Πρόβλημα με ΧΒΟΧ 360 falcon board

metalcandyman είπε:
Τασο αμα θες φιλε στα επομενα μνημοσυνα που θα του κανεις στο χρονο δηλαδη τα κολυβα στα κανω δωρεα εγω που ειναι και η δουλεια μου :D
χαχα

Για τα μνημόσυνα του falcon οκ. Αλλά ελπίζω να μην χρειαστώ τις υπηρεσίες σου και για το Slim...
 
Tασο το πηρες το Dark souls 2 φιλε;
 
Imgema είπε:
Πάλι καλά που είχα και το backup XBOX. Κατάφερα να το ανταλλάξω με ένα XBOX slim σε ένα μαγαζί, αφού κοστολόγησαν το δικό μου 65 ευρώ.
Aυτο δεν το καταλαβα καλα. κοστολογισαν το δικο χαλασμενο 65 ευρω ????να παω να δωσω τα 3-4 καμμενα που εχω, να παρω ενα slim.

1) Στο αγοραζαν χαλασμενο 65 ευρω?

2) ηθελαν το χαλασμενο σου και +65 ευρω για ενα σλιμ?

3) ηθελαν 65 ευρω για επισκευη?
 
mike είπε:
Aυτο δεν το καταλαβα καλα. κοστολογισαν το δικο χαλασμενο 65 ευρω ????να παω να δωσω τα 3-4 καμμενα που εχω, να παρω ενα slim.1) Στο αγοραζαν χαλασμενο 65 ευρω?

2) ηθελαν το χαλασμενο σου και +65 ευρω για ενα σλιμ?

3) ηθελαν 65 ευρω για επισκευη?
Oχι, είχα και ένα 2ο backup xbox σε καλή κατάσταση που δούλευε κανονικά. Αλλά ήταν falcon και αυτό οπότε πήγα στο μαγαζί και μου είπαν ότι το αγοράζουν με τον 20άρη σκληρό δίσκο 65 ευρώ. Οπότε πήρα το Slim 65 euro φτηνότερα (έτσι κι αλλιώς λεφτά δεν έδιναν, απλά σου έκοβαν από κάτι άλλο που θα έπαιρνες). Έδωσα και κάτι άλλα πραγματάκια που δεν ήθελα να πέσει και άλλο η τιμή και λίγα χρήματα που είχα και το πήρα.

Το χαλασμένο πλέον ούτε για ανταλλακτικά δεν το παίρνουν παρόλο που πριν λίγο καιρό μου δίνανε 20-25 euro.

metalcandyman είπε:
Tασο το πηρες το Dark souls 2 φιλε;
Οχι ακόμα τώρα καίγομαι με το GTA5. Θα περιμένω να παλιώσει λίγο μπας και το βρω φτηνά μεταχειρισμένο. Εσύ το πρώτο Dark Souls το έπαιξες τελικά?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To επαιξα αλλα το παρατησα μανι μανι.Πολυ βαρετο με φανηκε χωρις καμια ιστορια της προκοπης και γενικα δεν μαρεσε.
 
Κρίμα :(

Εγώ αν βρω την καινούρια έκδοση με τις νέες περιοχές με κανά 10ρικο ή λιγότερα θα το ξαναπαίξω. Ελπίζω μόνο μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία να μην έχω τα ίδια τραβήγματα και με το Slim.
 
Mακαρι φιλε να μην εχεις προβληματα.Εγω αρχισα το Darksiders II και μπορω να πω πως ειναι εξαιρετικο.
 
Imgema είπε:
Δυστυχώς, χτες το βράδυ, ώρα 23:00, το "πατενταρισμένο" XBOX ξεψύχησε. Έβγαλε error 70 κάτι από το οποίο δεν μπόρεσα να το επαναφέρω. Από ότι κατάλαβα με λίγο ψάξιμο έχει μάλλον ξεκολλήσει μέρος του τσιπ γραφικών από την motherboard λόγω κακών υλικών και τώρα για να επισκευαστεί θέλει τελείως βγάλσιμο το τσιπ, καθάρισμα και μετά κόλληση από την αρχή. Δυστυχώς δεν έχω τα εργαλεία ή τις γνώσεις που χρειάζονται για αυτό. Nα ζήσουμε να το θυμόμαστε.
Πάλι καλά που είχα και το backup XBOX. Κατάφερα να το ανταλλάξω με ένα XBOX slim σε ένα μαγαζί, αφού κοστολόγησαν το δικό μου 65 ευρώ.

R.I.P. XBOX 360 falcon, 2008 - 2014. Τα τελευταία 3 χρόνια έδινε μάχη με την ασθένεια σαν ήρωας και κρατιόταν ζωντανό με μηχανική υποστήριξη αλλά τουλάχιστον τώρα είναι σε έναν καλύτερο κόσμο, μαζί με εκατομμύρια άλλους φίλους του που η μαμά microsoft αδίκησε. Η κηδεία θα γίνει αύριο στον διπλανό κάδο ανακύκλωσης.

:p
ifqsew.jpg
 
Το xbox 360 που εχω ειναι το falcon αφου εχει hdmi και βγηκε το 2008 αλλα πανω στο μηχανημα εκει που μπαινει το καλωδιο τροφοδοσιας γιατι γραφει 12V DC,16.5A που ειχαν και τα πρωτα xbox 360 του 2005 με xenon??Δουλευει αλλα ηταν για αρκετο καιρο off μιας και παιζω περισσοτερο ρετρο παιχνιδια.

xbox 360.JPG


12V----16,5 A = Xenon/Zephyr

12V---14,2A = Opus/Falcon

12V---12,1A = Jasper

12V ---10,83A = Trinity (Valhalla)

12V --- 9,86A = Corona.
 
Πίσω
Μπλουζα