Ρετρό Βλακώδεις διαφημίσεις!

Γεια σας!

Ρε παιδιά, μια διαφήμιση με έναν τύπο με τα μαλλιά αφάνα και μία χοντρή σε ένα τρένο(μπορεί και τραμ :p )την θυμαστε?Ήταν για πληροφορίες καταλόγου νομίζω.Δεν μιλούσαν αλλά εμφανιζόντουσαν συννεφακια και έλεγε ο "αφανας" <<χρειάζεται δίαιτα αυτή>> και η "χοντρή" <<χρειαζεται κομμωτήριο αυτός>>.Μία πολύ γελοία!!!Την ψάχνω εδώ και μέρες αλλά τίποτα! Αν θυμάται κάποιος ας το πει!
 
τπθ χρυσου οδηγου ειναι
 
Και προκειται για διαφημιση του τελευταιου 6μηνου...offtopic οπως πολλες ακομα που αναφερθηκαν
 
Μια παλιά διαφήμιση για μασαζοκαλσόν SLIM. Κάθονταν, η γραμματέας με τα πόδια πάνω στο γραφείο. έμπαινε ο διευθυντής, την έβλεπε έτσι και την απέλυε. Του εξηγούσε μια άλλη υπάλληλος, οτι αυτό έγινε γιατι δεν φοράει η κοπέλα το καλσόν. Έτσι, ο διευθυντής *****ωνε και της έλεγε να πάει να το αγοράσει και όλα εντάξει. Όλα αυτά με εξαιρετική σκηνοθεσία, ηθοποιούς δοσμένους στον ρόλο τους και γενικά άψογη αισθητική...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γενικως οι διαφημισεις του Σλιμ ηταν πολυ ερασιτεχνικες :)

Θυμαμαι μια χριστουγεννιατικη που θα μπορουσε να ειναι και κονωνικο μηνυμα κατα της φτωχιας :Ρ

(γυναικεια φωνη)

Τριγυρω Χριστουγεννα και χαρα


Ολοι γιορτες και φαγητα



εγω ομως θα φαω μια σταλια
(δειχνει μια γαλοπουλα στο δισκο να αντικαθισταται απο ορτυκι)

γιατι εχω περιττα κιλα

(τυπος γυρω στα 30 με στολη αγιοβασιλη και ασπρο μουσι)

Αγιος Βασιλης ειμαι εγω και τοσο δα πουλακι


μια γαλοπουλα γινεται με μαγικο ραβδακι



Ενα δωρακι σου φερα γιορτες κι εσυ να κανεις



κι αντι να παιρνεις τα κιλα, να τρωωωως και να τα χανεις


εχμ...
 
Rakeesh είπε:
(...Αγιος Βασιλης ειμαι εγω και τοσο δα πουλακι


μια γαλοπουλα γινεται με μαγικο ραβδακι



...


εχμ...
Θα μπορούσε να "παίζει" και σε διαφήμιση για το Viagra! :cool:
 
papamitsos είπε:
A, επίσης, αυτή εδώ θα διαγράψει από τη μνήμη σας όλες τις άλλες γελοίες διαφημίσεις που μπορεί να έχετε δει. Είναι τόσο γελοία που καταντάει τρομακτική.
:animeek:

Συγνώμη που quoteάρω ένα αρκετά παλιό μήνυμα αλλά ειλικρινά δεν άντεξα. Έχω δει τα απίστευτα σε διαφημίσεις telemarketing όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτό εδώ είναι το Lord Of The Rings των διαφημίσεων.

Παιδιά ειλικρινά δεν μου έχει μείνει άντερο. Εάν ο Σαλβαντόρ Νταλί ήταν διαφημιστής θα είχε μείνει άνεργος.

Σημείωση:

Όσο έγραφα το μήνυμα την άκουγα (παν ιντέντιντ).
 
έχω ανεχτεί πολλές διαφημίσεις, με πολλές έχω γελάσει, πολλές με άφησαν αδιάφορο, αλλά αυτές με το 11888 του οτε, δε μπορώ αλλάζω κανάλι σε seconds.

Ο τυπάς στη διαφήμιση είναι τυχερός που δε τον συνάντησα ακόμα στο δρόμο
 
Ο τυπάς του "11 8 88 - τυχαίο δεν νομίζω" είναι όντως το πιό ενοχλητικό πλάσμα που έχει παρουσιάσει η ελληνική Τν. Πραγματικά Kissakias αν τον πετύχεις, φώναξέ με να τον λιανίσουμε. Θα φωνάζουμε με κάθε ξυλιά "Πονάς, ε; τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!!"

Οπως και το άλλο που ναυάγισε με το μανούλι απο την Ιταλία, και αντί να το μαρκαλέψει, μιλάει στην κάμερα και απευθύνεται στο 11880.

