Πότε είδατε για πρώτη φορά Candy-Candy

Βρε καμπια... το magna επρεπε να της δειξεις..

D@reDevil αν δεν δεις το magna, δεν θα καταλαβεις Καντυ :)

Βεβαια.. το γεγονος και μονο οτι καθισες να το δεις, με κανει να πιστευω οτι ηταν πολυυ... βαρυ το κρυωμα :p
 
Πολύ χαίρομαι που βλέπετε Κάντυ!!!! το πολυαγαπημένο μου καρτούν!!!
 
Λορένα είπε:
Βρε καμπια... το magna επρεπε να της δειξεις..
D@reDevil αν δεν δεις το magna, δεν θα καταλαβεις Καντυ :)

Βεβαια.. το γεγονος και μονο οτι καθισες να το δεις, με κανει να πιστευω οτι ηταν πολυυ... βαρυ το κρυωμα :p
Κλαίει που κλαίει με το anime. Να δει και τα manga θα έρθει και θα πλαντάξει :biglaugh:
 
Το έβλεπα και εγώ στα original χρόνια της.

Όμως μετά έγινε πολύ Φόσκωλος και δεν το έβλεπα τόσο φανατικά.

Αλλά ξέρω ότι έφυγε πήγε υπηρέτρια, γνώρισε άλλον (ήταν κάπως προχωρημένα αυτά για τις ηλικίες μας) κλπ.
 
D@redevil είπε:
Και η ερώτησή μου είναι: θα μείνει κανένας όρθιος και ζωνταντός, πλην της Candy?
απ οτι θυμαμαι Μαριανα ολοι οι αλλοι παραμενουν ζωντανοι

ειχα μια ελπιδα οτι θα "εξαφανιζονταν" η Ελιζα,ο Νηλς και η θεια Ελρόι αλλά δεν.. ισχυει η γνωστη παροιμια "κακο σκυλι ψοφο δεν εχει"

D@redevil είπε:
Κι άλλη μια ερώτηση: ο πρίγκηπας τελικά ποιος είναι, αφού δεν ήταν ο Άντονυ?
Άντε, σποϊλεριάστε, γιατί έχω πλαντάξει στο κλάμα - χρονιάρες μέρες!... :D

ο πριγκιπας του λοφου ειναι ο Αλμπερτ που ειναι και ο θειος Γουιλιαμ που υιοθετησε την Καντυ,ο Αλμπερτ τελικα ειναι ο "ανθρωπος με τα πολλα προσωπα",περισσοτερες πληροφοριες εδω
 
Τι manga & anime μουρμουράτε εσείς εκεί πάνω? :D Καθίστε να τελειώσω τα επεισόδια και θα αναστενάξει το Cand--οφόρουμ....

Κατερινάκι, χαλάστηκα πολύ που τα :rant: -παιδα και η θειά, παραμένουν απτόητοι μέχρι τέλους... Να υποθέσω ότι δεν αλλάζουν χαρακτήρα, ε?

Όσο για το spoiler, ευχαριστώ πολύ, αλλά έχω ενστάσεις λογικής.... Έχουμε χωρο-χρονικά σφάλματα στο σενάριο, οπότε πρέπει να τα τελειώσω τα επεισόδια....

Πλάκα στην πλάκα, μετά το σχολείο, δεν έχω καμία απολύτως ανάμνηση για το τι γίνεται.... (όχι ότι τώρα είχα, αλλά τέλος πάντων, μόλις άρχισα να βλέπω τα επεισόδια της Αγγλίας, κάτι ανασάλεψε στη μνήμη μου....).
 
ενα spoilerακι με την ιστορια της Ελιζας






ενα θα πω: οταν ξεκινησε το βιντεο να παιζει μου "κοπηκε" η συνδεση στο διαδικτυο..

