Πρόβα Νυφικού (1995 ΑΝΤ1)

retrofan είπε:
Πραγματικά αναρωτιόσασταν ποια ήταν η γιαγιά; :sealed:
Εμένα μου ήταν εντελώς αδιάφορο :)

Ευανθούλα με τίποτα γιατί η "πέραν του κόσμου τούτου" μάλλον αναλήφθηκε στους ουρανούς :cool:

Αγγελικούλα δε νομίζω γιατί μιλούσε γι' αυτήν στο τρίτο πρόσωπο. Ούτε Ρηνούλα για τον ίδιο λόγο αν κι ως τσαγανό η γιαγιά μου θύμιζε περισσότερο Ρηνούλα :p

Κλίνω στην άποψη της πλειοψηφίας περί της φουρναρούς απέναντι :cool: που επέστρεψε ως αφηγήτρια στο παραμύθι της οικογένειας Δελλή.
Παιδί μου retrofan, σου έμεινε τραυματική εμπειρία από Γλαύκη-Σύνθια και βλέπεις παντού νεκρούς; Μπορεί να πήγε σε κάνα μοναστήρι. Τον Άγιο Ραφαήλ στην προκειμένη περίπτωση. Ή να πέρασε απέναντι Μικρά Ασία. Ή να την πήρε κάνας Τούρκος για σκλάβα! Εκεί κολλάς βρε; ;) :p
 
sunset89 είπε:
Παιδί μου retrofan, σου έμεινε τραυματική εμπειρία από Γλαύκη-Σύνθια και βλέπεις παντού νεκρούς; Μπορεί να πήγε σε κάνα μοναστήρι. Τον Άγιο Ραφαήλ στην προκειμένη περίπτωση. Ή να πέρασε απέναντι Μικρά Ασία. Ή να την πήρε κάνας Τούρκος για σκλάβα! Εκεί κολλάς βρε; ;) :p
Να φας τη γλώσσα σου :mad:

Η Γλαύκη ξύπνησε μεσοπέλαγα με λίγο πονοκέφαλο (εγώ μένω στη σειρά) κι η Σύνθια ξεπέρασε τον καρκίνο, παράτησε τον Στράτο και την πατρίδα του (χαίρι και προκοπή δεν είδε εξάλλου :p ), γύρισε στην Ιρλανδία κι ερωτεύτηκε μαχητή του ΙΡΑ :)

Όσο για την Ευανθούλα ...

Στα μοναστήρια νομίζω είχε ψάξει η μάνα της, οι Τούρκοι ό,τι μαζέψανε για τα χαρέμια τους μαζέψανε μέχρι το 22΄ :cool: , οπότε θα επιμείνω στη θεωρία της αναλήψεως ...
 
νομιζω σαν να εβαλε ετσι με αυτην της την γραφη για την ευανθουλα το "μεταφυσικο" στην ιστορια και αυτο μας ιντριγκαρει...
 
Α κυρία retrofan δε θα μας τρελάνετε :p

Όταν είχες πει στους "Φρουρούς" το παρακάτω, εγώ προσπάθησα να σε παρηγορήσω. Στο παραθέτω για να μην πεις ότι σου πεθαίνω τις ηρωίδες σου! χα,χα!

quote_icon.png
Αρχικό μήνυμα απο retrofan

Κι έτσι εγώ πληροφορήθηκα ότι τόσο τη Γλαύκη όσο και την Σύνθια τελικά τις τρώει το μαύρο χώμα:mad:"

Sunset 89: Το γεγονός να μην τα βρήκαν τελικά μεταξύ τους και να 'φυγε εκείνη για Λονδίνο, το έχεις αποκλείσει, ε; Χα,χα! ;)

585408.gif
 
Τα 20 πρώτα επεισόδια έχουν ανέβει. Μένουν άλλα 5, μέχρι Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η σειρά! :D
 
Εκπληκτική σειρά!!Αν εξαιρέσουμε την τηλεταινία του 2005, την βλέπω πρώτη φορά.Όταν παιζόταν βλέπετε δεν ήταν θέαμα που άρμοζε σε ένα οχταχρονο!!

Τι σκηνοθεσία, τι μουσική, τι ερμηνείες!!!Ό,τι καλύτερο έχω δει.

Όσο για το αίνιγμα της γιαγιάς, πίστευα ότι ήταν η αγγελική,αλλά τωρα που το βλέπω αναλυτικότερα, μαλλον είναι η Ρηνούλα. Σε κάποιο επεισόδειο(δεν θυμαμαι σε ποιό) αναφερόμενη στον Αλεξανδρο είπε "ο Αλέξανδρος μου" και στο πρώτο, όταν δειχνει την οικογένεια Δελλή στο τραπεζι στα πρώτα λεπτά, λέει:"γλυκός και τρυφερός ο δικός μου, ξεκαπιστρωτο μουλάρι ο άλλος(αναφερόμενη στον Απόστολο)".Όσο να ναι οι ιστορίες των δύο κοριτσιών ήταν παράλληλες και συχνά συγκρίσιμες. Επομένως, αν και θα ήθελα να είναι η Αγγελικούλα, κλίνω προς τη Ρηνούλα.

