- Αντιδράσεις
- 1.426
Ναι, μπορείτε.τις δημοσκοπησεις που ανοιξαμε παλια μπορουμε να τις αναζητησουμε στην παλια πλατφορμα για να βρουμε τους τιτλους;
Ναι, μπορείτε.τις δημοσκοπησεις που ανοιξαμε παλια μπορουμε να τις αναζητησουμε στην παλια πλατφορμα για να βρουμε τους τιτλους;
Toυλαχιστον οσον αφορα εμενα, Μαριανα, οχι. Συνηθως μπαινω καποια ωρα το πρωι κατα τις 10:00 και στην αρχη συνηθως φαινεται ενταξει. Μαλιστα, μερικες φορες με ξεγελασε και νομισα οτι εστρωσε. Υστερα απο 5 λεπτα το πολυ, αρχιζει και κατεβαζει στροφες. Απο χθες το μεσημερι μεχρι τα μεσανυχτα δεν μπορουσα ουτε να συνδεθω.Μια παράκληση: όσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα (γιατί εγώ, για παράδειγμα, δεν έχω θέμα), μπορείτε να μου πείτε αν το φαινόμενο εντείνεται κάποιες συγκεκριμένες ώρες της μέρας?
Προβολή συνημμένου 190304Test quote
Λοιπόν από ότι έχω καταλάβει όταν κάποιος πάει να κάνει Quote του βγάζει το εξής σφάλμα
Forbidden
You don't have permission to access /vb/index.php on this server.
Θα το κοιτάξουμε....
Το ίδιο και για εισαγωγή εικόνας
Να ρωτήσω; Τον τελευταίο beta δεν χρησιμοποιούμε; Τον VPX_6_beta_rev3664 βλέπω εγώ, τον οποίο πέρασα ξερά, "από πάνω" με overwrite δηλαδή, στον φάκελο του τελευταίου εγκατεστημένου official build -VPX5setup- αλλιώς μόνος του ο beta, δεν έπαιζε καθόλου.
Κι εμένα έβγαζε το ίδιο error στο ίδιο topic όταν έκανα copy-paste μία πρόταση μέσα στο reply box.Test quote
Λοιπόν από ότι έχω καταλάβει όταν κάποιος πάει να κάνει Quote του βγάζει το εξής σφάλμα
Forbidden
You don't have permission to access /vb/index.php on this server.