Ειμαι σιγουρη οτι φταιει η :rant: Ελιζα,δεν εξηγειται αλλιως :takethat: :takethat:

Ελιζα :ban:
 
Αυτό το σποιλεράκι, θα κρατηθώ και δεν θα το δω!.... :D

Θα επανέλθω!!!! (τρέμετε Καντυκές!!! :p )
 
Την Κάντυ την είδα πρώτη φορά 18 χρονών μόλις είχα τελειώσει την τρίτη λυκείου. Ζωγράφισα μια μέρα στην καθηγήτρια που μου έκανε ιδιέταιρα μια ξανθια πριγκίπισσα με ροζ φόρεμα και φιόγκους και αμέσως ενθουσιάστηκε γιατί νόμιζε πως της είχα φτιάξει την Κάντυ, και από τότε συνέχεια μου έλεγε πόσο πολύ της άρεσε και μου ζητούσε να της την ξαναζωγραφίζω (σε κάθε μάθημα). Οπότε όταν ήρθε το καλοκαίρι είπα να δώ γιατί είχε τέτοια μανία μαζί της.


Να πώ την αλήθεια, είχα τις αμφιβολίες μου γιατί ήξερα ότι ήταν τύπου βραζιλιανικο...Βρήκα τα επεισόδια απο το candyingreekproject, στο δεύτερο επεισόδιο κόλλησα κανονικότατα, και στο πέμπτο είχα ήδη αποκτήσει ψυχικό τραύμα. 6-7 επεισόδια τη μέρα έβλεπα. Ταυτίστικα με την Κάντυ, θρηνούσα για μέρες τον Άντονυ, κατέστρωσα ΠΟΛΛΑ δολοφονικά σχέδια για την Ελίζα, αντιπάθησα την Σουζάνα, παρασύρθηκα από το πάθος του Τέρρυ και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο όταν χώρισαν! Και, όταν είχα φτάσει στο 112 επεισόδιο-τόσο κοντά στο τέλος-διεγράφηκαν τα επεισόδια από το κανάλι
:brick: :rant: ...Τα κλάμματα έβαλα!


Όσον καιρό μου πήρε να ξαναβρώ τα επεισόδια ηλπιζα σ' ένα καλό τέλος (για όλους), και όταν περιχαρής τα βρήκα, ήρθε ο θάνατος του Στήαρ να με αποτελειώσει. Ο Τέρρυ πάει...Μόνο η Άννυ έμεινε ευτυχισμένη στο τέλος της σειράς...
 
crimson moonlight καλως ηρθες στο κλαμπ των κάντυ-φαν :flower: από ότι κατάλαβα εισαι τερρυκια;

ωραια η ιστορια με την καθηγητρια πραγματικά :) καπως ετσι καπως αλλιως πολλα νεα παιδια έμαθαν την κάντυ ;) και κολλησαν γιατι η καντιουλα είναι διαχρονική αξία

μαριαννα γκουχ-γκουχου :cool: τι εκανες ειδες τα επεισόδια;
 
Τερρυκιά μέχρι το κόκκαλο! Όχι μόνο για την Κάντυ, κι εγώ να έβρισκα τον Τέρρυ δεν θα τον άφηνα να φύγει με τίποτα!
 
Αμυδρά θυμάμαι την παιδική σειρά Κάντυ-Κάντυ που λάτρεψαν πολλά κοριτσάκια τη δεκαετία του 80, κάπου εκεί είδα κι εγώ πρώτη φορά την παιδική αυτή σειρά και μου άρεσε η μικρή Κάντυ-Κάντυ.

Θυμάμαι περνούσα τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο Ηράκλεια Κρήτης, πηγαίναμε με καράβι και χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι μια φορά ταξιδευαμε με το καράβι που λεγόταν ''Κάντια'' κι εγώ έλεγα ότι ταξιδευα με το καραβι ''Κάντυ-Κάντυ''!
 
364-28.jpg


για σενα τερρυκια φιλη μου αυτή η φωτο

ελπιζω το καντυκοφορουμακι της ρετρο να ζωντανέψει

BETTY BOOP είπε:
Αμυδρά θυμάμαι την παιδική σειρά Κάντυ-Κάντυ που λάτρεψαν πολλά κοριτσάκια τη δεκαετία του 80, κάπου εκεί είδα κι εγώ πρώτη φορά την παιδική αυτή σειρά και μου άρεσε η μικρή Κάντυ-Κάντυ.Θυμάμαι περνούσα τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο Ηράκλεια Κρήτης, πηγαίναμε με καράβι και χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι μια φορά ταξιδευαμε με το καράβι που λεγόταν ''Κάντια'' κι εγώ έλεγα ότι ταξιδευα με το καραβι ''Κάντυ-Κάντυ''!
καντια ε, υπέροχο

364-28.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αριαδνη είπε:
(...) μαριαννα γκουχ-γκουχου :cool: τι εκανες ειδες τα επεισόδια;
Εξακολουθώ να είμαι ένα κλικ πριν το τέλος! :) Δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους μήνες είχα πολλά προβλήματα που με κράτησαν μακριά από πολλά πράγματα που αγαπώ (και το φόρουμ μέσα σε αυτά!)....

