Πρώτες επαφές με το Φόρουμ

Μερεντα,ουτε πασατεμπο ,πολυ τεστοστερονη τοτε,ξεχειλιζε απο ολο το φορουμ,υπηρχαν και τα κοριτσια μας αλλα σταγονα στον ωκεανο,ολο Καντυ και Καντυ ησουτανε που λεει και ο Rygar.


Ποιον ωκεανο,κουβα δεν γεμιζανε τοτε.
 
Την ρετρο την βρηκα στην καντυ, δηλ στο καντυ πόρταλ ;) ( γι'αυτο και την καντυ την θεωρω γουρι :) ), εκει ανεβασε η χουαν κειμενα για την καντυ, οποτε η πρωτη επαφη ηταν αυτή/ αμεσως με ενδιέφερε το θεμα και κοιταξα λεπτομερως την ρετρο και τα θεματα της, ειδα πως ηταν μέλος και η Λορενα, εδώ άλλο ένα προσωπο γνωριμο για μένα και αποφάσισα να εγγραφω αλλα και η δομνίκι που πάλι γνωριζα από την κάντυ αλλα και η ακαλια. Αυτά τα 4 κορίτσια με οδήγησαν εδώ γιατι πάνω κατω είχαμε τις ιδιες προτιμήσεις. Το πρωτο θέμα που ανοιξα ηταν μια σειρα το κβο-βαντις και κει γνωριζω την ρετροφαν και το απίστευτο χιουμορ της :D . Μετα γνωριζω την Μπάμπι στους ξένους ηθοποιούς και στην μερλιν και στον χιτσκοκ και ενώ είναι ένα νέο μέλος εχει απιστευτες ρετρο γνωσεις και σταθερη αγάπη στο παλιο και στο κλασσικό . Την ευχαριστω γιατι αυτή με εμαθε να αγαπώ Μαρη και Αγκάθα και να περάσω μαζί τους πολύ ωραιες στιγμές αλλα και να μάθω να ακουω θεατρικά και σε γενικότερο επιπεδο διαμόρφωσε την αισθητικη μου και την διευρυνε.

Άλλη γνωριμια για μενα ηταν η κατερινακ , η καπρις, η πέρλα , η Ντομένικα και η μαριαννα. Περασα πολύ καλά διαβάζοντας ποστ τους/ θα θελα πολύ να γνωρισω και αλλους αλλα πέφτετε μακρυα :)
 
Ajax87 είπε:
ps. Σταυρο θυμαμαι που ειχες ξαναναφερει για το "περιεργο" ξεκινημα σου στο φορουμ αλλα δεν ηξερα τι εχει γινει τωρα το διαβασα χαχαχαχα :rofl:

ps2.Και εγω τα ιδια δεν ηξερα για καλωσορισματα , κερασματα και τετοια , κατευθειαν στο ψητο :p

PS1: Tο ειχε αναφερει πρωτη η Ναταλι....εδω ... ;) ...και με αναφορα δικη μου στην συνεχεια. :)

PS2: Mια απο τα ιδια.... :( ...οχι τιποτα αλλο....εχασα και την τουρτιτσα.... :cry:

Βεβαια εφαγα στην αρχη ζεστη χυλοbanοπιτα.....και στανιαρα!!!:biglaugh::biglaugh:
 
Περλα τωρα θυμηθηκα πως μου ειχες γραψει τους στιχους ενός χριστιανικού τραγουδιου που εψαχνα καιρο, θυμασαι ;) , δεν ελεγα πως θα το ξανακουσω και όμως αν εισαι στην ρετρο, όλα γινονται! Επίσης θυμαμαι και την τουρτιτσα της καμπιας με την οποια με καλωσόρισε! θυμαμαι και τα σαρδάμ μου, όπως το μυστικο του αρη μποτιτσελι, καλο, ε, ακομα γελάω :D , άλλη ευχαριστη αναμνηση η αναλυση πάνω στην ταινια'' ο φανούρης και το σοι του'' που καναμε με πολλους από εσας εδώ μέσα για μια ταινια που λατρεύαμε-εκει γνωριζω και τον atanasio και μοιραζόμαστε και την αγαπη μας για την γκέλλυ-. Πρεπει να θυμηθώ και αλλα, τα κουιζ της μπαμπις του αντωνη , του johnalepou, ηταν πολύ ευχαριστη νοτα, μετα είχαμε και τα ευρηματα της κατερινακ :) επίσης ξεχασα την σερανο, από τα πρωτα, πρωτα μελη που μιλησαμε ( που χαθηκε λιγάκι από το φορουμ αλλα είχαμε τα ιδια σχεδον γούστα παντου και ελπιζω να την ξαναδω να γραφει εδώ μεσα)! μετα η σανσετ με την αναλυση της πάνω στις ελληνικες σειρες μου έλυσε πολλές απορίες και ο αρεταρα και η μπαμπι μου ελυσαν αποριες πάνω στις ελληνικές ταινιες ενώ ο τονυ μας εδειξε πολλά παρασκήνια! άλλη μελη που πρωτοσυναντησα ηταν ο ρακις, η μαριαγκετζια η κριος, ο νεμο, ο ριο, ο wally, ο σταυρος και αλλα παιδια

Αν δεν υπήρχε η ρετρο δεν θα διαβαζα και βιβλια όπως η αιθουσα του θρονου και την μεγαλη χιμαιρα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kambia: Ρε σεις θυμάστε το μυστήριο του χρυσού πιθήκου? Το βλέπατε?

Tα παιδιά της παρέα: Κάτι μας λέει. Πότε το παίζανε? Δε θυμόμαστε τίποτα!

Kambia: Θα το ψάξω αύριο στο internet, αν βρω βέβαια κάτι...

Google search results: greek retromaniax Το μυστήριο του χρυσού πιθήκου (μπλα μπλα μπλα)

κλικ.... (αναμονή σύνδεσης Modem)

Ρε συ! Το θυμούνται και άλλοι? Ώπ! έχει λεπτομέρειες αρκετές! Για κάτσε να δούμε τί έχει παρακάτω στα θέματα...

Αμαν! Έχει κόσμο που θυμάται αυτά που θυμάμαι και γω. Που έβλεπε αυτά που έβλεπα και γω. Που έπαιζε με τα παιχνίδια που έπαιζα και γω. Ωωωωω μιλάνε και για amstrad, για arcades, για atari.

Τι το σκέφτεσαι ρε Ναταλί? Εγγραφή και στο νέα μέλη asap

Έτσι γράφτηκα... και έμεινα για τα καλά :) . Μάλιστα με κέρασαν και υποβρύχιο. Επί του καλωσορίσματος τότε ήταν ο Teflon (ΑΠΑΝ ΡΕ). Εκείνος έβγαζε κανένα σοκολατάκι, ένα κάτι τις. Έτυχε μετά να λείψει για ένα διάστημα και έτσι το καλωσόρισμα πέρασε σε μένα και παρέμεινε.

Το πρώτο πμ (πρέπει να) ήταν από τον Starbuck γιατί λίγο μετά την εγγραφή μου κανονίστηκε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Οπότε έπρεπε να κανονίσουμε τα τι και πως θα βρεθούμε.

Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά :D
 
Το μυστηριο του χρυσού πιθήκου ηταν εμβληματικη σειρα τελικά για πολλούς :D παιδια θελουμε και άλλο υλικο, ολη την ιστορια μην πω και την προιστορια της ρετρο και φυσικα την πρώτη από κοντά συνάντηση, τι κλίμα επικρατούσε :)
 
3 Αυγούστου του 2007...

Έβαλα στο Google, τις μαγικές λέξεις "ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PIXEL"...

WOW!!! Τι είναι αυτό; retromaniax;;; Δε ζω μόνο εγώ με τις γλυκιές αναμνήσεις λοιπόν;;;

Για λίγο καιρό λειτουργούσα σαν επισκέπτης, ώσπου ένιωσα οτι είχα και εγώ να μοιραστώ πράγματα με όλη την παρέα εδώ μέσα και έγινα μέλος...

Το retromaniax ήταν ο πρώτος διαδικτυακός τόπος που γινόμουν μέλος και μέχρι σήμερα δύο είναι τα φόρουμ στα οποία είμαι ενεργός..

Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που έκανα ήταν να ζητήσω ένα υπο-φόρουμ για Atari 8-bit υπολογιστές, όπου μετά από λίγο καιρό έγινε πραγματικότητα!!!

Από τότε δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ:

* Όλους τους καλούς φίλους και φίλες που απόκτησα (δεν τους αναφέρω γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον)

* Αυτούς που χάθηκαν στην πορεία (παρομοίως)

* Το Phoenix Project (Θα μου μείνει αξέχαστη η περίοδος που σκαρώναμε το πρώτο τεύχος με όλη την παρέα)

* Τις Ομηρικές μάχες στο "Amiga vs Atari ST" thread

* Τα DTP-style reviews που έκανα

* Τις προσωπικές ζωγραφιές αλλά και τις πρώτες εκδοτικές προσπάθειες που μοιράστηκα μαζί σας

* Την αναγνώριση της προσφοράς μου από τους υπεύθυνους, σαν honoured και μετά σαν expert

* Το άριστο κλίμα με σχεδόν όλα τα μέλη, αφού δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε και στο κάτω κάτω μας ένωνε όλους το ρετρό

* Την ηθική ικανοποίηση να μοιράζομαι μαζί σας πράγματα, αφού ήξερα οτι μόνο εσείς εδώ μέσα μπορούσατε να τα εκτιμήσετε στο έπακρο

* Πράγματα που ξαναθυμήθηκα, χάρη στην συνεισφορά όλων, τα οποία βρίσκονταν κοιμισμένα σε κάποια σπηλιά βαθιά μέσα στο μυαλό μου

* κλπ. κλπ. κλπ.

Το μόνο για το οποίο στεναχωριέμαι, είναι οτι 7 χρόνια τώρα, δεν έχω καταφέρει να ανηφορίσω Αθήνα για να τα πούμε από κοντά...

Που θα πάει... Θα γίνει το θαύμα...

Να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ που υπάρχετε μαζί με το retromaniax!!!

:)
 
Ωραίο θέμα!

Έτσι άρχισαν όλα...

Η γνωριμία μου με το θαυμαστό κόσμο του RETROMANΙΑΧ ξεκίνησε στις 25/4/2010. Βρήκα εντελώς τυχαία την ιστοσελίδα ψάχνοντας για μια σειρά του Μega, το ''Πατήρ, υιός και πνεύμα'', είδα ότι υπήρχε αναφορά στο Retromaniax. Άρχισα δειλά-δειλά την περιπλάνησή μου στις σελίδες και...από τότε κόλλησα...Άπειρα και ενδιαφέροντα θέματα...Επέλεξα ψευδώνυμο, εκανα εγγραφή, στην αρχή δεν είχα βάλει avatar, δεν ήξερα τι ήταν αλλά έμαθα αργότερα...

Ένα από τα πρώτα μου θέματα ήταν το http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14357-Ρετρό-απορριματοφόρα. Μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση είναι τα ''Ευχαριστώ''/Thanks που λαμβάνω από μέλη σε θέματα που ανοίγω . Μου αρέσει που συμμετέχω στο forum και προσθέτω κι εγώ διάφορα στοιχεία.

Ευχαριστώ όλη την παρέα!!!

Retromaniax = βουτιά (από ψηλά) στο παρελθόν παρέα με τις αναμνήσεις...!!! + η συνήθεια που έγινε λατρεία...

(σχετικό θέμα http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?19202-Πώς-ανακαλύψατε-το-Retromaniax)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aπαξιωνα τα forum και ολα αυτα οπως και τα facebook,twitter κλπ τα θεωρουσα φλωρικα και δεν μπορουσα να φαντραστω τον εαυτο μου να καθομαι μπροστα στον υπολογιστη και να γραφω πραγματα σε ενα forum εδω καλα καλα ιντερνετ εβαλα το 2006 ο μονος λογος που ειχα τον υπολογιστη ηταν για να παιζω mame να βλεπω ταινιες και γενικα να κανω διαφορα.Επειδη μενω σε χωριο δεν ειχα την την πολυτελεια να μπορω να αγοραζω οτι θελω να μπορω να το βρω ευκολα δηλαδη και ουτε υπαρχουν ατομα που να εχουν την ιδια τρελα με μενα οποτε εκεινο το διαστημα ειχα βαλει σκοπο να φτασω το απολυτο ρεκορ στο PACMAN οποτε επρεπε να βρω το ιδανικο και οχι απλα το ιδανικο αλλα το τελειο joystic ωστε να εχω ελπιδες να το καταφερω.Τελικα ποηρα την μεγαλη αποφαση και εκανα εγγραφη στο mame.gr σαν ποιο πιθανο προορισμο να βρω απαντηση σαυτο που εψαχνα.Τελικα εκανα εγγραφη και πανω στην κουβεντα καποιος με προτεινε το retromaniax και πως υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που ασχολουνται με τα videogames οποτε θα εβρισκα λυση.Τελικα ηταν 22-4-2011 που εκανα εγγραφη και απο τοτε η ιστορια εχει καταγραψει σχεδον 500 θεματα που εχω ανοιξη 5.355 Posts και 1.634 thanks.

Ολα αυτα απο καποιον που απαξιωνε οτι ειχε σχεση με forums κλπ και εδω μεσα αλαξε εντελως αυτη η αποψη μου.Απο τοτε λοιπον το Retromaniax ειναι πρωτο στους σελιδοδηκτες μου ειμαι μονημος συνδεδεμενος απο το 2011 που γραφτηκα με ενα μικρο διαλειμα 10-15 ημερων που ειχα ενα ατυχημα με την μηχανη.Κολησα πρωτα απ'ολα γιατι στην πλειοψηφια ολα τα ατομα εδω μεσα ειναι σχετικα μεγαλα απο θεμα ηλικειας και μπορουν να γεινουν φοβερες κουβεντες και εχουν πολλεςε γνωσεις και αυτο το διαπιστωσα οταν γραφτηκα σε καποιο forum που ειχε σχεση με μια μεγαλη μου αγαπη και τελικα δεν συμπηρωσα ουτε 50 Posts γιατι τα ολα εκει μεσα εκτος απο ελαχιστες εξερεσεις ηταν για τα μπαζα και οι κουβεντες των 19χρονων κλπ ηταν αστα να πανε και να χαμε να λεγαμε.Ολα αυτα τα χρονια γνωρισα εκπληκτικα ατομα εδω μεσα που ειναι και οι πλειοψηφια και δεν τα αναφερω για να μην ξεχασω κανεναν και δεν γουσταρω.Ατομα που υπαρχουν ακομα κανονικα στο forum,ατομα που μπαινουν ελαχιστα και ατομα που για πολλους και διαφορους λογους την εκαναν και δεν ξαναμπηκαν.Ωραιες στιγμες,κακες στιγμες,κοντρες,μαλωματα και γενικα τα παντα τα εζησα εδω μεσα και παρα πολλα απο αυτα με βελτιωσαν σαν ανθρωπο και με εμαθαν και ορθογραφια βελτιωθηκα δηλαδη με τοσο γραψιμο :p αλλα και εμαθα πολλα και διαφορα πραγματα απο ατομα σπουδαγμενα και με μεγαλες γνωσεις που και σαν ανθρωποι γενικοτερα ειναι ολα τα λεφτα και ολα αυτα μεσα απο ενα forum γιατι δεν εχω συναντησει ποτε κανεναν απο κοντα ολα αυτα χρονια.

Ευχομαι να συνεχισει να υπαρχει το Retromaniax για δεκαδες χρονια ασχετα αν πολλοι εφυγαν αλλοι συμετεχουν ελαχιστα και μπορει να φυγουν και αλλοι απο μας στο μελον γιατι το Retromaniax ειναι κατι ξεχωριστο για μενα δεν προκειται να ασχοληθω ποτε ξανα με forum σε τετοιον βαθμο οσο εδω και κυριως ευχομαι και ελπιζω να συναντησω απο κοντα και να πιουμε καμια ρετσινα με καποια ατομα που ειναι ακομα εδω μεσα αλλα και καποια που εφυγαν γιατι τα εκτιμαω και τα σεβομαι οσο λιγα.
 
* Την ηθική ικανοποίηση να μοιράζομαι μαζί σας πράγματα, αφού ήξερα οτι μόνο εσείς εδώ μέσα μπορούσατε να τα εκτιμήσετε στο έπακρο.

 


Εδώ νομίζω κρύβεται όλο ζήτημα για την συμμετοχή κάποιου στο φόρουμ. Αυτό που θα θυμηθεί και θα ανοίξει το αντίστοιχο τοπικ, θα βρεθεί κάποιος, τουλαχιστον ένας, που θα απαντήσει και δεν θα νιώθει ουφο.


 

 


 
αριαδνη είπε:
Περλα τωρα θυμηθηκα πως μου ειχες γραψει τους στιχους ενός χριστιανικού τραγουδιου που εψαχνα καιρο, θυμασαι ;) , δεν ελεγα πως θα το ξανακουσω και όμως αν εισαι στην ρετρο, όλα γινονται!
Φυσικά το θυμάμαι Αριάδνη, το τραγουδάκι "Φουρτούνα". Με τόσο κατηχητικό που έφαγα, αυτά τα τραγούδια δεν ξεχνιούνται :) Κι εγώ έχω πάθει πολλές φορές το ίδιο με σένα εδώ μέσα, να βρω πράγματα που τα είχα κυριολεκτικά για χαμένα και δεν πίστευα στα μάτια μου.
 
Μπήκα τυχαία στο forum,το βρήκα ψάχνοντας για playmobil κλπ και δεν πίστευα ότι υπάρχουν και άλλοι που θα είναι fans ακόμα και σήμερα.Μετά είδα και τη θεματολογία που έχει να κάνει με αναμνήσεις,όπως μουσική,σειρές και έτσι έκανα εγγραφή!!!!! :D
 
Εγώ κατά καιρούς είχα συναντήσει αναζητώντας πληροφορίες για βιντεοκασέτες την Retrodb. Η απόφαση να κάνω εγγραφή ήρθε ένα βράδυ πού έψαχνα πληροφορίες για τα κόμιξ Περιπέτεια και Αλίξ. Δεν βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα, ήταν όμως οι μέρες που είχε πεθάνει ο μεγάλος Moebious, έπεσα σ' ένα θέμα αποχαιρετισμού του και έκανα εγγραφή για να γράψω κι εγώ σ' αυτό... Και έμεινα...
 
Με το που μπηκα στο φορουμ επιασα να λυνω τα κουιζ του johnalepou.

Οσοι ειστε πιο καινουργιοι εδω δεν ξερετε για τι μελος μιλαμε. Ο ανθρωπος ηταν εξπερ στις τηλεοπτικες σειρες και στον κινηματογραφο, ιδιως στον ελληνικο.

Ηταν ο πρωτος που εφτιαξε κινηματογραφικο κουιζ και ο μοναδικος την εποχη που μπηκα εγω. Τα κουιζ του ηταν στην ημερησια διαταξη και δε χορταινα να μπαινω και να απαντω. Η χαρα του παιδιου! :)

Η ποσοτητα δεν αφαιρουσε τιποτα ομως απο την ποιοτητα. Ολα ηταν εξυπνα, πρωτοτυπα και εδειχναν τι γνωσεις ειχε αυτο το παιδι.

Δεν αργησε να γινει ο δευτερος φιλος μου μετα την Αριαδνη, υστερα απο δικο του αιτημα βεβαια γιατι εγω, οπως ειπαμε, δεν τολμαγα να απλωσω χερι σε τετοια ιερα τερατα του φορουμ! Το τι πλακες καναμε εδω μεσα, δεν περιγραφεται! Προσωπικα μηνυματα ειχαμε ανταλλαξει ελαχιστα, αλλα ο johnalepou ηταν μεγαλο πειραχτηρι, ειχε απιστευτο και αστειρευτο χιουμορ και οσοι διαβαζαν τους τοτε διαλογους μας εδω, μαλλον θα πεθαιναν στα γελια. Ο ενας εκοβε κι αλλος εραβε!

Στις 20 Ιουλιου 2011 μερα που εχει γενεθλια ο αντρας μου, αντι να παρει δωρο εκεινος πηρα εγω. #) Eγινα Ηonoured User, αυτο που βλεπετε σημερα σαν Expert. Περα απο τη χαρα μου για τον ιδιο τον τιτλο, χαρηκα παρα πολυ που την ιδια μερα εγινε μαζι μου Honoured και ο Γιαννης. Μια τιμη που την αξιζε πολυ νωριτερα απο μενα!

