είναι το παγωτό Φρόγκυ από την ΑΓΝΟ, φαίνονται η ονομασία ΑΓΝΟ και το βατραχάκι...katerinak είπε:στην ταινια "ο κυριος Εξουσιας"Προβολή συνημμένου 135058 πρεπει να ειναι το παγωτο froggy της ΑΓΝΟ
BETTY BOOP είπε:Στην ταινία ''ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ'', όταν ο Θανάσης Βέγγος πηγαίνει στο μπακάλη για ψώνια, στην είσοδο του καταστήματος φαίνονται τα απορρυπαντικά skip και dixan σε μεγάλους κουβάδες.
+ κουτί από πατατάκια Mr ChipsBETTY BOOP είπε:Στην ταινία δεν γίνεται αναφορά στα απορρυπαντικά αυτά αλλά απλώς φαίνονται
BETTY BOOP είπε:Να προσθέσω την ταινία ''Ο φαλακρός μαθητής'' σε μια σκηνή ο Θανάσης Βέγγος βρίσκεται στην κουζίνα μιας χαρτοπαικτικής λέσχης και πλένει τα πιάτα με AVA, διακρίνεται η μεγάλη συσκευασία του απορρυπαντικού.και εντομοκτόνα, το ένα είναι baygon και το άλλο ισως aroxol...
Επίσης στην αρχή της ταινίας ''ο τζογαδόρος'' ο Σωτήρης Μουστάκας βρίσκεται στην κουζίνα και στο νεροχύτη φαίνεται η συσκευασία απορρυπαντικού πιάτων AVA.
BETTY BOOP είπε:Αν δεν έχει αναφερθεί, στην κωμωδία ''Πόντιος είμαι αλλά κανω θεραπεία'' φαίνονται προιόντα σε περίπτερο (3.30).
Πάντα μου άρεσε αυτό το "διακριτικό" στιλ που κρατούσαν τα διάφορα προϊόντα που ήταν "τυχαία το πήραμε αυτό, αλλά δείτε το καλά για να το θυμάστε!!"..BETTY BOOP είπε:στην ταινια ''Μπέιμπι σιτερ για μεγάλα κοριτσια''
Σίγουρα θα εχουμε στο μυαλό μας το προιον που πήρατε δήθεν τυχαια...cloud είπε:Πάντα μου άρεσε αυτό το "διακριτικό" στιλ που κρατούσαν τα διάφορα προϊόντα που ήταν "τυχαία το πήραμε αυτό, αλλά δείτε το καλά για να το θυμάστε!!"..
Έτσι, έτσι...BETTY BOOP είπε:Σίγουρα θα εχουμε στο μυαλό μας το προιον που πήρατε δήθεν τυχαια...
Να σου πω...BETTY BOOP είπε:κι εμενα μου αρεσε να χαζευω προιοντα σε ταινίες αλλά και ελληνικες σειρές...
βλεποντας τις εικονες παρατηρησα οτι στην ταινια ''Ο ανθρωπος που ετρεχε πολύ'' φαινεται δεξια της εικονας η μαρκα του απορρυπαντικου ARIEL επάνω σε κάτι τσαντες σαν σακιδια (κοκκινο και μπλε). Ειναι σακιδια που δινονταν δωρο με το απορρυπαντικο;katerinak είπε:επιβεβαιωνω αυτο που γραφω εδω προσθετοντας την αντιστοιχη φωτογραφια
Στην ταινια "Βεγγος,ο τρελος καμικαζι" στο ψιλικατζιδικο φαινονται καποια προϊοντα :
στυλο Bic και κουτι HBH
κολλα "miki" ,το σωληναριο μοιαζει μ αυτο της κολλας UHU
"Essex" απορρυπαντικα για πλυντηριο , Azax για τα τζαμια,υγρο απορρυπαντικο πιατων