Επιτέλους μπήκα σε μια ρέγουλα και θα τελειώσω και την Κάντυ, μπορεί και μέσα στην εβδομάδα!

Πάντως ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την Crimson Moonlight είχα κι εγώ: Έκατσα να τα δω όλα μαζεμένα σε πολύ προχωρημένη ηλικία (μιας και οι αναμνήσεις μου από την παιδική ηλικία είναι αποσπασματικές) και κόλλησα.

Θα τα δω, θα πλαντάξω στο κλάμα, θα συνέλθω και θα ποστάρω.
 
D@redevil είπε:
Εξακολουθώ να είμαι ένα κλικ πριν το τέλος! :) Δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους μήνες είχα πολλά προβλήματα που με κράτησαν μακριά από πολλά πράγματα που αγαπώ (και το φόρουμ μέσα σε αυτά!).... Επιτέλους μπήκα σε μια ρέγουλα και θα τελειώσω και την Κάντυ, μπορεί και μέσα στην εβδομάδα!

Πάντως ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την Crimson Moonlight είχα κι εγώ: Έκατσα να τα δω όλα μαζεμένα σε πολύ προχωρημένη ηλικία (μιας και οι αναμνήσεις μου από την παιδική ηλικία είναι αποσπασματικές) και κόλλησα.

Θα τα δω, θα πλαντάξω στο κλάμα, θα συνέλθω και θα ποστάρω.
μαριαννακι μου, εσυ να εισαι καλα
 
Εγώ είδα κάποια αρχικά επεισόδια, αλλά έχω εμποδιστεί κι εγώ από άλλα πράγματα για να κάτσω να τη δω επίσημα. Εύχομαι να μπορέσω να το κάνω κι αυτό. Για να απαντήσω και στην ερώτηση του θέματος, πρέπει να ήμουν 6 χρονών όταν πρωτοείδα Κάντυ. Στην ηλικία αυτή μου φάνηκε κάπως βαρύ, τότε έβλεπα πιο απλά παιδικά, για μικρότερες ηλικίες, έτσι παρ'όλο που τη συμπάθησα πολύ δεν κόλλησα με την Κάντυ. Την Σάντυμπελ την είδα σε μεγαλύτερη ηλικία που καταλάβαινα καλύτερα από αυτά, κι έτσι την παρακολούθησα πιο συστηματικά, κι ας ήξερα ότι είναι απομίμηση της Κάντυ. Α, κι εγώ προτιμώ αδιαμφισβήτητα τον Τέρρυ :)
 
Εγώ είδα τη σειρά όταν πρωτοπροβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση και ήμουν στην τρίτη δημοτικού. Μιλάμε για πολύ πόρωση. Ό,τι κι αν είδα έπειτα, τίποτα ποτέ δεν έφτασε την πολυαγαπημένη μου Κάντυ. Ο πατέρας μου μου έπαιρνε και το manga κι είχα όλα τα τεύχη, από το πρώτο ως το τελευταίο. Μου είχε αρέσει πάρα πολύ η ιστορία της Λορένα, που δημοσιεύτηκε σε κάποια από αυτά.

ΥΓ Τερρικιά ως το κόκαλο, να δεις για πότε θα την άφηνα να γκρεμοτσακιστεί τη σφετερίστρια (αν και την εύρισκα πιο όμορφη από όλες τις θηλυκές φιγούρες της ιστορίας).
 
παίζει πρώτα να έχω δει τη Σαντυμπελ σε κασέτα το 86 και λίγο μετά την Καντυ στην ερτ.

Και σκεφτόμουν "γιατί μοιάζουν τόσο" ;
 
Πίσω
Μπλουζα