Κλαίει που κλαίει με το anime. Να δει και τα manga θα έρθει και θα πλαντάξειΛορένα είπε:Βρε καμπια... το magna επρεπε να της δειξεις..
D@reDevil αν δεν δεις το magna, δεν θα καταλαβεις Καντυ
Βεβαια.. το γεγονος και μονο οτι καθισες να το δεις, με κανει να πιστευω οτι ηταν πολυυ... βαρυ το κρυωμα
απ οτι θυμαμαι Μαριανα ολοι οι αλλοι παραμενουν ζωντανοιD@redevil είπε:Και η ερώτησή μου είναι: θα μείνει κανένας όρθιος και ζωνταντός, πλην της Candy?
D@redevil είπε:Κι άλλη μια ερώτηση: ο πρίγκηπας τελικά ποιος είναι, αφού δεν ήταν ο Άντονυ?
Άντε, σποϊλεριάστε, γιατί έχω πλαντάξει στο κλάμα - χρονιάρες μέρες!...
καντια ε, υπέροχοBETTY BOOP είπε:Αμυδρά θυμάμαι την παιδική σειρά Κάντυ-Κάντυ που λάτρεψαν πολλά κοριτσάκια τη δεκαετία του 80, κάπου εκεί είδα κι εγώ πρώτη φορά την παιδική αυτή σειρά και μου άρεσε η μικρή Κάντυ-Κάντυ.Θυμάμαι περνούσα τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο Ηράκλεια Κρήτης, πηγαίναμε με καράβι και χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι μια φορά ταξιδευαμε με το καράβι που λεγόταν ''Κάντια'' κι εγώ έλεγα ότι ταξιδευα με το καραβι ''Κάντυ-Κάντυ''!
Εξακολουθώ να είμαι ένα κλικ πριν το τέλος! Δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους μήνες είχα πολλά προβλήματα που με κράτησαν μακριά από πολλά πράγματα που αγαπώ (και το φόρουμ μέσα σε αυτά!)....αριαδνη είπε:(...) μαριαννα γκουχ-γκουχου τι εκανες ειδες τα επεισόδια;
μαριαννακι μου, εσυ να εισαι καλαD@redevil είπε:Εξακολουθώ να είμαι ένα κλικ πριν το τέλος! Δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους μήνες είχα πολλά προβλήματα που με κράτησαν μακριά από πολλά πράγματα που αγαπώ (και το φόρουμ μέσα σε αυτά!).... Επιτέλους μπήκα σε μια ρέγουλα και θα τελειώσω και την Κάντυ, μπορεί και μέσα στην εβδομάδα!
Πάντως ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την Crimson Moonlight είχα κι εγώ: Έκατσα να τα δω όλα μαζεμένα σε πολύ προχωρημένη ηλικία (μιας και οι αναμνήσεις μου από την παιδική ηλικία είναι αποσπασματικές) και κόλλησα.
Θα τα δω, θα πλαντάξω στο κλάμα, θα συνέλθω και θα ποστάρω.