Γιάννη αυτή η εικόνα από που είναι;
Leaderboard -> Top Members.Γιάννη αυτή η εικόνα από που είναι;
ευχαριστουμε! τακτοποιηθηκε κι αυτοΝαι. Μετά την αναβάθμιση έχουν "βγει" στην επιφάνεια διεγραμμένα ποστ. Μόλις αυτό διορθωθεί τότε θα έχουμε ταύτιση στα νούμερα.
Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτόΓιάννη αυτή η εικόνα από που είναι;
Ναι, βοηθάει. Αυτά τα δεδομένα αφορούν στατιστικά μέχρι πριν κάποιο χρονικό διάστημα. Γι αυτό έχεις απόκλιση στα νούμερα όπως και όλοι όσοι είναι εκεί.
Απλα, μας το λες και το διαγραφουμε!Πώς διαγραφω ενα post που εχω μόλις δημιουργησει?
Ναταλι ευχαριστω για την ενημερωση! εχω μια απορια: οταν γραφεις οτι χαθηκαν φωτογραφιες που δεν ανεβηκαν σε αλμπουμ εννοεις αυτες που ανεβηκαν χρησιμοποιωντας πχ photobucket και αλλες παρομοιες ιστοσελιδες η' χαθηκαν κι αυτες που ανεβασαμε κατευθειαν στο ρετρομανιαξ (και δεν εμφανιζονται ακομα στα διαφορα ποστς) ; ανεβασα αρκετες φωτογραφιες κατευθειαν στο ρετρομανιαξ χωρις να φτιαξω αλμπουμ. Προς το παρον θα σταματησω τη μεταφορα αλμπουμ απ την παλια πλατφορμα στη νεα, αργοτερα θα δω,ισως ανακαλυψετε κανεναν αλλο τροπο μεταφορας πιο γρηγορο1@katerinak[/USER]Όσοι δεν έφτιαχνα άλμπουμ Κατερίνα, απλά έχουν χάσει αρκετές φωτογραφίες και δεν αναφέρομαι να μην εμφανίζονται στα ποστ τους αλλά να έχουν χαθεί τελείως. Αν σου είναι δυσκολο να φτιάξεις άλμπουμ πραγματικά άστο... Κάποια στιγμή θα το κάνουμε εμείς. Δεν τίθεται θέμα και δε θα γυρίσουμε να πούμε τίποτα σε κάποιον που δεν τα έφτιαξε.
Το άλμπουμ στο διέγραψα.
Αυτές που ανέβηκαν σε Photobucket, imageshack κλπ έχουν χαθεί προ πολλού. Εγώ αναφέρομαι στο που λες, στο ότι κάποιοι ανέβαζαν απευθείας attachments χωρίς να μπουν οι εικόνες τους σε άλμπουμ. Από αυτές τις φωτογραφίες έχουμε χάσει πολλές δυστυχώς στην παλιά πλατφόρμα. Και ένα επιπλέον πρόβλημα για μας τώρα που κάνουμε ανάκτηση των εικόνων αυτών είναι πως δεν ξέρουμε που να ψάξουμε να τις βρούμε. Ενώ αυτές που ήταν σε άλμπουμ έχουν ένα αλμπουμ id και ξέρουμε που να κοιτάξουμε.Ναταλι ευχαριστω για την ενημερωση! εχω μια απορια: οταν γραφεις οτι χαθηκαν φωτογραφιες που δεν ανεβηκαν σε αλμπουμ εννοεις αυτες που ανεβηκαν χρησιμοποιωντας πχ photobucket και αλλες παρομοιες ιστοσελιδες η' χαθηκαν κι αυτες που ανεβασαμε κατευθειαν στο ρετρομανιαξ (και δεν εμφανιζονται ακομα στα διαφορα ποστς) ; ανεβασα αρκετες φωτογραφιες κατευθειαν στο ρετρομανιαξ χωρις να φτιαξω αλμπουμ. Προς το παρον θα σταματησω τη μεταφορα αλμπουμ απ την παλια πλατφορμα στη νεα, αργοτερα θα δω,ισως ανακαλυψετε κανεναν αλλο τροπο μεταφορας πιο γρηγορο
ανεβασα κι εγω αρκετες φωτογραφιες απευθειας μεσω ρετρομανιαξ,αλλα φαινονταν οτι ανεβηκαν,βλεπω τη λεξη attachment να ακολουθειται απο αριθμους και γραμματα.Οσες φωτογραφιες δηλαδη χαθηκαν απ τα ποστς υπαρχει η πιθανοτητα να μην τις ξαναδουμε ποτε;Αυτές που ανέβηκαν σε Photobucket, imageshack κλπ έχουν χαθεί προ πολλού. Εγώ αναφέρομαι στο που λες, στο ότι κάποιοι ανέβαζαν απευθείας attachments χωρίς να μπουν οι εικόνες τους σε άλμπουμ. Από αυτές τις φωτογραφίες έχουμε χάσει πολλές δυστυχώς στην παλιά πλατφόρμα. Και ένα επιπλέον πρόβλημα για μας τώρα που κάνουμε ανάκτηση των εικόνων αυτών είναι πως δεν ξέρουμε που να ψάξουμε να τις βρούμε. Ενώ αυτές που ήταν σε άλμπουμ έχουν ένα αλμπουμ id και ξέρουμε που να κοιτάξουμε.
Στείλε μου ένα πμ και πες μου μέχρι που ανέβασες από την παλιά πλατφόρμα και όταν ξελασκάρω θα πιάσω να σε βοηθήσω. (αρκεί να ξελασκάρω...)
Φαίνονται οτι ανέβηκαν γιατί όντως κάποια στιγμή ανέβηκαν. Κάποιες όμως αποφάσισαν να εξαφανιστούν και όταν λέω εξαφανιστούν εννοώ δια παντώς! Αυτές ναι δεν υπάρχει περίπτωση να τις ξαναδείτε παρά μόνο αν τις έχετε κρατημένες κάαααααπου και μπορείτε να τις ανεβάσετε εκ νέου για να τις αντικαταστήσουμε.ανεβασα κι εγω αρκετες φωτογραφιες απευθειας μεσω ρετρομανιαξ,αλλα φαινονταν οτι ανεβηκαν,βλεπω τη λεξη attachment να ακολουθειται απο αριθμους και γραμματα.Οσες φωτογραφιες δηλαδη χαθηκαν απ τα ποστς υπαρχει η πιθανοτητα να μην τις ξαναδουμε ποτε;
μετα το Πασχα θα σου στειλω πμ με τα αλμπουμ που μεταφερθηκαν απ την παλια πλατφορμα,ευχαριστω
Κατι αλλο που ξεχασα να ρωτησω : τα tags πως μπαινουν ξανα στα παλια θεματα;
ας ελπισουμε οτι δε θα ειναι πολλες οι φωτογραφιες που χαθηκαν για πανταΦαίνονται οτι ανέβηκαν γιατί όντως κάποια στιγμή ανέβηκαν. Κάποιες όμως αποφάσισαν να εξαφανιστούν και όταν λέω εξαφανιστούν εννοώ δια παντώς! Αυτές ναι δεν υπάρχει περίπτωση να τις ξαναδείτε παρά μόνο αν τις έχετε κρατημένες κάαααααπου και μπορείτε να τις ανεβάσετε εκ νέου για να τις αντικαταστήσουμε.
Για τα Tags με πιάνεις αδιάβαστη! Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το θέμα. Έχω πιαστεί με τις εικόνες... Θα το δω και αυτό.