metalcandyman είπε:Εχω ενα Datsun του 1970τοσο για να κουβαλαω διαφορα και εχω να προτεινω το εξης.Το περνω οποτε γουσταρετε κατεβαινω αθηνα και εχετε μαζευτει σε ενα μερος με οτι xbox και xbox 360 εχετε τα φορτωνω ολα πανω και σεις ακολουθητε με δεικα σας οχηματα και παμε σε καποια ερημηκη τοποθεσια που θα με υποδηξετε.Αναβουμε λοιπον μια μεγαλη φωτια τα πεταμε ολα μεσα και παραδιπλα ψηνουμε μπριζολες,λουκανικα,κοντοπλευρα κλπ και απολαμβανουμε το θεαμα.Να ησυχασετε με ολες αυτες της σαβουρες βρε αδερφε
Τα χριστουγεννιατικα;Stormwatch είπε:Ετοιμάσου για κοκκινα λαμπάκια...
Περνα και απο Δραμα, γιατι εχουμε πολυ σαβουρα απο Nintendo φιλε! Ο Danis και ο Sephirothson θα σε βοηθησουν σε αυτο!metalcandyman είπε:Εχω ενα Datsun του 1970τοσο για να κουβαλαω διαφορα και εχω να προτεινω το εξης.Το περνω οποτε γουσταρετε κατεβαινω αθηνα και εχετε μαζευτει σε ενα μερος με οτι xbox και xbox 360 εχετε τα φορτωνω ολα πανω και σεις ακολουθητε με δεικα σας οχηματα και παμε σε καποια ερημηκη τοποθεσια που θα με υποδηξετε.Αναβουμε λοιπον μια μεγαλη φωτια τα πεταμε ολα μεσα και παραδιπλα ψηνουμε μπριζολες,λουκανικα,κοντοπλευρα κλπ και απολαμβανουμε το θεαμα.Να ησυχασετε με ολες αυτες της σαβουρες βρε αδερφε
Μην μας το χαλαςKambia είπε:Τι θα λέγατε να γυρίσουμε στο θέμα? Tα off topic θα καθαριστούν