johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 540
Ειναι μεγαλη χαρα για μενα να μοιραζομαι αυτα τα εξωφυλλα μαζι σας γιατι σας θεωρω πολυαγαπημενους μου φιλους.sunset89 είπε:Πολύ γλυκιά η Σταθακοπούλου στα νιάτα της και πολύ ωραία γυναίκα η Γαβαλά! Κρίμα που "έφυγε" νωρίς...
Bambinella σε ευχαριστούμε πολύ για τα εξώφυλλα που μοιράστηκες μαζί μας!
Δυστυχώς το πιο δυσάρεστο.... Το 2004 μας άφησε ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατο... Είναι πραγματικά κρίμα γιατί ήταν και καλή ηθοποιός και αξιοπρεπής παρουσία. Συν ότι είχε συνεισφέρει στο θέατρο, αλλά δυστυχώς στη χώρα μας δεν αναγνωρίστηκε όσο ίσως θα της άξιζε....bambinella 100 είπε:Ειναι μεγαλη χαρα για μενα να μοιραζομαι αυτα τα εξωφυλλα μαζι σας γιατι σας θεωρω πολυαγαπημενους μου φιλους.Εχεις δικιο! Ειναι πολυ ωραιες και οι δυο κυριες και ελπιζω οταν λες "εφυγε" για τη Γαβαλα να εννοεις οτι αποχωρησε απο τον καλλιτεχνικο χωρο. Η μηπως εννοεις κατι πιο δυσαρεστο?
Ναι ήταν όντως ωραία γυναίκα. :xm: Την είχα παρακολουθήσει στο "Τελευταίο Αντίο" στο ρόλο της εκδότριας και σε μια ταινία ("Ηνίοχος"). Δεν ήταν καμιά τυχαία. Σπούδασε στην Αμερική και εκεί ερμήνευε κυρίως ρόλους μεσογειακών γυναικών κτλ. Αλλά στην Ελλάδα δεν αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε... Επειδή προφανώς δεν επρόκειτο για καμιά ... "σουρλουλού", ο θάνατός της πέρασε στα ψιλά. Και ήταν μόνο 57 ετών... Κρίμα, κρίμα.bambinella 100 είπε:Απο σενα το μαθαινω! Τι κριμα! Μια τοσο καλη ηθοποιος και μια τοσο απιστευτα γοητευτικη γυναικα! Πραγματικη καλλονη...Σε ευχαριστω που μου εδωσες αυτην την πληροφορια sunset. Θα την αναφερω και στο thread μου για τα εξαφανισμενα ρετρο προσωπα, αλλα οχι αμεσως γιατι μπορει αυτο να θελεις να το κανεις εσυ, που αλλωστε εχεις και την ειδηση, γι' αυτο θα αφησω μια - δυο μερες.
Ειμαι σιγουρη οτι πολλοι δε θα το γνωριζουν και θα εκπλαγουν δυσαρεστα, οπως κι εγω αλλωστε που το εμαθα απο σενα sunset, και μαλιστα με 6 χρονια καθυστερηση.
Δυστυχώς είναι αλήθεια, πέθανε σε ηλικία 57 ετών στις 29 Ιουνίου 2004. "Στην Ελλάδα συμμετείχε επίσης στις τηλεοπτικές σειρές «Αστέρια στο χώμα», «Κούρσα θανάτου», «Μαντώ Μαυρογένους»", λέει η πηγή . Από τις λίγες αναφορές που έγιναν στο όνομά της αυτή σε εφημερίδα, εδώ:sunset89 είπε:Ναι ήταν όντως ωραία γυναίκα. :xm: Την είχα παρακολουθήσει στο "Τελευταίο Αντίο" στο ρόλο της εκδότριας και σε μια ταινία ("Ηνίοχος"). Δεν ήταν καμιά τυχαία. Σπούδασε στην Αμερική και εκεί ερμήνευε κυρίως ρόλους μεσογειακών γυναικών κτλ. Αλλά στην Ελλάδα δεν αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε... Επειδή προφανώς δεν επρόκειτο για καμιά ... "σουρλουλού", ο θάνατός της πέρασε στα ψιλά. Και ήταν μόνο 57 ετών... Κρίμα, κρίμα.
Α, μπορείς να το αναφέρεις εσύ στο thread σου.. No problem!