Wally, συμφωνω 100 τοις 100 με τις παρατηρησεις σου περι αισθητικης.
Την εποχη που το Ρομαντσο διοργανωνε τα ελληνικα καλλιστεια, γυρω στα μεσα δεκαετιας του '80, ημουν στα μεσα της εφηβειας μου κι εγω, και τα παρακολουθουσα με πολυ ενδιαφερον μεσα απο τις σελιδες του. Αντιθετα, τωρα δε με ενδιαφερουν πια.
Η κοπελα που βλεπεις στο πρωτο εξωφυλλο ειναι η Ζωη Ελμαλιωτη, η οποια πηρε τον τιτλο της Μις Γιανγκ το 1984. Την ιδια χρονια η Βανα Μπαρμπα βγηκε Μις Ελλας, αλλα την πρωτια και τον τιτλο της Σταρ Ελλας 1984 κατεκτησε η πολυ ομορφη Πεγκυ Δογανη. Δυστυχως η Πεγκυ πεθανε απο την επαρατο πριν απο μερικα χρονια στα 34 της.
Η Ζωη Ελμαλιωτη ομως, ως Μις Γιανγκ που ηταν, συμμετειχε στα Καλλιστεια Μις Μεσογειος 1984 και πηρε πρωτια! Εκτοτε εκανε συλλογη απο τιτλους ομορφιας - κατωτερους των προαναφερθεντων - και οφειλω να πω οτι οσο μεγαλωνε γινοταν και ωραιοτερη.
Η Γεωργια Ζωη ηταν αρκετα γνωστη τα χρονια του '80. Επαιξε στους Πανθεους, τα Παλιοπαιδα τ' ατιθασα, στο Θεατρο της Δευτερας, και σε πολλα αλλα ακομη, που τωρα δεν ερχονται στο νου μου. Μου εχει μεινει στο μυαλο η εκπληκτικη ερμηνεια της στην ταινια Τελευταιος διαλογος, του 1982, πλαι στον Νικο Γαλανο.