Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
καθότι το έχω διαπιστώσει κι εγώ με τον εαυτό μου,όχι απόλυτα,αλλά σ' ένα αρκετά μεγάλο βαθμό.Aντρέας-Παρασκευάς είπε:Πιστεύω πως κάθε χρήστη, τον στιγματίζουν ανεξίτηλα τα πρώτα παιγνίδια με τα οποία έρχεται σε επαφή με τους υπολογιστές. Συνήθως αν ρωτήσεις κάποιον ποια παιγνίδια του αρέσουν θα απαντήσει με αυτά που σχεδόν πρωτό-έπαιξε
Δέχομαι αδιαμαρτύρητα την παρατήρηση, αναγνωρίζοντας πως η παρορμητικότητα είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά μου. Αντρέα σε παραπέμπω σε αυτό που γράφεις παρακάτω, πως συχνά στα forums συμβαίνει να λες πράγματα για τα οποία μετανιώνεις αργότερα...manos426f είπε:Από κει και πέρα όμως με λυπούν οι χαρακτηρισμοί "Πρώτον την απάτη που ακούει στο όνομα Myst και δεύτερον τις μπούρδες (sorry κι όλας αν υπάρχουν fans του εδώ μέσα) του Sokal". Οχι για κανένα άλλο λόγο, γιατί σαν δημιουργός που είναι ο ίδιος θα έπρεπε, κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη να εκφράζεται πιο προσεκτικά.
Ανυπομονώ!Επί της ουσίας των παρεμβάσεων του Αλκη, που προκαταβολικά τονίζω πως σε κάποια συμφωνώ, αλλά σε πολλά άλλα διαφωνώ, θα τα πούμε στην επόμενη παρέμβαση μου ...
Βάλε κι όλους αυτούς τους χρήστες που ΔΕΝ αγοράζουν από Steam και περιμένουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε retail έκδοση,κι ο αριθμός ανεβαίνει ακόμη περισσότερο...Wally είπε:Ηδη τα πρωτα στατιστικα απο Steam και XBOXLive δινουν απροσδοκητα νουμερα*...
Πιστευω οτι θα δωσει την απαιτουμενη "κλωτσια" ωστε να εχουμε εξελιξεις.
*Πρωτο σε πωλησεις στο Steam (μπροστα απο L4D, Aion, SF4, Grid κτλ!) για αυτη την εβδοαμαδα και με πανω απο 40000 χρηστες στα Live Leaderboards την πρωτη μερα!
Και ημουν ετοιμη να κανω την ερωτηση. Αν δλδ θα κυκλοφορησει retail εκδοση. ΑΣχετα αν το χτυπησα απο το Steam. Να μην το εχεις σε κουτακι να το βλεπεις????manos426f είπε:Βάλε κι όλους αυτούς τους χρήστες που ΔΕΝ αγοράζουν από Steam και περιμένουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε retail έκδοση,κι ο αριθμός ανεβαίνει ακόμη περισσότερο...![]()
και ομως υπηρχαν διαφορες τοσο στα συστηματα, οσο και στους παικτεςLeon είπε:Απλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι διαχώρισε τα games στην αυγή του gaming (δεκαετία του '70) σε adventures και arcade, ενώ κουτσά-στραβά και σε πρώιμο στάδιο, πάνω-κάτω όλα σχεδόν το genres είχαν κάνει την εμφάνισή τους (βέβαια κάποια ήταν μόνο στα mainframes και μη προσιτά στους κοινούς θνητούς). Πάντως η βάση του επιχειρήματός του παραμένει σωστή και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες για το πότε ξεκίνησε τι και ποιος έκανε πρώτος κάτι. Σίγουρα όμως μια μικρή μερίδα "σκεπτόμενων" gamers της εποχής είχαν εναλλακτικές λύσεις, και δεν νομίζω ότι ισχύει το δίπολο ή arcade ή adventure. To σίγουρο είναι ότι σε αντίθεση με τα CRPGs και τα War games που ήταν μεταφορές από επιτραπέζια και τα simulators που ήταν μεταφορές από...την πραγματικότητα, τα adventures ήταν μοναδικά αφού δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο έξω από τους υπολογιστές.