Πρώτες επαφές με το Φόρουμ

Ωραια ιδεα το θεμα! Αν και πετυχαινα το κοκκινο χρωμα του φορουμ καποιες φορες, δεν ειχα δωσει σημασια.

Μαλλον αυτο που με εκανε να γραφτω ηταν τα ....φοφικο! Μιλουσα με την παρεα μου για τα φοφικο και αλλα παλια γαριδακια κλπ

και βρηκαμε το αγαπημενο μας γνωστο θεμα με τα σακουλακια απο γαριδακια και πατατακια.

Γραφτηκα και οπως αναφερανε κι αλλοι, δεν περασα απο το καλωσορισμα. Δεν θυμαμαι το πρωτο μου ποστ αλλα μετα απο ψαξιμο πρεπει να ηταν αυτο για το παιχνιδι με τον πειρατη.

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?16128-TOMY-%D0%E5%F4%DC%E5%E9-%F0%E5%F4%DC%E5%E9-%EF-%F0%E5%E9%F1%E1%F4%DE%F2&p=398027&viewfull=1#post398027

Πρωτο θεμα το

[Lima] Κατάλογος/ Διαφημιστικό και Οδηγίες χρήσεως

Ρετρομανιακος κατα βαθος....εδω βρηκα την γιατρια μου :D Το ενδιαφερον μου επικεντρωθηκε στα παιχνιδια, μαλλον γιατι οπως πολλοι τα εχω χασει. Οπως εχω αναφερει και σε αλλο θεμα, παλι καλα που τα δωρησα μονος μου στο ορφανοτροφειο παρα να τα ειχε πεταξει η μανα μου. Απο κει και περα συμπληρωνω οπου μπορω εστω και μια φωτογραφια ή ενα στοιχειο.

Φυσικα εχω παθει πλακα πολλες φορες με το τι θυμαται και τι εχει κρατησει ο καθενας που πολλοι εχουμε ξεχασει και θα συνεχισω να παθαινω πλακα.

Ξερετε, τη φαση που κοιτας την οθονη με ανοιχτο το στομα, "γκουρλωμενα" ματια και η παλαμη κανει "πλατς" στο μετωπο και παραμενει κολλημενη εκει χαχαχαχα

Οι γυναικες στο μαγουλο χαχαχα

Ως admin στο στοχαστρο μπηκε η Μαριανα/dare και εχει απαντησει σε πολλες αποριες και με βοηθησε στην αναζητηση θεματων. Αργοτερα ανελαβε την βοηθεια και η Ναταλι :thanx2:

Με πολλους μιλαμε και στα θεματα και με π.μ. και η παρεα ειναι αψογη. Δεν υπαρχουν και περιθωρια για προβληματα, για αναμνησεις γραφουμε. Στην ρετρο τεχνολογια δεν συμμετεχω γιατι δεν την παω και πολυ και φυσικα ειμαι ασχετος(με την νεα τα παω καλα). Το μονο που εχω να θυμαμαι ειναι ποση ωρα παιζαμε μπαλα μεχρι να φορτωσει το παιχνιδι στον 6128 :D και τον 286 που ειχα και επαιζα Commander Keen.

Ο χρονος κυλαει χωρις να το καταλαβαινεις στο φορουμ και μου αρεσει να ανεβαζω στοιχεια που θα κανουν καποιον/καποιους να θυμηθουν και να χαρουν.

Απο τοτε που γραφτηκα πρεπει να εχω κανει 500-600 σκαναρισματα για το φορουμ(+ φωτογραφιες). Στο θεμα Airfix ημουνα στο 192 και τωρα στο 945(σκαναρω και για αλλους λογους).

Και εχω υλικο που μαζευω, σιγα-σιγα ολα θα γινουν.

Ημουν, ειμαι και θα ειμαι χαλιας στην εκθεση, οποτε αν αγνοησετε αυτο το προβλημα, ολα καλα :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετανιώνω που δεν γραφτηκα πιο μπροστα στην ρετρο-δεν ειχα τοτε ουτε καν ιντερνετ- , τοτε που ειχαν ανοιξει τα επικά θέματα στο υποφορουμ καντυ, δεν την πετυχα αυτή την εποχη και μου'χει στοιχησει :cry: ελπίζω μια μερα αυτά τα θεματακια να ξαναεχουν κινηση
 
Ετσι άρχισαν όλα...

Μια μέρα βρισκόμουν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και έψαχνα στοιχεία για μια παλιά τηλεοπτική σειρά. Είδα ότι η σειρά αυτή αναφερόταν στο Retromaniax.gr. Ως περίεργο και φιλομαθές ον μπήκα στη σελίδα του Retromaniax και μπροστά μου ξεδιπλώθηκαν...μαγικά...οι αναμνήσεις από το παρελθόν, κάποιες από αυτές είχαν ξεχαστεί και τις θυμήθηκα. Αρχικά ήμουν επισκέπτης στο χώρο, δηλαδή χωρίς να έχω ψευδώνυμο για να μπορώ να γράφω μηνύματα. Βρήκα το όμορφο ψευδώνυμο αργότερα και πολύ αργότερα έβαλα avatar (το οποίο αλλάζω ανάλογα με τη διάθεση). Ετσι είμαι μέλος της όμορφης και μεγάλης παρέας του φόρουμ και συμμετέχω ενεργά σε αυτό. Το Retromaniax έγινε λατρεία...Με εξαίρεση τα διαστήματα των διακοπών μου που είμαι εκτός (αλλά όταν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε υπολογιστή στις διακοπές δεν παραλείπω να διαβάσω τα νέα μηνύματα στο φόρουμ), φροντίζω να ενημερώνω το σύστημα με τις αναμνήσεις μου...


Μου αρέσει πολύ που ανακάλυψα πολλά πράγματα που είχα ξεχάσει...


 


Ευχαριστώ όλη την παρέα!!!


 


imagesCARKSQ83.jpg

images.jpg
 
Εμεις σε ευχαριστουμε για την ομορφη παρεα!!! :flower:

Να 'σαι καλα Χριστινακι!!! :flower:

Ευχομαι και στην 10ετια!!! :thumbup:
 
Ο,τι ειπε ο προλαλησας ;)
 
ότι είπαν οι προλαλήσαντες.... :D
 
Εγώ είχα κάνει μια αναζήτηση για τη σοκολάτα MELO και πέτυχα κάποιο θέμα του Retromaniax, και μετά κόλλησα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με λίγους μήνες διαφορά κάπως έτσι έγινε και με μένα. Είμαι σίγουρος και με ένα σωρό άλλους. Όταν έψαχνα για πληροφορίες στο google, συχνά με έστελνε σε ένα φόρουμ "Ρετρομάνιαξ". Έβρισκα αυτό για το οποίο έψαχνα και έφευγα. Μια φορά όμως έλεγε ότι είχε και φωτογραφίες που έπρεπε να είσαι μέλος για να τις δεις. Ε, ας γραφτώ, σκέφτηκα, και χρησιμοποίησα ένα παρατσούκλι που το έχω και σε άλλα φόρουμ που θέλουν εγγραφή και στα οποία δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω, απλώς να βρίσκω διάφορα πράγματα. Και για καιρό το ίδιο γινόταν και με το ΡΜ, μέχρι που μια μέρα σκέφτηκα ότι για να έρχομαι τόσο συχνά εδώ για πληροφορίες το φόρουμ πρέπει να ήταν ενδιαφέρον και να άξιζε σκάλισμα. Ε, έτσι και σκαλίσει κάποιος και δει τι υπάρχει εδώ, χάνει κάθε ελπίδα ξεκολλήματος :) The rest is history.
 
Θα χρησιμοποιήσω μια ατάκα σου Betty Boop για την επέτειό σου!. "Καλή συνέχεια στο παρεάκι μας" :D
 
Εγώ πάλι είχα κάνει αναζήτηση στο google για το τι απέγιναν μερικοί παλιοί ηθοποιοί και έτσι το βρήκα!! μου είχε βγάλει τη σελίδα από το αντίστοιχο τόπικ στον ελληνικό κινηματογράφο!
 
Εγω ειχα βαλει στο google αναζητηση για ανταλλαγες χαρτακια αυτοκολλητα panini (ΤΙ πρωτοτυπο!! :p ), χαχαχα!!!

Θα συμφωνησω με προλαλησαντα οτι απαξ και μπεις μια φορα σ αυτο το φορουμ και δεις το χαος και την τεραστια ποσοτητα θεματων που υπαρχουν, δε θα ξεκολλησεις ποτέ!!! ;)
 
Παιδιά τέτοιο θέμα υπάρχει ήδη ( όχι ευχαριστήριο της Betty boop , αλλά πως μάθαμε για το φόρουμ)... :)
 
Δεν θυμάμαι τι με είχε παρακινήσει να γραφτώ :( . Πάντως από τότε που άρχισα να συμμετέχω , δεν έχει περάσει μέρα που να μην μπαίνω στο φόρουμ.
 