Βλέπω ήδη το 18ο επεισόδιο. Χθές ξενύχτισα και τα είδα όλα μονοκοπανιά!!Κριμα που δεν ανέβασαν και τα 5 τελευταια.Θα άξιζε άλλο ένα ξενύχτι!
 
παλι καλα που ανεβασαν και τα υπολοιπα!!! γιατι οι περισσοτερες σειρες που εχουν ανεβασει ειναι ιμητελης
 
Modnic συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν λέι "μου", λέει "γλυκός και τρυφερός ο δικός μας" αναφερόμενη στον Γιώργο, τον αδελφό της Αγγελικούλας.
 
sorry! ναι εχεις δικιο!"μας" λεει αλλα δεν το λεει καθαρα και ακουσα ο,τι να ναι!Παντως, το " τον Αλεξανδρο μου" το λεει στο επεισοδιο 14, λιγα δευτερολεπτα μετα τα 25 λεπτα!
 
Παιδιά μην το ξεψαχνίζετε και τόσο. Η γιαγιά ως αφηγήτρια είχε αδυναμία στους καλούς ήρωες "Αγγελικούλα μου", "Καλός μας κύριος Μανιάς", "κορίτσι μου Ρηνούλα" κτλ και διαολόστελνε τον Απόστολο με κυριότερο χαρακτηρισμό "τον σαβ........η".

Τέλος πάντων, μην εστιάζουμε και σε μικρές-μικρές λεπτομέρειες. Έχω παλιά συνέντευξη της Ντόρας που λύνει όλες τις απορίες, θα την ανεβάσω κάποια στιγμή. ;)
 
Χαχα! Καλή είμαι εγώ... Πρώτα σας άναψα φωτιές για το ποιά είναι τελικά η γιαγιά, και μετά σας άφησα να βουρλίζεστε! :p :p :p Όταν καταλήξετε σε συμπέρασμα, ειδοποιήστε με, εν τω μεταξύ απολαμβάνω τη σειρά! ;)
 
Η σειρά ολοκληρώθηκε! Μπορείτε να απολαύσετε και τα 25 επεισόδια στο Web Tv. :flower: :flower:

Κανονικά έπρεπε να ανεβεί και το επεισόδιο των παρασκηνίων αλλά μην είμαι και πολύ απαιτητική! :p
 
πωπω τελεια!!!!!!! επιτελους!!!!!
 
sunset89 είπε:
Παιδιά μην το ξεψαχνίζετε και τόσο. Η γιαγιά ως αφηγήτρια είχε αδυναμία στους καλούς ήρωες "Αγγελικούλα μου", "Καλός μας κύριος Μανιάς", "κορίτσι μου Ρηνούλα" κτλ και διαολόστελνε τον Απόστολο με κυριότερο χαρακτηρισμό "τον σαβ........η".Τέλος πάντων, μην εστιάζουμε και σε μικρές-μικρές λεπτομέρειες. Έχω παλιά συνέντευξη της Ντόρας που λύνει όλες τις απορίες, θα την ανεβάσω κάποια στιγμή. ;)
sunset89 να την ανεβάσεις τη συνέντευξη όσο μπορείς γρηγορότερα... Σ' ευχαριστούμε πολύ!
 
Παιδιά μηπώς η γιαγιά ειναι η Όλγα και η πρόταση στο 1ο επεισόδιο '' Γλυκός και τρυφερός ο δικός μου , ξεκαπίστροτο γαιδούρι ο άλλος '' αναφερεται στον Γιώργο Δέλλη , γιατι αυτη η φραση μπορει να αναφέρεται σε 2 πρόσωπα την Ρήνουλα και την Όλγα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλά τα έχετε πει ολα, αλλά να συμφωνησω και εγώ πως η σειρα ειναι απειρως ανώτερη του βιβλίου, τώρα για την παραπάνω ερώτηση δεν το ειχα πολυψάξει τόσο! Την Ντορα Γιανακοπουλου ως τραγουδιστρια την θεωρώ σπουδαια, ως συγγραφεα οχι και τοσο. Μου λυθηκε και η απορια χρονων σε σχέση με το τι απέγινε η Αλεξανδριανή Σικελιανού (εκπληκτικο ονομα και ειναι και πραγματικό).
 
Η σειρά θα δοθεί στο περιοδικό "Τηλέραμα" σε dvd...Στο περιοδικό γράφει "έρχεται" και δεν διευκρινίζει πότε ακριβώς θα ξεκινήσει...
 
tonytony είπε:
Η σειρά θα δοθεί στο περιοδικό "Τηλέραμα" σε dvd...Στο περιοδικό γράφει "έρχεται" και δεν διευκρινίζει πότε ακριβώς θα ξεκινήσει...
όποτε κι αν ξεκινήσει ανοίγω την τεράστια αγκαλιά μου να την υποδεχτώ!!! :D :D

Ευχαριστούμε πάρα πολύ Αντώνηηη! :)

Επιτέλους σε ανώτερη ποιότητα
 
Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά...?!?!?!?!?!?!?!! Ας ελπίσουμε οτι δεν θα τα βάζουν ένα ένα τα επεισόδια...
 
2 επεισόδια σε κάθε dvd.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα