Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μία συνάντηση για καφεδάκι και κουβεντα για το "Athens division" ? του retromaniax νομίζω ότι θα ταν μία καλή αρχή....."to know us better" που έλεγε και ο Εξαρχάκος.....και οχι "ειδική" για το που γυρίσθηκαν .....καθως retromaniax δεν είναι μόνο το "που γυρισθηκαν".......Εκει μπορουμε να συζητήσουμε και για το ...που γυρισθηκαν..και την εξελίξή του .αλλά....και για την καταπληκτική ιδέα του tour ...σε hotspots γυρισμάτων.....Αναμένουμε...!!!!!!!Αρχες Φθινοπωρου θα κανονιστει μια συναντηση για καφεδακι και κουβεντα: ειτε γενικη του φορουμ, ειτε ειδικη μονο για τους ενδιαφερομενους του "Που γυριστηκαν"
Περα απο το μπλα μπλα μπορουμε να συζητησουμε (αν συμφωνουν τα μελη της εδω παρεας) και που μπορει να παει αυτη η εργασια ωστε να γινει ακομα πιο χρηστικη για τον κοσμο.
Επισης μπορει να σχεδιαστει ενα μικρο τουρ ωστε αρχες του χρονου να μπορει να υπαρχει μια σχεδιασμενη βολτα πανω σε κλασσικα κινηματογραφικα "τοπωνυμια". Ο σχεδιασμος θελει κουβεντα ωστε να βγει μια καλη και ενδιαφερουσα διαδρομη, προσβασιμη για ολους.
Στην Πάχη ήταν Αριάδνη. Στα Μέγαρα.Tο ένας μάγκας στα σαλόνια σε ποιο νησάκι γυρίστηκε;
Πολύ ωραία Γουάλη είμαι μέσα έχω πολύ καιρό να σας δω κι ευκαιρία να πάω σε μια φίλη μας στο Κιάτο και να τσιμπήσω και κανένα βινυλιάκι απ το Μοναστηράκι.Ωραια!
Το τουρ φυσικα θα το οργανωσουμε ολοι μαζι...βασικα εσεις θα ειστε οι "τεχνοκρατες" του εγχειρηματος μιας και εχετε αποψη για τον χωρο και το χρονο![]()
στα παλια μου τα λημερια τα γυρισματα λοιπον...ΘΒ Επιχείρηση γης Μαδιάμ ...
1)Οχι φίλε ...δεν το εχουμε βρεί....και προσωπικά ειναι ενας μεγάλος μου καημός......τόσο το σπιτι οσο και η περιοχή που σταματάει με το πατινι και παρατηρεί το σπίτι..που πρέπει να ειναι δύο ξεχωριστά μερη..1) Παίδες το σπίτι που παίζει στον φανερό πράκτωρ 000 το έχουμε βρει ? (Διανέλου)
2) Σήμερα ανακάλυψα ένα site που έχει πάρει φωτος και κείμενα από τον Ατσίδα και τα παρουσιάζει ως δική του "έρευνα" και έχει βάλει και τα λογότυπά του. Στις φωτος τις δικές μας. Και έχει λάθος το μοναδικό σημείο που δεν έχουμε γράψει με βεβαιότητα εδώ. Όλα είναι από το retromaniax. Του έγραψα μήνυμα να βγάλει τα λογότυπα και να γράψει την πραγματική πηγή του.
το πλοίο είναι το ΚΑΡΥΣΤΟΣ10 hours ago, totis said:
καλησπέρα πρόσφατα ένας φίλος μου έστειλε μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση για μια ταινία " Για δυο ρόγες σταφύλι 1955"
Από τα σχόλια του youtuber προκύπτει ένα νησί για το οποίο θα ήθελε περισσότερες πληροφορίες και μια και είναι καλοκαιράκι ακόμα το παραθέτω στην ομάδα. Μια πρώτη πληροφορία που βρήκα είναι ότι πλοίο Κάρυστος (προπολεμικά) έκανε δρομολόγια ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΡΥΣΤΟ ΑΝΔΡΟ(ΜΠΑΤΣΙ)