Ομως οι διαφημίσεις των τραπεζών είναι πέρα απο κάθε ανοχή. Ο τυπάς με την κάρτα Bonus "δώστε bonus στον εαυτό σας" είναι κι αυτός για ροπαλιές στο χοντροκέφαλό του :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Εγω παω πολυ τις διαφημισεις με το "τυχαιο δε νομιζω". Ο τυπος ειναι επαγγελματιας διαφημιστης (οχι ηθοποιος) και πετυχαινει αριστα τον εκνευριστικο "τυπο" που θελει
 
Συμφωνώ με το Rakeesh...ο άνθρωπος υποδύεται φυσικότατα το φευγάτο τύπο που ζει στην κοσμάρα του..μάλιστα τον αποδίδει τόσο πετυχημένα, που θυμίζει υπαρκτούς "κολλημένους" γνωστούς μας.
 
papamitsos είπε:
A, επίσης, αυτή εδώ θα διαγράψει από τη μνήμη σας όλες τις άλλες γελοίες διαφημίσεις που μπορεί να έχετε δει. Είναι τόσο γελοία που καταντάει τρομακτική.

Dartacan είπε:
:animeek:Συγνώμη που quoteάρω ένα αρκετά παλιό μήνυμα αλλά ειλικρινά δεν άντεξα. Έχω δει τα απίστευτα σε διαφημίσεις telemarketing όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτό εδώ είναι το Lord Of The Rings των διαφημίσεων.


Δεν ξέρω αν με πιστεύετε αλλά ντρεπόμουν όταν έβλεπα τη συγκεκριμένη διαφήμιση :burn:

Πολύ πιο αξιοπρεπείς ήταν οι διαφημίσεις του 80.

Δεν πάει πιο κάτω...
 
Alucard είπε:
Δεν ξέρω αν με πιστεύετε αλλά ντρεπόμουν όταν έβλεπα τη συγκεκριμένη διαφήμιση :burn:Δεν πάει πιο κάτω...
Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι άνθρωποι μιλούν αυθορμήτως! Είναι τυχαίο δείγμα...

Καλύτερη ατάκα: Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι το μέγεθός της!

Πάει, πάει... δείτε κι αυτό:

[ame=

[MEDIA=youtube]keTEVOy2jJM[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=keTEVOy2jJM
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
demis είπε:
Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι άνθρωποι μιλούν αυθορμήτως! Είναι τυχαίο δείγμα... Καλύτερη ατάκα: Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι το μέγεθός της!

Πάει, πάει... δείτε κι αυτό:

Μ αρέσει που κόβει το τραγούδι στο "εφαγα την γηήηηηη"

img00181q.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η διαφήμιση που με εκνευρίζει περισσοτερο από κάθε τι είναι γνωστης εταιρίας αλλαντικών:Αυτή με το πρασινο αρκούδι με το μισοφαγωμένο αυτί (αν βρώ ποιός το φαγε θα του δώσω συγχαρητήρια).....
 
greg13 είπε:
Η διαφήμιση που με εκνευρίζει περισσοτερο από κάθε τι είναι γνωστης εταιρίας αλλαντικών:Αυτή με το πρασινο αρκούδι με το μισοφαγωμένο αυτί (αν βρώ ποιός το φαγε θα του δώσω συγχαρητήρια).....
Κι όμως μαρκετιστικά πέτυχε διάνα γιατί ο Υφαντής αν θυμάστε καλά είχε τρεξίματα με ελέγχους που είχαν βρεί διάφορες (αηδιαστικές) παρατυπίες στο εργοστάσιό του και με την διαφήμιση αυτή, όλοι έχουν συνδέσει το εν λόγω αρκουδάκι με τα αλλαντικά.

Ομως η διαφίμηση μου έκανε εντύπωση στο προφίλ των παιδιών που σκιαγραφεί. Κάνουν οτιδήποτε για την λιχουδιά; Δηλαδή μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά σαν τα σκυλάκια απλά δίνοντάς τους λιχουδιές όταν κάθονται καλά ή κάνουν αυτό που θέλουμε;

Το ίδιο και με τα Τζάμπο που εμμέσως πλην σαφώς λένε οτι τα παιδάκια θα είναι ευχαριστημένα με κάθε φτηνιάρικo και οι γονείς θα ξενοιάσουν και θα κρατήσουν και τα λεφτά τους. Για τα λίγα και καλά, ούτε λόγος. Να μην πέσει και ο τζίρος! Δεν πάμε καλά... :zip:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προσωπικα ειμαι ελαστικος σε διαφημισεις τυπου Υφαντης και Τζαμπο. Οι διαφημισεις που βασιζονται σε σλογκαν και στο να ειναι πιασαρικες, ειναι εξ ορισμου απλοποιημένες και άρα υπερβολικες. Ειναι μερος του παιχνιδιου. Δεν υπαρχει λογος να ψάχνουμε κάποιο προβαλλόμενο ή σκιαγραφημενο προφιλ σε αυτες
 
Δεκαετίας 90 η διαφήμιση του τυριού Καρδάρι. Γιατί τόση ξενομανία; Το Καρδάρι παραπέμπει σε κάτι χωριάτικο, παραδοσιακό. Δεν ταίριαζε κατά τη γνώμη μου να λέει κάποιος με βροντερή φωνή ΤΟ ΚΑΡΔΑΡΙ και η μαντάμ με τη γαλλική προφορά να αναφέρει τα είδη: Le grand και Santa Anna.
 
Πίσω
Μπλουζα