Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
makism είπε:Σε μια στιγμή περνά και λεωφορείο από τον δρόμο. εγω νόμιζα ότι είναι στην Λεωφ. Διαμαντίδου 32.Δάσκαλε όντως είναι Ταϋγέτου και Σισμάνογλου;
Όχι Μάκη ούτε Διαμαντίδου είναι ούτε Σισμανόγλου ούτε ΤαυγέτουTeacher είπε:Αχ ρε Μάκη και να
πρόσεξε τι σου γράφω :
"Το σπιτι έχει παίξει και στα "διδυμα" με τον Βέγγο, ενω ειναι αδερφακιμε το σπίτι του Δημου από τα Τρίκαλα και της Καρεζη στο λατερνα φτωχια που εχει τοποθετησει σωστα στη φιλοθεη ο antonovar χωρις να ειναι ομως το ιδιο."
Τα σπίτια είναι "φτυστά" - σχεδόν ίδια, αλλά δεν πρόκειται για το ίδιο σπίτι :
"Δήμος από τα Τρίκαλα" και σπίτι Καρέζης στο "Λατέρνα Φτώχεια"
"Τρίτη και 13", "Τα Δίδυμα"
![]()
makism είπε:Σε μια στιγμή περνά και λεωφορείο από τον δρόμο. εγω νόμιζα ότι είναι στην Λεωφ. Διαμαντίδου 32.Δάσκαλε όντως είναι Ταϋγέτου και Σισμάνογλου;
Mακάρι να είχα τις γνώσεις σας, εγω απλά ένα λιθαράκι θα βάλω και θα σας πω ότι το λεωφορείο, άν πρόκειται για το ψυχικό, περνούσε από τις οδούς: 25ης Μαρτίου , στην κυκλική πλατεία δεξιά στην οδό Ταυγέτου, αριστερά Αλ.Παπαναστασίου, αριστερά Μαλακάση, στην κυκλική πλατεία δεξιά στην Λ.Διαμαντίδου, αριστερά στην Νικηφόρου Λύτρα μέχρι πλατ. Σολωμού. Επομένως ακολουθήστε την πορεία του λεωφορείου και μπορεί να το πετύχετε και φυσικά αν μιλάμε πάντα για το Ψυχικό.Teacher είπε:Αχ ρε Μάκη και να
Πως το σκέφτηκαν αυτό? Στον Πορο 100% .Νομίζω υπαρχει και κάποιο post στο πρώτο μέρος σχετικο με την ταινία για τον Ποροoldgrcinfun είπε:Στην ιστοσελίδα http://www.cine.gr/film.asp?id=2134&page=4 αναφέρει πως οι πρώτες σκηνές της Αλίκης στο ναυτικό είχαν γυριστεί στην Ύδρα. Είχαν γυριστεί στην Ύδρα ή στον Πόρο;
Χρονια πολλά και Καλή χρονιά σε ολους....minos είπε:Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Με υγεία, δύναμη και δημιουργία. Σας έχασα τελευταίως. Προφανώς άρχισε να στερεύει η δεξαμενή των ταινιών. Ηταν πάντως ένα πολύ γοητευτικό και συναρπαστικό ταξίδι που μου κράτησε όμορφη συντροφιά για πάνω από δύο χρόνια. Νά'στε όλοι καλά.
ΥΓ. Α, μου χρωστάτε και το δρόμο της κλοπής του αυτοκινήτου στον "κατήφορο". Μού΄χει μείνει αποθημένο αλλά και μεγάλο τραύμα. Εψαξα... έξαψα... έξαψα... και στο τέλος κατέληξα ότι ... άσ'το, θα το βρουν οι ειδικοί.
minos είπε:Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Με υγεία, δύναμη και δημιουργία. Σας έχασα τελευταίως. Προφανώς άρχισε να στερεύει η δεξαμενή των ταινιών. Ηταν πάντως ένα πολύ γοητευτικό και συναρπαστικό ταξίδι που μου κράτησε όμορφη συντροφιά για πάνω από δύο χρόνια. Νά'στε όλοι καλά.
ΥΓ. Α, μου χρωστάτε και το δρόμο της κλοπής του αυτοκινήτου στον "κατήφορο". Μού΄χει μείνει αποθημένο αλλά και μεγάλο τραύμα. Εψαξα... έξαψα... έξαψα... και στο τέλος κατέληξα ότι ... άσ'το, θα το βρουν οι ειδικοί.