Σας έχω στείλει και στους 4 (Wally, ChristosM, stam1370 και nasoskollias) το κινητό μου τηλέφωνο για επικοινωνία εκείνη την ώρα. Σε κάθε περίπτωση, τα 2 Starbucks απέχουν 5-10 λεπτά (max) ποδαρόδρομο.stam1370 είπε:Από μιά γρήγορη ματιά στα εδώ δημοσιευμένα, θα είμαστε 5: Wally, ChristosM, bernard.c, nasoskollias κι εγώ, οπότε είμαστε όλοι ενήμεροι.
Bernard θα προσπαθησω και εγω να ερθω να σε βρω εκει λιγο πριν τις 8. Ελπιζω να τα καταφερω (για να μην περιμενεις μονος). Θα σου τηλεφωνησω εκεινη την ωρα απο τον δρομο.bernard.c είπε:Λοιπόν, θα είμαι από τις 7.30 στο Starbucks Λεωφ. Κηφισίας & Λεωφ. Αλεξάνδρας (κολλητά δίπλα στο TGI Fridays, στην κατεύθυνση προς Αθήνα) για να βρω τραπέζι.
Σας έχω στείλει και στους 4 (Wally, ChristosM, stam1370 και nasoskollias) το κινητό μου τηλέφωνο για επικοινωνία εκείνη την ώρα. Σε κάθε περίπτωση, τα 2 Starbucks απέχουν 5-10 λεπτά (max) ποδαρόδρομο.
tsalk, θα τα πούμε και μαζί σου - μη μας ξεχάσεις!
Άντε παιδιά, ανυπομονώ!
χωρίς άγχος φίλε μου !ChristosM είπε:Bernard θα προσπαθησω και εγω να ερθω να σε βρω εκει λιγο πριν τις 8. Ελπιζω να τα καταφερω (για να μην περιμενεις μονος). Θα σου τηλεφωνησω εκεινη την ωρα απο τον δρομο.
δεν πειράζει Νίκο θα μας ενημερώσουν τα παιδιά.nick30 είπε:Εγω πολυ θα το ήθελα αλλα λόγω απόστασης δεν μπορώ να έρθω
Φίλε tsalk,tsalk είπε:Καμιά φορά η τεχνολογία δεν μας κάνει τα χατήρια. Δεν πειράζει. Θα με δείτε προσεχώς.
Όντως, γιατί εκτός από "συνάντηση γνωριμίας", ο Wally μας πληροφόρησε και για αρκετά θέματα σχετικά με το forum και την RetroDB, τα οποία δε γνωρίζαμε. Δε θέλω να κάνω σχετικές αποκαλύψεις, αλλά τα παιδιά που έστησαν το site έχουν πολλά και ωραία σχέδια σχετικά με την εξέλιξη και προβολή του - κατάλληλος για να σας ενημερώσει είναι ο ίδιος ο Wally.Wally είπε:Δεν θελω να καταντησω κλισε αλλα ηταν μια φοβερα ενδιαφερουσα συναντηση....Πεσανε πολυ ωραιες προτασεις που θα συζητηθουν σε διαφορετικο thread...
Αυτό είναι σίγουρο - ο κάθε ένας έχει "την εξειδίκευσή του"!Wally είπε:Τα παιδια (nasoskolias, bernard.c, stam1370, ChristosM) ειναι πραγματικα ενας και ενας!
Μπορούν να γίνουν (και θα γίνουν) πολύ ωραία πράγματα και το TV section του site το αξίζει - και για τη δουλειά που έχετε κάνει για να το στήσετε, αλλά ιδιαίτερα τώρα που "ανεξαρτοποιηθήκαμε" μέσα στο forum σαν "Ρέτρο Τηλεόραση".Wally είπε:Πιστευω οτι θα απογειωσουν μαζι με τα αλλα παιδια το TV section.
Όντως, μεσάνυχτα το "διαλύσαμε".Wally είπε:...,εικαζω οτι τα παιδια ακομα τα "λενε"...
Μακάρι, και γιατί έχουμε ακόμα πολλά να πούμε και γιατί περάσαμε πολύ καλά!!Wally είπε:... και ελπιζω να τα ξαναπουμε και μεσα στις γιορτες!!!
Τί είχατε και μασαμπούκα μετά? Καλά δεν θα κατέβω...θα τα πούμεstam1370 είπε:Για να ξεφύγω, όμως, τελείως, από όσα ανέφεραν τα παιδιά... "όλα τα λεφτά" ήταν το σουβλατζίδικο που μας πήγε ο ChristosM!!! Έχασες Wally...
.
Wally, nasos kolias, bernard.c, ChristosM (τα ψευδώνυμα που έλεγα πριν), σας ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά, που θέλω να επαναλάβουμε (όχι μια φορά μόνο)!!!
tsalk είπε:Τί είχατε και μασαμπούκα μετά? Καλά δεν θα κατέβω...θα τα πούμε
Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά