Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
είναι το παγωτό Φρόγκυ από την ΑΓΝΟ, φαίνονται η ονομασία ΑΓΝΟ και το βατραχάκι...katerinak είπε:στην ταινια "ο κυριος Εξουσιας"Προβολή συνημμένου 135058 πρεπει να ειναι το παγωτο froggy της ΑΓΝΟ
στην ταινία ''Το παίζω και πολύ άντρας!'', συσκευασία μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ φαίνεται σε περίπτερο (απ΄ ο,τι διακρίνω)
στην ταινία ''Η μεγάλη απόφραξη'' είναι η κίτρινη συσκευασία, συσκευασία λάδι SOL και η συσκευασία με πράσινο-κόκκινο χρώμα είναι εντομοκτόνο baygon (θυμάμαι η συσκευασία είχε τέτοιο χρώμα)BETTY BOOP είπε:Στην ταινία ''ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ'', όταν ο Θανάσης Βέγγος πηγαίνει στο μπακάλη για ψώνια, στην είσοδο του καταστήματος φαίνονται τα απορρυπαντικά skip και dixan σε μεγάλους κουβάδες.
+ κουτί από πατατάκια Mr ChipsBETTY BOOP είπε:Στην ταινία δεν γίνεται αναφορά στα απορρυπαντικά αυτά αλλά απλώς φαίνονται

BETTY BOOP είπε:Να προσθέσω την ταινία ''Ο φαλακρός μαθητής'' σε μια σκηνή ο Θανάσης Βέγγος βρίσκεται στην κουζίνα μιας χαρτοπαικτικής λέσχης και πλένει τα πιάτα με AVA, διακρίνεται η μεγάλη συσκευασία του απορρυπαντικού.και εντομοκτόνα, το ένα είναι baygon και το άλλο ισως aroxol...
Επίσης στην αρχή της ταινίας ''ο τζογαδόρος'' ο Σωτήρης Μουστάκας βρίσκεται στην κουζίνα και στο νεροχύτη φαίνεται η συσκευασία απορρυπαντικού πιάτων AVA.

BETTY BOOP είπε:Αν δεν έχει αναφερθεί, στην κωμωδία ''Πόντιος είμαι αλλά κανω θεραπεία'' φαίνονται προιόντα σε περίπτερο (3.30).

εδω ο μικρος δεν ηξερε οτι ο ΓΚ ηθελε μονο 2 τσιγαρα "Εθνος" και γι αυτο του εμφανισε 2 πακετα "Εθνος"
γνωριζει κανεις ποιο ειναι αυτο το προϊον με το "D" κι ενα προσωπο ζωγραφισμενο;

Πάντα μου άρεσε αυτό το "διακριτικό" στιλ που κρατούσαν τα διάφορα προϊόντα που ήταν "τυχαία το πήραμε αυτό, αλλά δείτε το καλά για να το θυμάστε!!"..BETTY BOOP είπε:στην ταινια ''Μπέιμπι σιτερ για μεγάλα κοριτσια''
Σίγουρα θα εχουμε στο μυαλό μας το προιον που πήρατε δήθεν τυχαια...cloud είπε:Πάντα μου άρεσε αυτό το "διακριτικό" στιλ που κρατούσαν τα διάφορα προϊόντα που ήταν "τυχαία το πήραμε αυτό, αλλά δείτε το καλά για να το θυμάστε!!"..![]()
Έτσι, έτσι...BETTY BOOP είπε:Σίγουρα θα εχουμε στο μυαλό μας το προιον που πήρατε δήθεν τυχαια...![]()
Να σου πω...BETTY BOOP είπε:κι εμενα μου αρεσε να χαζευω προιοντα σε ταινίες αλλά και ελληνικες σειρές...
βλεποντας τις εικονες παρατηρησα οτι στην ταινια ''Ο ανθρωπος που ετρεχε πολύ'' φαινεται δεξια της εικονας η μαρκα του απορρυπαντικου ARIEL επάνω σε κάτι τσαντες σαν σακιδια (κοκκινο και μπλε). Ειναι σακιδια που δινονταν δωρο με το απορρυπαντικο;katerinak είπε:επιβεβαιωνω αυτο που γραφω εδω προσθετοντας την αντιστοιχη φωτογραφια
![]()
Στην ταινια "Βεγγος,ο τρελος καμικαζι" στο ψιλικατζιδικο φαινονται καποια προϊοντα :
στυλο Bic και κουτι HBH![]()
κολλα "miki" ,το σωληναριο μοιαζει μ αυτο της κολλας UHU![]()
![]()
![]()
"Essex" απορρυπαντικα για πλυντηριο , Azax για τα τζαμια,υγρο απορρυπαντικο πιατων