Ρετρό Βλακώδεις διαφημίσεις!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
- Κάτι φριχτές διαφημίσεις παρακμιακών καναλιών τη δεκαετία του 90, όπου έβαζαν μια φίρμα της εποχής (π.χ. Τσάκωνας) να κάνει έναν απαίσιο μονόλογο (τον οποίον συνήθως τελείωνε με μια χαρακτηριστική ατάκα για το προιόν που διαφήμιζε) με την πιο ρομποτική και άχρωμη φωνή. Πίσω υπήρχε ένα απαίσιο μουντό και σκοτεινό background, ακουγόταν ένα εξίσου τραγικό μουσικό χαλί και όλα αυτά τα τραβούσε μία χάλια κάμερα.

- Η διαφήμιση του Continent με έναν τυπά να κάθεται στον κομπιούτορα, να ανοίγει όλες τις συσκευές του σπιτιού με ένα τηλεχειριστήριο, και μόλις ανοίγει το στερεοφωνικό να αρχίζει να χορεύει... Άλλη βλακεία στην αρχή της διαφήμισης, μόλις ο εκφωνητής λέει ''12 άτοκες δόσεις σε όλες τις συσκευές'' η πρίζα σχηματίζεται σε φάτσα και κάνει και ''ωωωω''... Υπήρχε και μια άλλη, που ένας άλλος τύπος μας κοίταγε στην οθόνη
με γουρλωμένα μάτια λες και ήταν ψυχοπαθής δολοφόνος και έβαζε και το χέρι στο αυτί μόλις ο εκφωνητής έλεγε ''12 άτοκες δόσεις''...
Ήδη το έχω κάνει εικόνα το πρώτο, καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά το κονσεπτ, μου φαίνεται αρκετά γνώριμο. Μιας και λέμε για Τσάκωνα, μου ήρθε στο μυαλό ένα σποτ για μια γραμμή στην οποία αν καλούσες, σου έλεγε ανέκδοτα ο Τσάκωνας και η διαφήμιση κάπως έτσι κυλούσε, έλεγε ανέκδοτο ο Τσάκωνας, γελούσε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, έχω την εντύπωση ότι κάπου στα τέλη του 90 έπαιζε, δεν θυμάμαι όμως αν την είχα δει τότε η αν την είδα μεταγενέστερα.

Όσον αφορά την άλλη παύλα που παρέθεσα:

Πίσω
Μπλουζα