Προταση για την πρωτη ρετρο εκθεση στην Ελλαδα by retromaniax

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας circleag
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολυ καλη ιδεα!

Ο χωρος ανετος και ευκολα προσβασιμος σε ολους απο Αττικη Οδο. Κυριακη θα γινει το event?

Μια που εχω μονο ενα CD32 και εναν ταπεινο 6128, προσφερομαι να σχεδιασω αφισα / web banners

Ο Βαγγελης θα μας ενημερωσει οταν μαθει, αλλα το βλεπω απιθανο για ΠουΣουΚου διοτι αυτα τα κτηματα δουλευουν με γαμους...

Σιγουρα ειναι εξαιρετικη περιπτωση χωρου. Απο το να ψαχνουμε παρκινγκ στο κεντρο και να κανουμε συλλογη απο κλησεις ή να κλαιμε το ραδιοCD...

Αν κατσει η φαση, σιγουρα θα χρειαστουμς αφισες-banner-ακια!

Wally είπε:
Ο Βαγγελης θα μας ενημερωσει οταν μαθει, αλλα το βλεπω απιθανο για ΠουΣουΚου διοτι αυτα τα κτηματα δουλευουν με γαμους...
O χώρος είναι τεράστιος, αν και με 250 ευρώ το άτομο, μόνο με γάμους δεν δουλεύουν πια.....

5 *μπλιπ* ώρες έλειψα, και σκέφτηκα αν κάνω ένα post ότι θα αρχίσει η φαγωμάρα όπου να' ναι. Είπα να μη με λέτε "επίτιμο" μετά.

Τύφλα να'χει το μαντείο των Δελφών.

Δεν θα μετέχω όπως δήλωσα για λόγους "εργασίας" (πρέπει να βγάλουμε το παντεσπάνι μας) και δεν θα παρευρεθώ καν στο χώρο (για λόγους καθαρά προσωπικούς) αλλά όσοι αναλάβετε τη διοργάνωση πρέπει να προσέξετε να μη γίνει μοναστηράκι.

Το νομικό κόλλημα και τυχόν πρόστιμο από ΣΔΟΕ σε περίπτωση "καρφωτής" ή οτιδήποτε άλλο θα βαρύνει την επιχείρηση που θα σας φιλοξενεί, επειδή ο circleag από την καλή του την ψυχή θέλει να προσφέρει σε όλους σας κάτι καλό, μη κάνουμε τον άνθρωπο να χάσει τη δουλειά του (γιατί φαντάζομαι δουλεύει εκεί και δεν είναι δικό του, άλλωστε αν ήταν θα τον ήξερα προσωπικά από παλιότερα) .

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, πρώτα από όλα σεβασμός στο πρόσωπο του Βαγγέλη. Είναι κρίμα να δημιουργηθεί πρόβλημα από το κάθε ψυχάκια που θέλει να στήσει τσαντίρι για να πουλήσει ρετρό stuff που βρήκε σε κάδους ανακύκλωσης. (Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά) .

Ο.Κ. Ξεκαθάρισε το θέμα! ΔΕΝ θα υπάρξουν αγοραπωλησίες και προσυπογράφω όλα αυτά που είπε ο pookyman για το πρόσωπο του Βαγγέλη (circleag)...

Υπενθυμίζω οτι, μέχρι να μάθω την ακριβή ημερομηνία, δεν είναι σίγουρο οτι θα παρευρεθώ. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση, με καθυστέρηση μιας ημέρας, αφού μάθω την ημερομηνία...

Αυθόρμητα ερωτήματα και ιδέες όπως μου έρχονται:

1. Ονομασία Έκθεσης (Retro-κάτι κλπ.)

2. Θα υπάρξει δελτίο τύπου;

3. Ποιός θα αναλάβει ηχητική κάλυψη (μηχανήματα, αν δεν υπάρχουν έτοιμα από το κέντρο, και τι μουσική θα παίζει - φαντάζομαι '80s Ξένα και Ελληνικά) * Επίσης, μια στο τόσο να ακούγεται και η μουσική από ξένες σειρές (Knight Rider, Love Boat, Dukes κλπ.)

4. Θα χρειαστούν έστω και λίγα χρήματα; Να κάνουμε κίνηση για χορηγούς; (Discomania Radio, RetroMarket, Mythos FM κλπ.)