Υστερα απο ολα αυτα τα ωραια ομως, εγινε κατι πολυ περιεργο: Ο Γιαννης αραιωσε τρομερα τις αλλοτε καθημερινες του εμφανισεις ωσπου υστερα απο λιγο εξαφανιστηκε τελειως. Λες και περιμενε να παρει τον τιτλο και να φυγει. :D Εκανα παρα πολυ καιρο να τον ξαναδω στο φορουμ. Οταν εμφανιστηκε ξανα, νομισα πως ηρθε για να μεινει, αλλα οχι. Ερχεται για λιγο και φευγει....

Γιαννη, μας λειπεις πολυ ολων μας και σε μενα ισως λιγο περισσοτερο γιατι θα εισαι παντα σημειο αναφορας των πρωτων γλυκων μου αναμνησεων απο το Retromaniax!
 
Μια και το ανέφερε η Bambinella, θα ήθελα να πω ότι και εγώ αναρωτιέμαι που χάθηκαν διάφορα αξιόλογα άτομα του φόρουμ. Εχετλαίος , Iggylebowski, argy , retrofan. Τα μηνύματα τους είχαν πάντα ενδιαφέρον. Ελπίζω κάποια στιγμή να εμφανιστούν ξανά...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να αναφερω και γω την σεράνο, την δομνίκι, την ακάλια, την σανσετ αλλα και τον ρετροφρογκ, τα παιδια λείπουν και αυτά :) η απουσια τους εχει γινει αισθητη, αγαπούσαν το ρετρο πολύ! ο ρετροφρογκ φυσικα είναι μεταγενέστερο μέλος αλλα μου αρεσαν παρα πολύ οι αναρτησεις του/ και φυσικα και τα παιδια που αναφερε πάνω ο ριο!

Καλα θυμηθηκα και το πρωτο θεμα που διαβασα εδώ μέσα, ένα της χουαν''ερωτευτηκε η καντυ τον αλμπερτ''; #) οπου υπήρχε αναλυση μεγάλη για το μεγάλο ερωτημα !χα, χα, λέω ευθυς και αλλοι καμένοι με μενα, οπότε περασα πολλές , βραδιες με τα παιδια και τα γραφόμενα τους τοτε στο υποφορουμ κάντυ προτου εγγραφω :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ πάλι θυμάμαι τον panp σαν ένα μέλος με πολύ έντονη δραστηριότητα όπου ξαφνικά τον είδα banαρισμένο και απόρρησα. Επίσης ο pooky νομίζω ότι τελευταία δεν πολυφαίνεται...
 
Φύγαμε όμως τελείως από το θέμα μας. Φαντάζομαι ο καθένας έχει τους λόγους του για να μην μπαίνει ή να μπαίνει που και που. Και οι banαρισμένοι το ίδιο :)

Εμείς εδώ είμαστε πάντως ;)
 
Καλοκαιρι 2010. Ολοφρεσκη ακομα στο Retromaniax εγω.

Μια μερα λοιπον που ειχα εναν απο τους γνωστους διαλογους με τον johnalepou σε ενα απο τα κουιζ του, εκεινος με αποκαλεσε Bambi.

Τι ηταν κι εγινε αυτο! Απο την ιδια εκεινη μερα, ενα σωρο αλλα μελη αρχισαν να με αποκαλουν ετσι και μου εμεινε! Δεν επιχειρησα να τους ανακοψω γιατι και ωραιο το βρηκα και ευχρηστο. Ετσι λοιπον περασε ενας χρονος με τα πιο πολλα παιδια του Φορουμ να με αποκαλουν Bambi.

Kαι τοτε συνεβη το εξης παραξενο: Μολις απεκτησα τον τιτλο του Τιμωμενου Μελους, αρχισαν παλι σχεδον ολοι να με ξαναλενε Bambinella. :)

Kαποιο ρολο πρεπει να επαιξε σ' αυτο η ανθρωπινη ψυχολογια. Δεν μπορει!

Εκτοτε με φωναζουν ολα τα παιδια με ολοκληρο το ονομα μου, πλην της Αριαδνης και του Wally που ακομα επιμενουν στο Bambi. ;)
 
Ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις Bambi :D (χιουμοράκι)

Πρέπει όντως να έπαιξε ρόλο η ανθρώπινη ψυχολογία Βambinella, σε είδανε πολύ πιο σοβαρά και δεν τους πήγαινε η συντομευμένη μορφή. Πολύ πολύ ενδιαφέρον...
 
Πίσω
Μπλουζα