Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 375
Και εγώ!!!manos426f είπε:To "Εις το όνομα του Πατρός" μάλλον θα το χτυπήσω εγώ πάντως...
O Daniel για μιά ακόμη φορά δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας...
Και εγώ!!!manos426f είπε:To "Εις το όνομα του Πατρός" μάλλον θα το χτυπήσω εγώ πάντως...
Η Ελευθεροτυπια εχει αφιερωμα με ταινιες της Αγκαθα Κριστι.Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου
Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Blade Trinity
Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Sahara
Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Δύο εγκλήματα κάτω από τον ήλιο
Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Έγκλημα στο Νείλο
Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Στον καθρέφτη είδα τον δολοφόνο
Έθνος (Σάββατο) – The Matrix Revolutions
Έθνος (Κυριακή) – Kate & Leopold
Βήμα (Κυριακή) – Closer
Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Straight Story
13 days-swordfish,επαναληψεις για τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αλλα πολυ πιθανον.Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Γκαρσονιέρα για δέκα
Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Jamon Jamon
Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Thirteen Days
Έθνος (Σάββατο) – Swordfish
Έθνος (Κυριακή) – Χαμός στο Μπρονξ
Βήμα (Κυριακή) – Ιζνογκούντ
Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Chariots of fire
Θελει και ρωτημα .....Yiaaaaahuuuuu.Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι
Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – The Dukes of Hazzard
Έθνος (Σάββατο) – Kill Bill Vol. 2
Έθνος (Κυριακή) – What women want
Βήμα (Κυριακή) – Οι 4 Σωματοφύλακες
Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Body Shots
Συνονόματε, θα πάθεις την πλάκα της ζωής σου. Κι εμένα μου έλεγαν αντίστοιχα σχόλια, ότι δηλαδή η ταινία λέει, αλλά ποτέ δεν εμπιστεύτηκα τον ασιατικό κινηματογράφο. Αυτή η ταινία με έκανε να αλλάξω γνώμη. Δες την και έλα πεζμας τη γνώμη σου....Aardvark είπε:Αυριο η Κυρ Ελευθεροτυπια δινει Oldboy (2003)Απο κριτικες και βαθμολογια και απο οτι εχω ακουσει λεει πολλα,αλλα κανενας που να την εχει δει να μας πει αν αξιζει. :xm:
Είναι σαν να έχω αγοράσει ήδη την εφημερίδα!!!!Aardvark είπε:Την Κυριακη η "Ελευθεροτυπια" εχει αφιερωμα στον μεγαλο :xm: δημιουργο Dario Argento και δινει τις παρακατω 3 ταινιες.1)The Bird with the Crystal Plumage (Το πουλι με τα κρυσταλινα φτερα)
2)Suspiria
3)Phenomena
Λενε τιποτα οι ταινιες;(στους γνωστες μιλαω).
manos426f είπε:To Phenomena ελπίζω να είναι η uncut έκδοση...!