5. Θα χρειαστεί να κινηθούμε γρήγορα, οπότε όσο πιο γρήγορα καταλήξουμε σε όνομα - λογότυπα να φτιαχτούν αφίσες. Ισχύει η προσφορά μου να εκτυπώσω σε ρολό χαρτί αφίσες 145 Χ απεριόριστο...

6. Να υπάρχουν τηλεοράσεις που να παίζουν παλιές σειρές, παλιές διαφημίσεις, Old Skool Wrestling, Intros Ρετρό σειρών κλπ. κλπ. από DVD ή ακόμα καλύτερα VIDEO.

7. Θα κληρώσουμε κανένα δώρο; (Χορηγία μελών)

8. Παρουσία του Phoenix, ηλεκτρονική ή τυπωμένο (Μπορώ να φέρω τα τεύχη που έχω τυπώσει)...

9. Τα μηχανήματα που θα στηθούν, να προβλεφτεί να έχουν και ένα Α4, με τα χαρακτηριστικά τους και έτος παραγωγής.

10. Τα μηχανήματα πρέπει να είναι οπωσδήποτε λειτουργικά; Θα χρειαστούμε πολλά monitors!!!

11. Τίθεται θέμα ασφάλειας της ακεραιότητας των κόμικς! Φαντάζεστε να τα πιάνουν όλοι στα χέρια τους και να τα ξεφυλλίζουν;

12. Και φυσικά να δούμε τις κατηγορίες που θα έχουμε (Υπολογιστές, κονσόλες, κόμικς, Παιχνίδια κλπ.)

13. Καλό θα είναι να παρευρεθεί όλη η ρετρό-κοινότητα, ακόμα και σαν επισκέπτες, για μη καταλήξει η έκθεση μια grande συνάντηση του retromaniax!!!!!

Αυτά για την ώρα! :)

Συγγνώμη για το brainstorming, αλλά πρέπει να κινηθούμε γρήγορα!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ποστ του Dino ειναι ενας πολυ καλος σκελετος για την οργανωση του event.

Για να ανεβει ακομα περισσοτερο το ηθικο και μια που ειχα αρκετο χρονο σημερα στην διαθεση μου, ενα draft...

retroposter_1a_small.jpg

Το θετω προς ανοιχτο και ελευθερο σχολιασμο!

Τιτλος και ημερομηνια ενδεικτικα - αλλαζουν μολις παρθουν αποφασεις.

Υπαρχει χωρος για χορηγους - ρετρο λογοτυπα - προσθετα εκθεματα (κομιξ κλπ)

Παιδια ψαχνοντας να βρω ακρη ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας ανακοινω οτι η εκδηλωση που θελουμε να κανουμε στο κτημα εχει καποια νομικα παρατραγουδα:

1) Γιατι γινεται σε κτημα

2)γιατι ειδικα για τους υπολογιστες χρειαζεται ειδικη αδεια απο Δημο.κοινωτητα/εφορια και εγκριση απο Υπουργειο Οικονομικων.

Ναι αυτο που διαβασατε!!!

Μεχρι πριν απο καποιο καιρο και συγκεκριμενα μεχρι το καλοκαιρι οι εκδηλωσεις σε κτηματα στερουνταν καποιας νομοθεσιας ειτε καποιου νομικου πλαισιου.

Με αποτελεσμα ο οποιοσδηποτε με καποιο κτημα και λιγες... καρεκλες και τραπεζια να μπορει να κανει δεξιωσεις/εκδηλωσεις και οτι αλλο ηθελε χωρις να δινει σε κανεναν λογαριασμο και να βγαζει πολλα λεφτα.

Για αυτο το λογο το κρατος εκανε εναν νομο για τα κτηματα και να τον υπαγαγει προσφατα σε νομικο πλαισιο. Ετσι λοιπον με τον αρθρο 40 του ΦΕΚ 25801 του 2009 οπου αναβαθμιστηκε και ελαβα σημερα απο τον Δικηγορο μου τα κτηματα πλεον οριζοντε ως "Στεγασμενοι και υπαιθριοι χωροι εκδηλωσεων" και οχι ως κτηματα ενω το νομικο τους καθεστως ειναι ιδιο με αυτα των καταστηματων υγειονομικου ενδιαφεροντος οπως εστιατορια,ταβερνες κ.α.

