Αψογα! Ευχαριστω!!1@freaktmp[/USER] δες τώρα αν μπορείς να στείλεις νέο μήνυμα.
Καλημέρα! Το κοιτάζω εγώ (και προσπαθώ να βγάλω άκρη ομολογουμένως!....). Θα δω τί μπορώ να φτιάξω! :/Ομολογώ ότι δεν έχω τσεκάρει όλα τα θέματα όπου είχα ποστάρει εικόνες (ούτε καν τα περισσότερα, ούτε καν πολλά) απλά σε μερικά που είδα οι φωτογραφίες λείπουν (κυρίως φωτογραφίες που είχαν ποσταριστεί στο προ-προηγούμενο φόρουμ, πχ εδώ
για δες... τώρα μόλις το πρόσεξα, ενώ στο νήμα δεν μου βγάζει τις εικόνες, στο λινκ μου τις εμφανίζει...) εδώ όμως όπου είχα ποστάρει στο προηγούμενο μου εμφανίζει κανονικά την εικόνα. Αντίστοιχα κι εδώ στο πρώτο ποστ (του 2012) οι εικόνες έχουν χαθεί. Στο τελευταίο (του 2017) η εικόνα παραμένει.
Δεν το κατάλαβα.... Μπορείς να γράψεις το κείμενό σου, να βάλεις φωτογραφία, να συνεχίσεις να γράφεις κ.ο.κ. Τι ακριβώς σε ζόρισε?κατι αλλο που παρατηρησα οταν ποσταρα στο θεμα ηταν οτι επρεπε να κανω edit στο ποστ για να μπει ο αριθμος τευχους πριν την αντιστοιχη φωτογραφια ,ετσι θα γινεται καθε φορα οταν αναμεσα απ τις φωτογραφιες θελουμε να γραψουμε δυο λογια η' υπαρχει αλλος τροπος; ;
Αυτό ήταν παλαιό plugin της vb4, που δεν ξέρουμε αν υπάρχει για ipb. Αν υπάρχει και μπορούμε να το ενσωματώσουμε, θα το βάλουμε!Δεν μπόρεσα να βρω που είναι το αντίστοιχο θέμα οπότε θα τα πω από δω (όποιος μπορεί να το μεταφέρει). Καλορίζικο το νέο φόρουμ λοιπόν και καλή υπομονή στους moderators που κάθονται και διορθώνουν απρόσκοπτα τα όποια λάθη. Με μια ματιά που έριξα είδα πολλά νέα πράγματα όπως στατιστικά και reputation points καθώς κ.α. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι υπάρχει πίνακας που βλέπεις ποιο μέλος ή επισκέπτης κοιτάζει το εκάστοτε θέμα. Θα ήταν ευχής έργον αν επανερχόταν η λειτουργία να βλέπεις ποιος άλλος διαβάζει το θέμα που παρακολουθείς εκείνη την ώρα καθώς και τα θέματα με παρόμοιο tag όπως παλιά. Αυτές οι λειτουργίες μου έχουν λείψει.
καλημερα,αυτο που εννοω φαινεται στο ποστ που εκανα στις 3-8-2014 στο θεμα : μπαινει η μια εικονα κατω απ την αλλη αντι να υπαρχει στα ενδιαμεσα αυτο που εγραψα, δηλαδη στη συγκεκριμενη περιπτωση ονομα περιοδικου και τευχουςΚαλημέρα! Το κοιτάζω εγώ (και προσπαθώ να βγάλω άκρη ομολογουμένως!....). Θα δω τί μπορώ να φτιάξω! :/
Δεν το κατάλαβα.... Μπορείς να γράψεις το κείμενό σου, να βάλεις φωτογραφία, να συνεχίσεις να γράφεις κ.ο.κ. Τι ακριβώς σε ζόρισε?
Αυτό ήταν παλαιό plugin της vb4, που δεν ξέρουμε αν υπάρχει για ipb. Αν υπάρχει και μπορούμε να το ενσωματώσουμε, θα το βάλουμε!
Κατερίνα όταν βάζεις μια εικόνα σου εμφανίζεται στην αρχή κάτω από το ποστ που γράφεις σε ένα πλαίσιο. Αν δεις πάνω στην εικόνα έχει ένα + . Αν το πατήσεις την εικόνα μπορείς να την τοποθετήσεις όπου θες μέσα στο κείμενο.καλημερα,αυτο που εννοω φαινεται στο ποστ που εκανα στις 3-8-2014 στο θεμα : μπαινει η μια εικονα κατω απ την αλλη αντι να υπαρχει στα ενδιαμεσα αυτο που εγραψα, δηλαδη στη συγκεκριμενη περιπτωση ονομα περιοδικου και τευχους
Και δεν είσαι ο μόνος!!! Υπάρχουν από ότι βλέπω και άλλα προβλήματα! Το βλέπουμε...Ξαφνικα δεν μπορω να μπω στο προφιλ μου!
Sorry, there is a problem
Something went wrong. Please try again.
Error code: EX1021