Κι εγω οσο εγραφα πριν πώς πρωτομπηκα στο φορουμ, σκεφτομουν: " μωρε καπου το εχω ξαναγραψει αυτο!!" Χαχαχα!!!: " :p
 
Ήθελα από την αρχή να πω ότι έχει ξανανοιχτεί παρόμοιο θέμα από την Bambinella, αλλά δίσταζα, γιατί η Betty έβαλε τούρτα και ευχαριστίες και φοβήθηκα μήπως γίνω λίγο κακιά αν της το χαλάσω. Σ'ευχαριστώ Rio που το είπες εσύ τελικά. :)
 
Δηλαδη τωρα εγινε ο RIO λιγο κακος??? Χεχε!! :supergrin: :biglaugh:
 
Εγώ πάλι ήμουν "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε":D Ένα πρωι στο γραφείο μου ήρθε φλασιά το Αναγνωστικό της Α΄δημοτικού που είχα το 1980 και το γκουγκλάρω για πλάκα. Και βέβαια τι μου βγάζει? Το Retromaniax! και σε δευτερόλεπτα γράφτηκα(με άλλο nick name) και μετά από αρκετά λεπτά λόγω του ...σοκ έγραψα το πρώτο μου ποστ:

Είναι εκπληκτικό! Τα τελευταία χρόνια (αφού έγινα πατέρας) με έπιασε μια φοβερή νοσταλγία για τα παιδικά μου χρόνια και έψαχνα να βρω αυτό το αναγνωστικό που δυστυχώς πουθενά δεν βρίσκεται στο εμπόριο (δυστυχώς η μάνα μου πέταξε όλα τα σχολικά βιβλία-τότε δεν έίχα μάθει να εκτιμώ τις παιδικές αναμνήσεις).Το φοβερό είναι οτι μετά από 30 και πλέον χρόνια αυτομάτως θυμήθηκα όλες τις σελίδες που ανέβηκαν, σαν να κάθομαι αυτή τη στιγμή στο θρανίο μου και να έχω μπροστά μου το βιβλίο αυτό. Έζησα μια φοβερή εμπειρία μόλις τώρα και σας ευχαριστώ θερμά για τη συγκίνηση που μου δώσατε!!!
Δεκατέσσερα λεπτά μετά ήρθε και η πρώτη απάντηση από την Caprice:

@ VAGBITH
Η αλήθεια είναι ότι αυτή "η φοβερή νοσταλγία για τα παιδικά σου χρόνια" είναι ο κοινός παρονομαστής όλων όσοι είμαστε παρέα εδώ μέσα. Συμφωνώ και επαυξάνω ότι η λαχτάρα που μας πιάνει ως γονείς να "μεταλαμπαδεύσουμε" στα παιδιά μας αυτά που και εμείς αγαπήσαμε μας ωθούν σε τέτοιες αναζητήσεις / ανακαλύψεις. Τουλάχιστον εγώ έτσι ανακάλυψα το φόρουμ.

Καλωσόρισες :)
Και κάπως έτσι κόλλησα κι εγώ, κυρίως λόγω του ανεκτίμητου θησαυρού του φόρουμ και του επιπέδου των μελών του...

Να μη ξεχάσω και το κέρασμα της Κάμπιας έ...

Μια legoτουρτα
GetTemplateImage.aspx
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
viking4a είπε:
Δηλαδη τωρα εγινε ο RIO λιγο κακος??? Χεχε!! :supergrin: :biglaugh:
Πειραχτήρι! Ξέρεις ότι δεν εννοούσα αυτό :p Απλά εγώ έχω κάνει κι άλλες φορές τέτοιες παρατηρήσεις και μπορεί να βγαίνει ότι συνέχεια μαλώνω τους άλλους :p
 
Βασικά η Betty το ξεκίνησε ως επέτειο για τα 5 της χρόνια (δείτε ημ/νία του ποστ της και ημ/νία εγγραφής της). Στην πορεία βέβαια άλλαξε χαρακτήρα (το θέμα όχι η Betty)...
 
Πίσω
Μπλουζα