Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τελικά χρησιμοποίησα ένα μονταρισμένο τροφοδοτικό από PC με διακόπτη. Τώρα μπορώ να βάλω όσα ανεμιστηράκια θέλω.ASiC είπε:Καλύτερα πάρε ένα τροφοδοτικό και δώσε στα ανεμιστήρια τάση απο εκεί.
Aσφαλώςangel_grig είπε:Πολυ καλη δουλεια εχεις κανει!!Αν μπορεις βαλε να δουμε και καμμια φωτο..
Αφού δεν έχω λεφτά να αγοράσω ένα καινούριο slim αναγκαστικά πρέπει να έχω υπομονήWally είπε:Μπραβο για την υπομονη σου!
Αφού δεν έχω λεφτά να αγοράσω ένα καινούριο slim αναγκαστικά πρέπει να έχω υπομονήWally είπε:Μπραβο για την υπομονη σου!
Ετσι είναι... άσε που το είχα για πέταμα στην αρχή όταν μου χάλασε οπότε όταν βρήκα την όρεξη μπορούσα να κάνω πολλούς πειραματισμούς χωρίς να με νοιάζει αν διαλυθεί τελείως. Εχω και μια μικρή εμπηρεία από μόντες σε PC οπότε βλακεία μου που το άργησα και τόσο πολύ. Μάλιστα μου έχουν δώσει και ένα χαλασμένο PS3 fat το οποίο το έχω κάπου καταχωνιασμένο, όταν ξεμπερδέψω με το XBOX θα πιάσω αυτό και θα του βγάλω τ'αντεραAjax87 είπε:Ωραια πατεντα Τασο!. Το 360 σας ακονιζει και το μυαλο ψαχνοντας τη σωστη πατεντα για καθε περιπτωση
![]()
Δεν έχεις άδικο. Αλλά ήμουν έτοιμος να αγοράσω καινούριο μονο και μόνο για να μην μου βγουν όλα τα games που έχω άχρηστα ενώ ήθελα πολύ να παίξω και το GTA5. Ουσιαστικά αυτή η τελευταία μόντα βγήκε έπειτα από πολλές άλλες προσπάθειες, δεν την διάβασα από κάπου και ακόμα είναι νωρίς για να πω ότι είναι μόνιμη κλπ, αλλά και να είναι καλή τελικά αυτό είναι κάτι που δεν το γνώριζα από πριν.angel_grig είπε:Στην θεση σου,ακομη και τα χρηματα να ειχα ,το ιδιο modding θα εκανα(σιγα μην ξαναεδινα παλι λεφτα στην Μ$)
Nα σαι καλά.... πάρε λίγα κόλλυβαAjax87 είπε:Δυστηχως η πατεντα δεν το κρατησε... R.I.P. να ζησεις να το θυμασαι.
Να σαι καλά, το εκτιμώ αυτό την δύσκολη τούτη ώρα... Τα υπόλοιπα κόλλυβα τα έφαγα όλα εγώ για να πνίξω τον καημό μου. Τι είναι η ζωή... τι είναι η Microsoft...DarkSynbios είπε:Καλε μου φιλε Τασο τα συλληπητηρια μου! Ευχομαι να το αντεξεις και να μην πονεσει η καρδια σου οταν το πεταξεις εκει που ανηκει!!!
Εμειναν κολλυβα;
Μια εταιρεια που πουλαει μεχρι και την αρρωστια της!!Imgema είπε:τι είναι η Microsoft...