Πότε ένα μέλος γίνεται banned;

johnny19818 είπε:
Αν κρίνω από το ποστ αυτό και σε συνδυασμό με το παραπάνω "θέμα" νομίζω ότι για τον ίδιο λόγο είχαμε αποχώρηση. Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι όπως είπε ο metalcandyman, ο RIO θα επιστρέψει. Μάλλον θα ψάχνει τις ταινίες του και θα επανέλθει δριμύτερος :D . Εξάλλου τόσα ποστ και τόση αναφορά του κάνουμε εδώ. Αυτό κάτι σημαίνει... ;) .
Α ολα κι ολα .

Υπό έναν και μόνο όρο.

Θα αλλάξει το αβατάρ του επιλέγοντας κάτι από τον "Καπετάν Φάντη Μπαστούνι"

fantismpastoyni.jpg

Άλλωστε δεν αποκλείεται να (χαμο)γελάει κι όλας με κάποια από αυτά που διαβάζει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nemo είπε:
Άλλωστε δεν αποκλείεται να (χαμο)γελάει κι όλας με κάποια από αυτά που διαβάζει.
Ποιος ο λογος να ζητησει να κλεισει τον λογαριασμο του και να παρακολουθει τα ωσα γραφονται.Θα μπορουσε απλα να μην ασχολειται με το forum αλλα ο λογαριασμος του να υπαρχει κανονικα.Τελως παντων καλα να ειναι ο ανθρωπος και αν γουσταρει καποια στιγμη που θα λυθουν τα θεματα του ας μπει ξανα.
 
Για να μην γινει καμια παρεξηγηση,

απλως εξεφρασα εμμεσα την αισιοδοξια μου οτι θα επανελθει
 
Οχι ρε Nemo τι παρεξηγηση να γινει.Απλα λεω πως αν ο ανθρωπος διαβαζει αυτα που θα ποσταρονται στο forum νεα θεματα που θα ανοιγονται κλπ τοτε ποιος ο λογος να ζητησει να κλεισει ο λογαριασμος του.Ενοειται πως και γω αισιοδοξω πως μελοντικα θα επιστρεψει.
 
Τώρα πήρα χαμπάρι τι έγινε.

Μεγάλη απώλεια η απώλεια του RIO ( αν και ίσως δεν ήταν "κεραυνός εν αιθρία" , για όσους έχουν μιλήσει λίγο περισσότερο μαζί του ).

Πέραν του ότι μου ήταν πολύ συμπαθής, είχε δώσει πολύ υλικό/ποστς στο φόρουμ.
 
Πίσω
Μπλουζα