Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Teacher είπε:Νομίζω φίλοι μου πως έχω το σπίτι από τα χτυποκάρδια...!!
πώς τo βλέπετε ? λέτε ?
teacherTeacher είπε:
"Χτυποκάρδια στο θρανίο" - 1963
πιστεύω ότι το σπίτι ήταν σε αυτό το σημείο ακριβώς
Δεξαμενής 11
Κηφισιά 145 63
38.084235, 23.834473
πιστεύω ότι ήταν στο μεσοδιάστημα ανάμεσα
στα δύο σπίτια που έχω σημειώσει με τις μάσκες
Να σας πω ότι το αποτέλεσμα είναι έρευνα 5 μηνών
και έχω καταλήξει μετά από πολλές ώρες μελέτης.
Ήταν εξαιρετικά δύσκολο.
Το κατατάσσω ως το πιο δύσκολο,
μαζί με το σπίτι της οικογένειας Χωραφά,
το σπίτι Καραγιάννη-Καρατζόπουλου,
καθώς και το σπίτι της Σωφερίνας.
hannele είπε:teacher![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτα απο ολα, πολλα μπράβο και συγχαρητήρια!!! Οντως ειναι απο τα δυσκολοτερα σπιτια, 1 χρονο σχεδον το ψαχνουμε και άκρη δεν ειχαμε βρει, αν δεν εβρισκες τωρα εσύ σημεια που ταιριάζουν.
Εχω ομως 2 απορίες:
1) Λες "ήταν στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στα δύο σπίτια με τις μάσκες"...δηλαδη δεν υπάρχει πλεον αυτό το σπιτι??? ή απο τις ανακαίνισεις που εχουν γινει δεν αναγνωρίζεται??????
2) Πιστεύεις οτι μπορει να ήταν το ίδιο σπιτι με αυτό της φίλης της και απλα το βλεπουμε απο αλλη οπτική γωνία?????
makism η εισοδος του σπιτιου της Εκάλης, ειναι το σπιτι που υποτιθεται ως παντρεμένη ζούσε εκει με το γιατρό...makism είπε:Teacher το σπίτι της Αλίκης η των συμμαθητριών; της Αλίκης το έχουμε βρει στην Εκάλη, που είναι το ιδιο και στο Η Ψεύτρα σωστά;
Προβολή συνημμένου 148728Προβολή συνημμένου 148729
Και αυτο teacher ειναι ντεκορ στο στουντιο Αλφα. Καπου το ειχα δει σε φωτο (του tonytony μέσα στο forum) οπου ειναι απο τα backstages, ολοι οι ηθοποιοι μαζί και της Τουρκικής βερσιον και της Ελληνικής....Teacher είπε:"Χτυποκάρδια στο θρανίο" - 1963
Παντρεμένη, σκηνή πριν φύγει (που τσουλάει από σκάλες, σκηνή με γούνα, με συμμαθήτρια κλπ κλπ) : δεν το έχουμε βρει ακόμα (πιστεύω συνδυασμός με studio ALPHA) - πιθανώς σε κάποια πλάνα ίδιο με σπίτι συμμαθητριών (και έχω ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για αυτό)
antonovar είπε:Λίγο πρίν την γιορτή των Χριστουγέννων και εν αναμονή του 2016 μία ταινία που ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα των ημερών είναι «Οι Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες» Γυρισμένη ακριβώς πριν 60 χρόνια παραμονές Χριστουγέννων του 1955 και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου για το 1956.
Όντως πολύ καλή και μελετημένη παρουσίαση !!! μπράβο και από μένα και Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους.antonovar είπε:Λίγο πρίν την γιορτή των Χριστουγέννων και εν αναμονή του 2016 μία ταινία που ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα των ημερών είναι «Οι Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες» Γυρισμένη ακριβώς πριν 60 χρόνια παραμονές Χριστουγέννων του 1955 και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου για το 1956.Αυτά προς το παρόν με τις πρωτευουσιανικες περιπετειες γιατι εχει πολύ και δύσκολο "ψωμί" ακόμα
Καλα Χριστουγεννα σε ολους
Τα στιγμιότυπα απο τις ταινίες τα κατεβάζω με το studio19 της pinnacle.Το πρόγραμμα απο μόνο του τα κατεβάζει με αναλυση 720χ540.Μετά παίρνω τα στιγμιότυπα και με το ACDsee τους διπλασιάζω το μέγεθος και τις κάνω 1440χ1080 εκτός απο καποιες περιπτώσεις που τα στιγμιότυπα είναι απο χαμηλης ποιότητας ταινίες και με το μεγάλωμα δεν βλέπονται ,αύτες τις κάνω 1024χ768.Μετά στο καθε post τις ανεβάζω κλασσικά με το "insert image".Teacher είπε:Αυτές τις εικόνες πώς καταφέρνεις και τις ανεβάζεις σε μεγάλο μέγεθος ?????
antonovar είπε:«Οι Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες»