Πρώτες επαφές με το Φόρουμ

perlastar είπε:
Πολύ πολύ ενδιαφέρον...
Κι εγω το θεωρω τρομερα ενδιαφερον, perlastar. Εχει να κανει με την ανθρωπινη φυση και το υποσυνειδητο.

Καποιος με περισσοτερες γνωσεις ψυχολογιας απο τις δικες μου, θα μπορουσε να το αναλυσει αυτο.
 
εμενα μου αρεσουν παρα πολύ οι συντομεύσεις στα ονόματα, τα βρισκω πιο οικεια ;)
 
Θη ήμουν περίεργος να δω μια συντόμευση του δικού μου ονόματος....:biglaugh:
 
αριαδνη είπε:
εμενα μου αρεσουν παρα πολύ οι συντομεύσεις στα ονόματα, τα βρισκω πιο οικεια ;)
Kαι πολύ καλά κάνεις! Εμένα ας πούμε μου αρέσει που με λες περλα, μόνο εσύ με λες έτσι και νιώθω πολύ πιο οικεία :)
 
perlastar είπε:
Kαι πολύ καλά κάνεις! Εμένα ας πούμε μου αρέσει που με λες περλα, μόνο εσύ με λες έτσι και νιώθω πολύ πιο οικεία :)
περλα μου, να σκεφτεις πως δεν ηξερα πως νιώθεις που σε αποκαλω ετσι και ηθελα να το θιξω αλλα δισταζα, λοιπον είμαι πολύ ευχαριστημένη που σου αρεσει, παρα πολύ :)
 
Εμένα εξαρχής κόβαν τα νούμερα και λογικό βέβαια :) .
 
οπως ολοι μας πανω κατω ετσι κι εγω κατι εψαχνα και οδηγηθηκα στο ρετρομανιαξ,σε αντιθεση ομως με ολους τους αλλους εγω δεν βρηκα αυτο που εψαχνα για 2 λογους:

1.γιατι αμεσως μετα την εγγραφη κατευθυνθηκα στην αρχικη σελιδα που τον καιρο εκεινο ειχε μονο πραγματα σχετικα με ΗΥ και καθως ημουν ασχετη με τα φορουμ (δεν ηξερα πού να ψαξω κλπ)εφυγα αμεσως

2.για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν ηξερα πως προστιθεται στον ΗΥ η ελληνικη γλωσσα οποτε την εβγαζα με γκρικλις,απ αυτο και μονο ηταν αδυνατη η συμμετοχη μου στο φορουμ

Σχεδον ειχα ξεχασει οτι εκανα εγγραφη(κοντευε σχεδον 1χρονος) ωσπου καποια στιγμη επικοινωνησα μεσω youtube με το θανο ζητωντας πληροφοριες για το κινουμενο σχεδιο "κικο το σκιουρακι",μου μιλησε για το ρετρομανιαξ και τοτε θυμηθηκα οτι ημουν μελος.Απο εκεινη τη στιγμη και μετα αρχισα να γραφω πολυ συχνα.Φυσικα ουτε εγω περασα απ το θεμα "Νεα μελη" γιατι δεν ειχε και νοημα αφου την εγγραφη την ειχα κανει σχεδον 1 χρονο πριν ασχετως αν δεν ειχα μπει στο φορουμ.

Απ τις πρωτες μου επαφες πρεπει να ηταν οι φιλοι EL GRECO (σιγουρα κατι τον ειχα ρωτησει για τη bibi bo ) και makisimos (θα ειχα αποριες για καποιο παιχνιδι )

Λιγο καιρο αργοτερα και αφου ειχα διαβασει αρκετα ποστς της ΒΒ (bambinella) ειδα οτι εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και της εστειλα προσκληση φιλιας,απο τοτε η επικοινωνια μας εγινε συχνη γιατι παντα εχουμε κατι να πουμε η μια στην αλλη,την ευχαριστω πολυ γι αυτη τη διαδικτυακη φιλια,για ολα οσα μου εμαθε και γιατι με βοηθησε στα πρωτα μου βηματα στο φορουμ :)

Σιγα σιγα υπηρξαν πμ και προς αλλα μελη οπως ο tonytony με τα θρυλικα κινηματογραφικα κουιζ του που εκαναν θραυση αλλά και με αλλα παιδια που ειχαμε κοινα ενδιαφεροντα αλλά και για να λυθουν αποριες σε καποιο/καποια θεματα.

