Πρωτοσέλιδοι έρωτες!

Για την περίπτωση θα φόρεσε πλαστικές. Την εποχή εκείνη, τέτοιες

Προβολή συνημμένου 195622
αυτές ήταν οι "προβλεπόμενες" παντόφλες στον στρατό, ελέφαντα. στο κέντρο που ήμασταν όλοι νέοι και ψαρωμένοι, και φρέσκοι, ο καθένας είχε τις δικές του παντόφλες, μια χαρά.ο καθένας επίσης κλείδωνε τις αρβύλες του με ένα μικρό λουκετάκι. την πρώτη μέρα στην μονάδα, μας είπε ένας παλιός ότι όποιος κλειδώσει τις αρβύλες του, θα τις βρει στο ποτάμι, και καλά ότι δεν εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. την άλλη μέρα το πρωί οι παντόφλες μου εξαφανισμένες! (τις βάζουμε στην κάτω δεξιά πλευρά του κρεβατιού). αναγκάστηκα να πάω κρεβάτι-κρεβάτι όπου βρω άλλες παντόφλες, για να πάω για ξύρισμα και πλύσιμο!ο κλέψας του κλέψαντος δηλαδή!η άλλη λύση είναι να πας με τις αρβύλες,πολύ άβολο. πολύ βολικές και ανθεκτικές.
 
Μα κι εγώ τέτοιες φορούσα το καιρώ εκείνω. Οι μπλε χωρίς Χ δεν είχαν εμφανιστεί ακόμη και οι διχαλωτές σαγιονάρες ήταν για κορίτσια (ειδικά αν είχαν και μια τεράστια μαργαρίτα στην αρχή της διχάλας.
 
Χαριτωμένες και στη λάντζα... διότι τι μεγαλύτερη χαρά για μια γυναίκα από το να πλένει τετζερέδες με το μαλλί ξασμένο με περμανάντ, βλεφαρίδα κάγκελο, τα νύχια με μανικιούρ, και με χαμόγελο στα κραγιονσιμένα (*) χείλη? Άλλωστε θυμάστε το σλόγκαν για το υγρό πιάτων γαλάκτωμα περλέ ΑVΑ: Ένα καλλυντικό στην κουζίνα σας.

Στα επόμενα εξώφυλλα: Σαγηνευτικές και στο σφουγγάρισμα, μοιραίες και στην μπουγάδα, σέξυ και στο σιδερωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=5D6tC0UwaPg
 
Ρε παιδιά, όλα αυτά τα εξώφυλλα της ΒΕΝΤΕΤΑ είναι πάντως, απολύτως χάλια (αισθητικώς μιλώντας). 

Πιστεύω ότι ξεπερνάνε το κιτς που επικρατούσε εκείνη την εποχή. Είναι χειρότερα από την εποχή τους....
 
Πίσω
Μπλουζα