akaliakoukou
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 10
Ήμουν στο δημοτικό όταν πρωτοείδα την Κάντυ!!!
Όμως δεν είχα δει όλα τα επεισόδια γιατί είχα μάθημα εκείνη την ώρα και δεν είχαμε βίντεο για να τα γράψω!!!!
Θυμάμαι όμως πολύ χαρακτηριστικά, τη μαμά μου κι εμένα να κλαίμε παρέα όταν πέθανε ο Άντονυ!!!
Δεν είχα δει ποτέ ούτε το πρώτο επεισόδιο, ούτε το τελευταίο!!!!
Τα είδα χάρη στο CIGP, όπως και πολλά άλλα που είχα χάσει!!!!
Εγώ την Κάντυ ουσιαστικά τη γνώρισα από το μάνγκα!!!
Θυμάμαι μια μέρα που γύριζα από το σχολείο και πέρασα από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου, είδα ένα κοριτσάκι να κρατάει το πρώτο τεύχος της Κάντυ!
Από εκεί έμαθα ότι κυκλοφόρησε σε περιοδικό!
Δεν έχασα κανένα τεύχος!
Περίμενα με αγωνία να περάσει η εβδομάδα και να πάω στο περίπτερο να το αγοράσω!
Τα περιοδικά τα διάβαζα ξανά και ξανά και ξανά!!!...
Δυστυχώς ήμουν μικρή και ευκολόπιστη και δάνεισα κάποια τεύχη, τα οποία δεν πήρα και πίσω ποτέ!
Τώρα που έχω τα κορεάτικα μάνγκα, νιώθω μια παρηγοριά!..
Όμως, θα ήθελα πολύ να είχα τα δικά μου ΟΛΑ!!!
Αυτά που είχα αγοράσει μόνη μου, με το χαρτζιλίκι μου... με τις μουτζούρες που έχω κάνει σαν παιδάκι, τα τσαλακωμένα από το πολύ διάβασμα, που όμως τα φύλαγα και τα φυλάω σαν κόρη οφθαλμών!!!!
Ψάχνοντας τα τεύχη μου της Κάντυ πριν μερικές μέρες, βρήκα ένα απόκομμα από περιοδικό με το πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω...
Η εικόνα μιλάει μόνη της!...
Όμως δεν είχα δει όλα τα επεισόδια γιατί είχα μάθημα εκείνη την ώρα και δεν είχαμε βίντεο για να τα γράψω!!!!
Θυμάμαι όμως πολύ χαρακτηριστικά, τη μαμά μου κι εμένα να κλαίμε παρέα όταν πέθανε ο Άντονυ!!!
Δεν είχα δει ποτέ ούτε το πρώτο επεισόδιο, ούτε το τελευταίο!!!!
Τα είδα χάρη στο CIGP, όπως και πολλά άλλα που είχα χάσει!!!!
Εγώ την Κάντυ ουσιαστικά τη γνώρισα από το μάνγκα!!!
Θυμάμαι μια μέρα που γύριζα από το σχολείο και πέρασα από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου, είδα ένα κοριτσάκι να κρατάει το πρώτο τεύχος της Κάντυ!
Από εκεί έμαθα ότι κυκλοφόρησε σε περιοδικό!
Δεν έχασα κανένα τεύχος!
Περίμενα με αγωνία να περάσει η εβδομάδα και να πάω στο περίπτερο να το αγοράσω!
Τα περιοδικά τα διάβαζα ξανά και ξανά και ξανά!!!...
Δυστυχώς ήμουν μικρή και ευκολόπιστη και δάνεισα κάποια τεύχη, τα οποία δεν πήρα και πίσω ποτέ!
Τώρα που έχω τα κορεάτικα μάνγκα, νιώθω μια παρηγοριά!..
Όμως, θα ήθελα πολύ να είχα τα δικά μου ΟΛΑ!!!
Αυτά που είχα αγοράσει μόνη μου, με το χαρτζιλίκι μου... με τις μουτζούρες που έχω κάνει σαν παιδάκι, τα τσαλακωμένα από το πολύ διάβασμα, που όμως τα φύλαγα και τα φυλάω σαν κόρη οφθαλμών!!!!
Ψάχνοντας τα τεύχη μου της Κάντυ πριν μερικές μέρες, βρήκα ένα απόκομμα από περιοδικό με το πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω...
Η εικόνα μιλάει μόνη της!...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: