Nemo
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 1.448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Οπως ανέφερε πολύ σωστα πρίν απο μενα ο Nemo ηταν στον Πόρο με τον οποίο δεν εχουμε ασχοληθεί ενδελεχώς . Χρωσταμε ενα καλο αφιέρωμα εδώ στο νήμα του "Που γυρισθηκαν" για αρκετες ταινίες αλλα οπως πρεπει , με ακριβεις τοποθεσίες και φωτογραφιες οσων απο τα σπιτια υπαρχουν ακόμα ,και οχι γενικα και αόριστα οτι ηταν στον ΠΟΡΟ.Ο γαμπρός μου ο προικοθηρας με τον Παντζα και την Προκοπιου που γυριστηκε, σε ποιο νησι εννοω, γνωριζετε αστερια μου; την εχει αυτην την στιγμη η ερτ νησια ωραια και αρχοντικα παλια
Κνωσσου δεν ειναι με τιποτε......Εκανα ενα γρηγορο ψαξιμο στους παραλληλους δρομους ...κατω απο Πατησιων...αλλα δεν βρηκα κατι που να κολλαει.......Θα το ξαναδω ομως ...γιατι το εκανα βιαστικα..1@antonovar[/USER]Μήπως το σπίτι της Καραγιάννη είναι στην Κνωσού ή κάποια παράλληλη της; Κουμπώνει με τα τρόλευ της Πατησίων και την κλίση των κάθετων οδών μεταξύ Αχαρνών και Πατησίων
Υπάρχουν οι αλλαγές που εγώ τις λέω λειτουργικές (κλιματιστικά, το πεζοδρόμιο έχει στο σημείο αυτό ρολόγια της ΕΥΔΑΠ, τα παρκαρισμένα κτλ). Αυτές όπως και να το κάνουμε δεν τις γλιτώνουμε γιατί "έρχονται" παρέα με την εξέλιξη.Πολύ ωραίο το ποστ σου 1@thanassis1979[/USER]. Το κολαζ/φωντομοντάζ είναι πολύ ενδιαφέρον. Το μοναδικό σχόλιο που έχω είναι για το πως ήταν το κομμάτι αυτό της Αθήνας το 72 και πώς έχει καταντήσει σήμερα... Και να σκεφτεί κανένας οτι από οτι καταλαβαίνω, αρκετά μέλη του φόρουμ είναι γεννημένα πέριξ του 75...
makism γίγαντα στο κέντρο είσαι άπαιχτος !!!!!Τυφλός Άγγελος 1960
Στο παρακάτω πλάνο γνωρίζει που μπορει να είναι η εκκλησια που φαινεται στο βάθος;
Προβολή συνημμένου 178532
και εγω για Κνωσού έλεγα η Λέλας Καραγιάννη αλλά δεν εχω βρει κατι που να το μαρτυρεί.makism γίγαντα στο κέντρο είσαι άπαιχτος !!!!!
Η εκκλησία είναι ο Αγ.Νικόλαος στην Ασκληπιού ...και ο δρόμος που περπατάει ο Μορίδης είναι η Δερβενίων.
Βρες μου και το σπιτι της Καραγιάννη ...στον Ταξιτζή.......αρχηγέ