Ως αποτελεσμα η οργανωση εκδηλωσεων σαν αυτη που θελουμε εμεις δεν ειναι πια ελευθερη διαδικασια (νομικα).

Αλλα απαιτει αδεια απο διαφορους κρατικους φορεις οπως τους κατα τοπους Δημους/κοινοτητες, εφορια, Υπουρ. Οικονομικων με βαση του αρθρου 80 του νομου 3463.

Κοινος θα πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειναι "μαγαζι" αγοραπωλησιων και να εχω αδεια για εκθεση/εκδηλωση αντικειμενων και δελτιο αποστολη και πολλα αλλα παραβολα.

Ακομα δεν εχει γινει καποιος νομος που να εχει εγκρινει για τα κτηματα τετοιου ειδους εκδηλωσεις παρουσιασης προιοντων (ετσι τα θεωρουν και ας ειναι ρετρο και μεταχειρισμενα)

Οποτε ολα τα κτηματα θα πρεπει να βγαλουν και αλλη αδεια για το λογο αυτο και ο φακελος με ολα αυτα τα χαρτια ο Δημος να τα στειλει στις αρμοδιες υπηρεσιες και να γινει ξανα ελεγχος υγειονομικος, πυροσβεσης κ.α. (φτου απο την αρχη για την αδεια και ακομα εαν εχεις χαρτια σωστης υγειονομικης καταστασης).

Εαν δεν εχω ολα αυτα τα πραγματα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩς ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ.

Λυπαμε παρα πολυ γιατι ειναι ονειρο μου κατι τετοιο , δεν ζηταω να τα παρατησουμε απλα ζηταω χρονο να γινουν ολα αυτα και μιας και το κτημα ειναι της οικογενειας μου θα γινει εκει 100% αλλα αυτη την φορα οργανμενα και με τον νομο.

Δεν ηξερα πραγματικα οτι θα υπηρχε τετοιο κολλημα με τους υπολογιστες...

Πειτε μου γνωμες και τι να κανω;

picture.php

Unbelievable!!! Και να σκεφτεί κανείς οτι θα είναι απλά μια αφιλοκερδής εκδήλωση!!!

Τεσπά... Αν μπεις σε διαδικασία εξόδων (πέρα από το τρέξιμο), αγαπητέ circleag, θεωρώ οτι μπορούμε να συνεισφέρουμε όσοι μπορούμε...

BTW η αφίσα του supacoopa είναι κορυφαία!

Που να το φανταστείς κι εσύ Βαγγέλη... είναι απίστευτη η γραφειοκρατεία που επικρατεί σε αυτή τη χώρα. Πραγματικά σε εξωθεί στην παρατυπία.

Χαίρομαι που δεν είσαι διατεθειμένος να τα παρατήσεις και αν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο (πχ. να μοιράσουμε το τρέξιμο), να μας το πεις.

Κατ αρχην να μην στεναχωριεσαι.

Η πολυνομια, γραφειοκρατια αυτου του κρατους ειναι παροιμιωδεις...σχεδον γελαγα διαβαζοντας τα νομικιστικα

Βασικά εγώ δεν μπόρεσα καν να τα διαβάσω... Πλάκωσαν τα χασμουρητά!!!

EDIT: Και τώρα που ξαναδιαβάζω, βλέπω πως θέλουν να ξαναγίνει πυροσβεστικός και υγειονομικός έλεγχος!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Και για να διακωμωδήσουμε λίγο την κατάσταση, όσον αφορά την πυρόσβεση, πες τους οτι δε θα έχουμε σαν έκθεμα το ΧΒΟΧ 1, καθώς φαντάζομαι θα γνωρίζουν και αυτοί το πρόβλημα του πυκνωτή, για τον οποίο είχε γράψει ο geoanas!

Επίσης, για τον υγειονομικό έλεγχο, πες τους οτι θα πάμε όλοι πλυμένοι και ξυρισμένοι.... Άμα πια!!!

DINO δεν έχει σχέση.

Τον τελικό έλεγχο τον κάνει η αντίστοιχη Νομαρχία που υπάγεται το κάθε κατάστημα. Αφού έχει συγκεντρωθεί ο φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτεί και λεπτομερή σχέδια κατόψεων για τους χώρους, τα οποία σχέδια πρέπει να έχουν σφραγίδα και σύνταξη από τον αρμόδιο μηχανικό.

Βέβαια απαιτούνται παράβολα, ραντεβού από τη Νομαρχία για να έρθουν να επιθεωρήσουν το χώρο, πιστοποιητικά καταλληλότητας από την πυροσβεστική, άδεια οικοδομής, έγγραφη άδεια των ενοίκων του κτηρίου ότι σου επιτρέπουν να ανοίξεις το κατάστημα (αν θες να ανοίξεις σουβλατζίδικο και κάποιος δεν γουστάρει τη μυρωδιά, απλά δεν ανοίγεις) αν έχεις χώρο με παιδικά παιχνίδια δευτερεύουσα πολλές φορές άδεια παιδότοπου, απαραίτητη έγκριση των παιχνιδιών από τον αρμόδιο φορέα, και φυσικά, αν περιμένεις υπηρεσιακά τον εκάστοτε δήμο να στείλει το φάκελο θα περιμένεις κανά τρίμηνο. Τον βουτάς και τον πας μόνος σου αν θες να ξεμπερδεύεις γρήγορα. Α, ξέχασα, αν είσαι σε εμπορικό κέντρο, καταστατικό του εμπορικού ότι προβλέπεται το είδος του καταστήματος που θες να ανοίξεις, και φυσικά ενοικιαστήριο συμβόλαιο ενώ πρόσφατα καταργήθηκε το λευκό ποινικό μητρώο από την αστυνομία και αντικαταστάθηκε με απλή υπεύθυνη δήλωση του Ν.105.

Τώρα, αν πάρεις την άδεια απαιτείται και δεύτερη άδεια για να παίζεις μουσική ακόμα και από το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση η λεγόμενη "άδεια μουσικής και μουσικών οργάνων" η οποία απαιτεί πάλι παράβολα, πάλι κατάθεση στη νομαρχία, αποστολή εντεταλμένου συνεργείου που ελέγχει το χώρο και αποφαίνεται πόσα ντεσιμπέλ θα έχει μάξιμουμ το ηχοσύστημα, μέχρι ποια ώρα θα είναι επιτρεπτή η χρήση μουσικής, παράβολο στην ΑΕΠΙ που κοστίζει περιουσία για κάθε χρόνο και τα λοιπά.

Η άδεια λειτουργίας βγαίνει για πάντα και αλλάζει αν αλλάξεις χώρο, ιδιοκτήτη, χρήση, αν είναι εταιρεία και αλλάξει το καταστατικό, ενώ η άδεια μουσικής βγαίνει με ισχύ ετήσια ή τριετή, πάντα με υποχρέωση του νόμιμου εκπρόσωπου να προσκομίζει στο Δήμο το παράβολο της ΑΕΠΙ κάθε έτος.

Σας τα έγραψα πρόχειρα και περιεκτικά, για να δείτε τι γίνεται.

Είτε έχεις ένα μικρό ψιλικατζίδικο που πουλάς αναψυκτικά, είτε σκυλάδικο 800 τ.μ. η διαδικασία και το τρέξιμο, όπως και ο αριθμός των χαρτιών που απαιτούνται είναι το ίδιο και το αυτό.

Βοήθειά μας,

Η απλα κάνουμε κλειστή συγκέντρωση, χωρίς αφίσες και δαφημήσεις, απλά επικοινων΄πια στομα με στόμα, και μόνο μελή κοινοτήτων (GRM, Amigahellas) και κοντινών φίλων.

Θα είναι μια πρόβα τζενεράλε για τη συνάντηση που θα κάνουμε οταν βγάλουμε τα χαρτιά

::) Μη μασάτε ρε !!! Θα το κάνουμε το πάρτυ στην Ελασσόνησο. :D

Ηδη ζαχαρώνω τον κάτω όροφο του σπιτιού μου, που άδειασε ( παλιό δυόροφο), που εχει και μεγάλη αυλή και δε δινουμε λογαριασμο και σε κανενα............. :coolglasses: :rolleyes:

Εργαζομαι και σε εταιρια που στήνει εκδηλώσεις.............. Τι άλλο θέλετε? :D

Και αν δε πετύχει, δε θα κλάψουμε κιόλας. Κρασί, τσίπουρα και παϊδάκια θα έχουμε, για να πνίξουμε την στεναχώρια μας.

Ελεγα να μην απαντησω αλλα οταν 2 συγκεκριμενα ποστ απευθυνονται με ειρωνικο τροπο σ'εμενα τοτε δε γινεται να μεινω αμετοχος. Δε μιλαω στον αερα γιατι τυγχανει να ασχολουμαι με το χωρο της εστιασης εδω και καποια χρονια και μαλιστα με 2 επιχειρησεις. Δε κανω επιδειξη ή κατι τετοιο αλλα το γραφω για να ξερετε οτι δε μιλαω ονειροπολωντας οπως πολλοι εδω μεσα. Ξερω τα δαιδαλωδη συστηματα της γραφειοκρατειας και πως τα παντα σ'αυτη τη χωρα πολλες φορες κρεμονται σε μια κλωστη και εξαρτωνται απο τη διαθεση της καθε υπηρεσιας που μπορει να βρεθει στο χωρο σου ανα πασα στιγμη. Λογικα το "Κτημα" ανηκει στο φιλο ο οποιος εκανε την αρχικη προταση αλλα πρωτος αυτος θα επρεπε να ξερει οτι δε ρισκαρει κανεις τη δουλεια του ετσι ανοιχτα με εκδηλωσεις μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα γιατι απλουστατα δε μπορεις να πεισεις την εφορια οτι αυτο που βλεπουν ειναι μια απλη συναξη ρετρομανιακκων και τιποτ'αλλο. Εξ'αρχης η ολη διοργανωση εχει πολλα κενα απο νομικης αποψης. Εγινε μια προταση με πολυ καλη διαθεση και ονειρα. Ζητηθηκαν κι αλλες προτασεις μεταξυ των οποιων και η ιδεα για "παζαρι" αντικειμενων. Στο ιδιο πλαισιο ηταν κι αυτη. Δε χρειαζεται να πεσετε ολοι ως καλοθελητες να τη καυτηριασετε. Δινετε την εντυπωση οτι νομιζετε πως εσεις ειστε οι μονοι που γνωριζετε και ασχολειστε σοβαρα και οι υπολοιποι λενε σαχλαμαρες, πραγμα που τις περισσοτερες φορες φυσικα δεν ισχυει. Συγγνωμη για το υφος μου αλλα απλα το τραβηξατε αρκετα! Γενικα ειμαι απο τα ηρεμα ατομα εδω μεσα οσα χρονια ειμαι γραμμενος και δεν εχω δημιουγησει κανενα προβλημα αλλα την ειρωνεια αυτη τη φορα δεν την ανεχομαι κυριοι.

Και για να καταληγουμε στα πιο σοβαρα. Η δικια μου προταση με πληρη επιγνωση καταστασεων και δυσκολιων για αναλογα εγχειρηματα, ειναι η εξης: φιλε Circleag δε χρειαζεται να ρισκαρεις την επαγγελματικη σου στεγη για τιποτα. Οντως μπορεις να βρεθεις εκτεθειμενος αν και παντα υπαρχουν τροποι ωστε να ελιχθεις σε τετοιες περιπτωσεις, ωστοσο απλα κατ'εμενα δε χρειαζεται να δοκιμασεις τη τυχη σου στα ακρα. Η λυση για μια τετοια εκδηλωση ειναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: να βρεθει ενας χωρος σε Πανεπιστημιο ή Δήμο όπου ολα γινονται υπο την αιγιδα επισημου φορεα ο οποιος απλα παιρνει σε ανταλλαγμα τη προβολη και τιποτ'αλλο. Ο πανεπιστημιακος χωρος ειναι ακομη καλυτερος γιατι υπαρχει το πανεπιστημιακο ασυλο και πολυ απλα κανενας δε προκειται να ενδιαφερθει να ερθει εκει για ελεγχους κλπ. Ετσι διοργανωσαμε πριν 1,5 χρονο το Amigathering στο Βολο, με τη συνεργασια του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας και μας παραχωρησαν εξαιρετικους χωρους και μαλιστα για Σ/Κ που θεωρητικα θα επρεπε να ειναι κλειστα. Επισης στο πανεπιστημιο Θεσσαλιας στεγαζουμε και τη Λεσχη Subbuteo που εχουμε στο Βολο και μαλιστα εδω και 3 χρονια με χωρο δικο μας και σταθερες ωρες. Αυτες ειναι μονο δυο απος τις προχειρες ιδεες μου κι ελπιζω αυτη τη φορα να μη σχολιαστουν ειρωνικα.

ΥΓ: Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ

Saulot είπε:
Θα είναι μια πρόβα τζενεράλε για τη συνάντηση που θα κάνουμε οταν βγάλουμε τα χαρτιά
Επι τη ευκαιρια, τι χαρτια εννοεις, ως ποιος να τα εκδωσεις και ποιος να σου τα βγαλει. Υπαρχει Συλλογος Retromaniax με καταστατικο και δε το ξερω ή απλα καποιος απο τα μελη θα αναλαβει να φερει σε περας την ολη εκδηλωση περνοντας τη νομικη και οικονομικη ευθυνη πανω του; Αυτο δηλαδη ειναι πιο λογικη ιδεα απο αυτη για το παγκο ανταλλαγων και αγοραπωλησιων;

Αν εννοείς το δικό μου post αγαπητέ portarine σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε κανένα μα κανένα ίχνος ειρωνίας.

Στο χώρο του καρασκυλάδικου είμαι από την ηλικία των 14, ακόμα και όταν εργάστηκα στο Δήμο της περιοχής μου ήμουν στις εκδόσεις αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχω εκδόσει πάνω από 100 άδειες παντός είδους και έχω διεκπεραιώσει πάνω από 150 μεταβιβάσεις.

Δεν σε ξέρω, προσωπικά, δεν έχω κανένα λόγο να το παίξω είρωνας, και frankly speaking, δεν με ενδιαφέρει καθόλου να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα, ούτε να το παίξω έξυπνος.

Γνωρίζω το Βαγγέλη προσωπικά, είναι από τα άτομα που συμπαθώ σφόδρα και για αυτό το λόγο τον υπερασπίστηκα και τίποτε άλλο.

Back to my machines now.

Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε από εδώ και στο εξής.

Μάλιστα. Δεν το βλέπω να προχωράει οπότε ο αρχικός σχεδιασμός. Αν δεν έχει μάθεις να σκέφτεσαι γραφειοκρατικά, σου φαίνονται όλα ωραία απλά.

Η πρόταση για πιθανή διοργάνωση μίας τέτοιας εκδήλωσης σε Πανεπιστημιακό χώρο, μου φαίνεται περισσότερη εφικτή στην παρούσα φάση.

@portarinos78 διαβαζοντας τα ποστς δεν ειδα κατι ειρωνικο προς εσενα...

Λοιπον αφου υπαρχει ορεξη ας ψαξουμε να βρουμε ακρες σε Ιδρυματα ή Δημους.

Βαγγελη μονο και μονο η προθεση σου ηταν αξια σεβασμου. Μην μπεις σε trip μπλεξιματος με εφοριες και κακα συναπαντηματα.

Η ιδέα της πρώτης Retro έκθεσης είναι πραγματικά φανταστική και σίγουρα το όνειρο πολλών εδώ μέσα όπως και δικό μου. Αν καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε από τα διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα και γίνει τελικά η έκθεση, είμαι και εγώ μέσα πλην του Σ/Κ 20/21 Νοεμβρίου.

Επειδή από ότι φαντάζομαι τα μηχανήματα που έχω , θα τα φέρουν αρκετοί από εσάς θα μπορούσα να συνεισφέρω παίζοντας μουσική , μια και είμαι ακόμα ενεργός DJ εδώ και 23 χρόνια με τεράστια γκάμα από 80΄ς .

Saulot είπε:

καλημερα οταν σας ειπα εχτες χωρις κακιες χωρις τιποτα οτι καλυτερα ειναι να περιμενεις κ 6 κ 10 μηνες για να κανεις κατι σωστο με κραξατε ενω εγω δεν ειχα καμια κακη προθεση. δεν μιλαω εξω απο τον χορο κ το παιζω μαγκας οπως μου παν μερικοι απλα ηθελα να σας δειξω μερικα πραγματα. για το ολο θεμα!!

Πίσω
Μπλουζα