Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Στη χώρα που η τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου πωλείται ... 20?0raid είπε:Schneider Euro PC II
Πλήρως λειτουργικό με έγχρωμη οθόνη , βιβλία , προγράματα σε διασκέτες των 3,5'' και 5,25'' και εξωτερικό floppy 5,25''.
Στο κουτί του σε άριστη κατάσταση.Τιμή 350 ευρώ
Όλα θέμα προτιμήσεων και γούστων είναι.Karnov είπε:Στη χώρα που η τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου πωλείται ... 20?και υπάρχουν άτομα που πληρώνουν 100? +++ το κεφάλι ,
για να ακούσουν βαμμένες πλατινέ ξανθιές , να το παίζουν τραγουδίστριες ,
κατάλληλες μόνο για το red light district του Αμστερνταμ ,
πίνοντας δηλητήρια που υποτίθεται ότι είναι ποτά ,
η τιμή δεν μου ακούγεται παράλογη
Ειναι ολιγον για σφαλιαρεςdr_slump είπε:"Επίσημος" πίνακας προτεινόμενων τιμών βρίσκεται στο Βρετανικό περιοδικό Retro Gamer.
Απο τον συγκεκριμένο κατάλογο δίνω και εγώ σε πολλά αντικείμενα τα διπλά. Μη σου πώ και τα τριπλά. Απο την άλλη, σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις το ψάξιμο ! Το τελευταίο τεύχος είναι πολυ ωραίο BTWWally είπε:Ειναι ολιγον για σφαλιαρεςΔεσμευομαι να δωσω στο συντακτη του καταλογου (που κοστολογει 30 λιρες τον Archimedes) 60 λιρονια να μου αγορασει δυο!
![]()
Δηλ. τι θέλεις να μας πείς;pooky(1) είπε:Αλλά, όμως, να δίνουμε τα λεφτά μας σε άτομα που για τη ρετρό τρέλα μας δεν θα μας πιάσουν κορόιδα. Ναι ρε παιδιά, να πλερώσω 350 ευρώ έναν Σνάιντερ, που να είναι mint με όλα τα παρελκόμενα όπως τον έβγαλε το εργοστάσιο. Αλλά να δώσεις το ίδιο ποσό για μηχάνημα που βρίσκεται στο υπόγειο 20 χρόνια δεν πάει. Ειδικά αν έχει "σουβενίρ" από ποντίκια και ο τύπος θέλει σώνει και καλά να στα χρεώσει και αυτά γιατί αυξάνουν το "retro feeling" ...................
Φυσικά και όχι. Δεν με ενδιαφέρει να αναγκάσω κανέναν και για τίποτε! Προσπερνάω όπως έγραψε ο Maddog. Αλλά του τύπου του κλείνω ένα ραντεβού να πάει ένα αεροδρόμιο και για σπάσιμο να χάσει τη μέρα του.Karnov είπε:Δηλ. τι θέλεις να μας πείς;Ότι θα θεωρούσες δίκαιο το να υπήρχε τρόπος να τον αναγκάσεις ,
να στο πουλήσει στην τιμή που προτείνει το Retro Gamer;