Αρκετο καιρο αργοτερα αρχισα να εχω επικοινωνια και με την αριαδνη ξεκινωντας απ τα θεματα της Καντυ Καντυ,"το μικρο σπιτι στο λιβαδι" κλπ

λυσαμε και τις αποριες που ειχαμε σε καποιες σειρες οπως "Η πολη",χαιρομαι που επικοινωνουμε :)

Στους αντμινς εστελνα καμποσα πμ στις αρχες γιατι ειχα αποριες

Το πρωτο θεμα που ανοιξα ηταν αυτο που μεχρι και σημερα παραμενει αλυτο(ευτυχως που υπαρχουν και οι ημερομηνιες γιατι ουτε που θυμομουν ποιο ηταν το 1ο μου).

Γενικα οι αναμνησεις που εχω απο εκεινο το διαστημα ειναι πολυ ωραιες,κριμα που δε μπηκα στο φορουμ αμεσως μολις εκανα την εγγραφη γιατι εχασα πολλα,να φανταστειτε οτι (οταν ξεκινησα τις πρωτες μου εξερευνησεις στο ρετρομανιαξ)καποια λινκς ηδη δε λειτουργουσαν,βιντεακια ειχαν σβηστει,φωτογραφιες χαθηκαν..
 
Κατερινα για μενα είναι μεγάλη χαρα που επικοινωνούμε :) , επίσης πολύ ωραιο να βαζει ο καθενας το πρωτο ποστ που εκανε εδώ μέσα
 
Το παρακάτω *μάλλον* ήταν το πρώτο μου ποστ:

Ενδιαφέρεται κανείς για θέμα ATARI 8-BIT COMPUTERS?
Πολύ καλά μηχανήματα για την εποχή τους, με εξαιρετικά παιχνίδια αλλά και προγράμματα (πολλά από αυτά Ελληνικά)...

Ή με κασσετόφωνο ή με Disk Drive (δισκέτες 5 1/4) η μαγεία ήταν εκεί....

Τους αξίζει ένα θέμα δίπλα στους SPECTRUM, AMSTRAD, COMMODORE...
Άκυρο... Το παρακάτω ήταν:

Γειά χαρά στην κορυφαία παρέα σας από ένα 35άρη νοσταλγό των 80s...Έχω ένα ATARI 800XL με κασσετόφωνο και ένα ATARI 520STFM, και οι δύο με πάρα πολλά προγράμματα και παιχνίδια...

Διαθέτω και εγώ διόλου ευκαταφρόνητη συλλογή από PIXEL, USER καθώς και Αγγλικά περιοδικά (κυρίως για ATARI 8-BIT και ST), παλιά κόμικς (ότι μπορείτε να φανταστείτε).

Επίσης, είμαι λάτρης του WWF - WWE (τώρα) και διαθέτω πολλές βιντεοκασσέτες από '89 - 90 (όταν το έδειχνε το SKY και αργότερα το EUROSPORT), καθώς και DVDs...

Μόλις οργανωθώ και βρω λίγο χρόνο (όλοι από χρόνο πάσχουμε), θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στα σκαναρίσματα...

Συγχαρητήρια σε αυτούς που σκανάρουν... τεράστια η συνεισφορά σας στο site παιδιά... και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διαχειριστές...

Να'στε όλοι καλά... θα τα λέμε...
Ήμουν 35 και είμαι 42!!! AAARGH!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρήκα και το δικό μου...

Γεια σας παιδιά!είμαι καινούργιος στο phorum.Θα ήθελα να ρωτήσω αν θυμάται κανείς, την παλιά σειρά του 1966-67,το time tunell.Είχε να κάνει με δυο επιστήμονες που λόγω ενος στρατιωτικού πειράματος, είχαν χαθεί στον χρόνο.Πίσω, στην βάση τους, το προσωπικό προσπαθούσε να τους φέρει πίσω.Τα επεισόδια ηταν αυτοτελή και στο τέλος καθε επεισοδίου,έδειχνε τι θα ακολουθούσε στο επόμενο.Στην Ελλάδα παίχτηκε πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος στον Αντ1,το 1992.Μετά στο Star το 1995 και τέλος στο mega το 1998, αλλά μεταμεσονύκτιες ώρες!Είχα τότε τρελό ενθουσιασμό με την σειρά και δεν έχανα επεισόδιο.Δυστυχώς, τώρα που την ξαναείδα μεγάλος, μου φάνηκε κάπως παιδική.Πάλι όμως, μου φέρνει ωραίες αναμνήσεις...
 
johnny19818 είπε:
Εμένα εξαρχής κόβαν τα νούμερα και λογικό βέβαια :) .
Και σε μενα το ιδιο, ευτυχως!

Και να ξερετε πως ειτε Bambinella, ειτε Bambi, ειτε Β.Β., ειτε Bambina που με φωναζει ετσι αποκλειστικα ο καλος μου φιλος ο ntsmrtz, εγω ακουω σε ολα και ολα μου αρεσουν. Οποτε πειτε με οπως σας ευχαριστει!

Τι διαβαζω ομως εδω μεσα, τι διαβαζω! Τα πρωτο σας σχολιο με το που μπηκατε....Με συγκινειτε!
 
Aριάδνη, πολύ ωραία η ιδέα σου για το πρώτο μας ποστ! Το δικό μου είναι εδώ, λίγο περίεργο για πρώτο #)
 
Katerinak, εχουμε διαλυσει το κουμπι των Προσωπικων Μηνυματων εμεις οι δυο. :)

Εγω σε ευχαριστω για την ομορφη φιλια που συνεχιζεις να μου χαριζεις. Ειναι απολαυση να μιλαω μαζι σου!
 
bambinella 100 είπε:
Και σε μενα το ιδιο, ευτυχως!Και να ξερετε πως ειτε Bambinella, ειτε Bambi, ειτε Β.Β., ειτε Bambina που με φωναζει ετσι αποκλειστικα ο καλος μου φιλος ο ntsmrtz, εγω ακουω σε ολα και ολα μου αρεσουν. Οποτε πειτε με οπως σας ευχαριστει!

Τι διαβαζω ομως εδω μεσα, τι διαβαζω! Τα πρωτο σας σχολιο με το που μπηκατε....Με συγκινειτε!
Μου ήρθε φλασιά τώρα. Το Βιβή που βλέπουμε σε κάποια ποστ βγαίνει από το Β.Β.?

Μακάρι να θυμόμουν το πρώτο μου σχόλιο...:what:
 
johnny19818 είπε:
Μου ήρθε φλασιά τώρα. Το Βιβή που βλέπουμε σε κάποια ποστ βγαίνει από το Β.Β.?
Βιβη ειναι το αληθινο μου ονομα, αλλα ξεροντας ολοι την αδυναμια μου στη Brigitte Bardot και βλεποντας την υπογραφη μου, με φωναζουν B.B.

Τωρα αν αυτο το Β.Β το βγαζουν και απο το Βιβη, παλι σωστοι ειναι!
 
Tώρα που διάβαζα ξανά το θέμα, τις πρώτες μας εμπειρίες, καθώς και αυτά που είπε η Bambinella για τα μέλη με τα οποία πρωτογνωρίστηκε κι ένιωσε άνετα, θυμήθηκα ότι ένα από τα άτομα που θεωρώ από τα καλύτερα φορουμιακά μου φιλαράκια, με το οποίο βρήκα αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, ήθελε να φύγει από το φόρουμ ακριβώς λίγο πριν γραφτώ εγώ. :eek:

Ευτυχώς αυτό δεν έγινε τελικά. (Όποιος είναι ξέρει :D )
 
Tη θυμομαστε την περιπτωση, perlastar.

Εφυγε για λιγο και ευτυχως γυρισε παλι κοντα μας. Μαλλον ηταν λιγο τσαντισμενος εκεινη την αποφραδα μερα κι ο θυμος, ως γνωστον, συνηθως μας οδηγει σε λαθος αποφασεις.
 
''γεια σας και απο΄μένα χαίρομαι πολύ που είμαι στην συντροφιά σας, λατρευω τα 80'


δεν ξέρω μονο αν είμαι στο σωστο ποστ!! είμαι νεο μέλος και λίγο χαμένο!! '
'

αυτό είναι το πρωτο, πρωτο ποστ μου, χα,χα

το πρωτο θεμα που ανοιξα ηταν οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν αλλα κλειδωθηκε λόγω χρονολογικου οριου και το κερασμα ηταν φραουλες βουτηγμένες στην σοκολάτα από την καμπια
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tώρα που διάβαζα ξανά το θέμα, τις πρώτες μας εμπειρίες, καθώς και αυτά που είπε η Bambinella για τα μέλη με τα οποία πρωτογνωρίστηκε κι ένιωσε άνετα, θυμήθηκα ότι ένα από τα άτομα που θεωρώ από τα καλύτερα φορουμιακά μου φιλαράκια, με το οποίο βρήκα αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, ήθελε να φύγει από το φόρουμ ακριβώς λίγο πριν γραφτώ εγώ. :eek: Ευτυχώς αυτό δεν έγινε τελικά. (Όποιος είναι ξέρει :D )


Tη θυμομαστε την περιπτωση, perlastar.Εφυγε για λιγο και ευτυχως γυρισε παλι κοντα μας. Μαλλον ηταν λιγο τσαντισμενος εκεινη την αποφραδα μερα κι ο θυμος, ως γνωστον, συνηθως μας οδηγει σε λαθος αποφασεις.

Πραγματικά δεν πάει κάπου το μυαλό μου...:shtup::tongue:

Τώρα που το σκέφτομαι για τις συντομεύσεις, τον metalcandyman πάντα metal τον λέω...
 
Πίσω
Μπλουζα