Ειχα παει μια φορα στο παρακαταθηκων και δανειων αθηνα ακαδημιας 40 αν δεν κανω λαθος εμοιαζε πολυ.Χαιρετώ όλους. Είχα φτιάξει από το 2013 λογαριασμό εδώ, και είναι ώρα να ενεργοποιηθώ σε αυτή την τρομερή παρέα. Συγχωρέστε με εάν παραβιάσω κάποιο κανόνα του forum. Με αφορμή το θρυλικό post 1991 (στη σελίδα 200 του 1ου thread) και τη δουλειά του Teacher για το studio της Φίνος Φιλμ στους Αγίους Αναργύρους ήθελα να προσθέσω κάτι. Απ'όσο έψαξα δεν το βρήκα ήδη γραμμένο. Στην ταινία Ποιός Θανάσης (παραγωγή Φίνος Φιλμ - 1968) το φτωχόσπιτο της Άννας Φόνσου (νυχτερινή σκηνή) είναι το ίδιο που έχουμε δει σε τόσες άλλες ταινίες (Ο Ψεύτης, Η Θεία Μου Η Χίπισσα, Η Βίλλα Των Οργίων κτλ). Προσπάθησα να ανεβάσω 1-2 σχετικά screenshot, αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά.
Σημειώνω 2 ψαξίματά μου που δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα άκρη:
[1] Η εμποροπιστωτική τράπεζα (εξωτερικό της) στο Μια Ζωή Την Έχουμε. Το μόνο που βρήκα γραμμένο στο forum είναι περί της οδού Σανταρόζα (πρώην Τράπεζα Αθηνών). Τέτοιο κτήριο δεν υπάρχει πλέον εκεί. Επειδή είναι πολύ χαρακτηριστικό (με τους κίονες κτλ) σκέφτομαι ότι δύσκολα θα είχε κατεδαφιστεί.
[2] Η ταβέρνα/ψησταριά/εξοχικό κέντρο που έχουμε δει σε τουλάχιστον 3 ταινίες του Βέγγου: Εξοχικό Κέντρο τα 7 Αδέλφια (Τρελος παλαβος και Βεγγος), Κέντρο που κάνει παρακολούθηση (Βοήθεια ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000) και άλλη μία που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή . Με βάση την εξωτερική θέα πρέπει να είναι κάπου στο δρόμο από Άγιο Στέφανο προς Μαραθώνα.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: