stam1370 είπε:
Καμία αντίρρηση, αλλά γούσταρα να είμαστε "απαρτία"...
Κι εγώ γούσταρα να είμαστε απαρτία με
tsalk ...
Έχω όμως τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να κάνουμε video conference!
Λοιπόν, με τους περισσότερους έχουμε ήδη επικοινωνήσει και αν και θα έχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες (όσων θα είναι εκτός Αθηνών), προχωράμε για
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 20.00 (για να βολέψουμε τον φίλο Σταμάτη). Αυτοί που έχουμε σίγουρα επιβεβαιώσει είμαστε 3: ChristosM, stam1370 κι εγώ. Wally, κανόνισε με τα γυναικόπεδα και πες μας. Επίσης και όποιος άλλος επιθυμεί να έρθει - κάποιοι δεν έχουν απαντήσει.
Το μέρος: Έχουν προταθεί μέχρι στιγμής τα εξής: Πλατεία Συντάγματος (Ακαδημίας ή Σταδίου), Ιπποκράτους και αντιπροτείνουμε με τον Χρήστο και Λεωφ. Αλεξάνδρας (σταθμός Αμπέλόκηποι) που και εκεί έχει Inet cafes. Δεν ξέρω τι προτιμάτε και πού σας βολεύει καλύτερα - κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να βρεθούμε κάπου που να μπορούμε να κάτσουμε να πιούμε και ένα καφέ στο χαλαρό για να μπορούμε να μιλήσουμε καλύτερα. Τα Starbucks που έχουν ασύρματο δίκτυο (που συνέστησε o tsalk) ίσως είναι μια καλή λύση.
Ενδεικτικά, έχω βάλει κάποια καταστήματα Starbucks από το site - Εσείς τι λέτε? (Ρηγόπουλος)
1. Κατάστημα Κάνιγγος
Ακαδημίας 96-98
Δευτέρα - Παρασκευή: - 21.30
*Το κατάστημα διαθέτει την υπηρεσία Ασύρματου Internet (Wi-Fi)
2. Κατάστημα Κοραή
Κοραή 4
Δευτέρα - Παρασκευή: -23.00
3. Κατάστημα Κολωνάκι (Σκουφά)
Σκουφά 12
Δευτέρα - Παρασκευή: -22.00
4. Κατάστημα Κολωνάκι (Π. Ιωακείμ)
Π. Ιωακείμ 38
Δευτέρα - Παρασκευή: -22.30
5. Κατάστημα Αμπελοκήπων
Κηφισίας 84 & Ξηρομέρου
Δευτέρα - Παρασκευή: - 21:30
6. Κατάστημα Αλεξάνδρας
Λ. Αλεξάνδρας 100 & Μαυρομιχάλη
Δευτέρα - Πέμπτη: 7:00 - 21:30
Βλέπω άλλα κλείνουν 9.30 και άλλα αργότερα. Εγώ μπορώ να φέρω laptop με κάμερα για να συνδεθούμε με
tsalk!
Πείτε τις προτιμήσεις σας!