Ρετρό Βλακώδεις διαφημίσεις!

don dokken είπε:
εδω κολαει το θρυλικο" ΑΦΡΟΖΟ ΑΦΡΟΖΟ ΑΦΡΟΟΟΖΟ ΑΝΑΣΑΝΑ!! επισης για αποσμητικα τουαλετας βαζουν κατι πενταχρονα πιτσιρικια για τις βρωδουλειες,ενω στην πραγματικοτητα αυτα κανεις δεν τα παιρνει μυρωδια..πολυ πιο πειστικος θα ταν κανας υπερβαρος ρακαφλας που μπαινει στην αιθουσα του θρονου βαστοντας εφημεριδα... :animlaugh:
:bow: :bow: :bow:

Simply priceless!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
κουτι κουτι κουτι

κουτι κουτι κουτι...
 
Νομίζω η αποθέωση του κιτς ήταν εκείνη η διαφήμιση απορρυπαντικού (του Skip αν θυμάμαι καλά) που έβγαινε μια κατίνα και φώναζε με την πιο ενοχλητική φωνή "Καλέ άστραψε το μάτι μου!"

Και λέω ήταν γιατί η διαφήμιση της χλωρίνης Klinex με την χοντρή επαρχιώτισσα κατίνα με προφορά να ρωτάει με κουτοπόνηρο ύφος αν η χλωρίνη που πήρε η άλλη απολυμαίνει "γιατί δεν του γράφει" και από πίσω να παίζει μουσική από Μονομαχία στο Ελ Πάσο, κατάφερε να πάρει τα πρωτεία.

Αν είναι δυνατό εν έτει 2009 να βγαίνουν τόσο κακόγουστες διαφημίσεις. :mad:
 
Εν τω μεταξύ, πρέπει να είναι το πιο σύγχρονο thread που έχω δει, καθώς, από την αρχή του, αντί να μιλάμε για ρετρό διαφημίσεις, μιλάμε για σύγχρονες... :D :D:D
 
Ε, το είχα ξεκινήσει για σύγχρονες! Στη μεταφορά βρέθηκε εδώ!!!!!!
 
...... γιατί πάντα πρέπει όλοι αυτοί που πρωταγωνιστούν σε διαφημίσεις για δάνεια να είναι τυπικά ηλίθιοι στις ατάκες στη φάτσα και στις εκφράσεις;

Μα γιατί σε τέτοιους ανθρώπους απευθύνονται αυτές οι διαφημίσεις. Σε κάποιον «υποψιασμένο» οι διαφημίσεις αυτές δεν πιάνουν.

Γενική παρατήρηση: Σε αρκετές περιπτώσεις οι διαφημίσεις είναι επίτηδες ηλίθιες. Ο διαφημιστής ενδιαφέρεται εσύ να απομνημονεύσεις με κάθε τρόπο το προϊόν και όχι να του δώσεις βραβείο σεναρίου.
 
...........................
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Dimitrissss είπε:
Γενική παρατήρηση: Σε αρκετές περιπτώσεις οι διαφημίσεις είναι επίτηδες ηλίθιες. Ο διαφημιστής ενδιαφέρεται εσύ να απομνημονεύσεις με κάθε τρόπο το προϊόν και όχι να του δώσεις βραβείο σεναρίου.
Απόλυτα σωστό, η επιτυχημένη διαφήμιση είναι αυτή που την θυμάσαι! Για να γίνει αυτό μπορεί να επιστρατευτεί κάθε μέσο, ακόμα και η "έντεχνη" βλακεία.
 
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qHXMpFHOm-c]YouTube - fryganies papadopoulou

Περιμένω εντυπώσεις, σχόλια! :p
 
δεν ειναι επιεικως εμετικο?στο αυτοκινητο αλλαζα σταθμο παραυτα οταν ακουγα "και νοσ....":p
 
όταν είδα οτι το thread έχει κινηθεί, ήμουν σίγουρος 100% οτι κάποιος είχε γράψει για τις φρυγανιές παπαδοπούλου!! Ειναι τόσο γελοία και βλακώδες διαφήμιση που δεν μπορείς να μην γελάς κάθε φορά που την βλέπεις. Εχει γίνει το καινούργιο αστείο της παρέας μου...πέρνουμε ο ένας τον άλλον τηλέφωνα, ώρες δουλειάς και άσχετές ώρες για να πούμε "για νέους και για νιες!"
 
Xαχαχαχα! Καλή φάρσα για τηλέφωνο :D

Την τηλεοπτική δεν την θυμάμαι καθόλου, μόνο το κομμάτι μου έχει 'κάτσει' από το ραδιόφωνο. Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς, τους γελοίους στίχους, τα πλήθη που παραληρούν από πίσω... :D
 
Το αλλο το "τοστακια γαλακτος". Εντελως ακυρο σλογκαν που προσπαθουν να πλασαρουν απο τις πολλες επαναληψεις. :D
 
Θα ήταν ψιλοσυμπαθητική η διαφήμηση, αν βρισκόμασταν στα τέλη της δεκαετίας του '60 ή αρχές '70. Για τα τέλη όμως της πρώτης δεκαετίας του 2000 είναι απαράδεκτο το όλο κόνσεπτ.
 
Ελεϊνή διαφήμιση. Όσο θυμάμαι τον τύπο που όλο χάρη και μπρίο αγκαλιάζει τις φρυγανιές μου'ρχεται να σπάσω την τηλεόραση!

Το απαίσιο τζιγκλάκι δεν το σχολιάζω καν. Μα που το σκέφτηκαν; Μπρρρρρ!

(Προ καιρού είχα δει ένα γκρουπ στο facebook "Θέλω να δείρω τον τύπο με τις φρυγανιές Παπαδοπούλου" :rofl: )
 
μου ρχεται εμετός στη κυριολεξία όταν ακούω στο ραδιόφωνο τη διαφήμιση του Φρουλάιτ με τα 17χρονα. Την παίζει συνέχεια ο Ρεντ (δεν ξέρω γι άλλους σταθμούς)

τις ακούτε εδώ http://www.onthego.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=36

εκεί που είναι για το Ραδιόφωνο
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το νέο προϊόν της δέλτα το frooze.
 
Παιδια εχω ξεραθει στα γελια με αυτο το thread!!! Εχετε δωσει ρεστα!!! :) Τωρα που θα γυρισω Ελλαδα για τις διακοπες θα ειμαι πολυ ενημερωμενη για τις νεες εξελιξεις και θα λεω κι εγω "για νεους και για νιες"!!!!!!!!!

Ασε αυτο με το Φρουλάιτ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα βοηθήματα "εκκένωσης" για γυναίκες.

Ροφήματα, flakes , candy bars, που υπόσχονται καλά κακά!

Τα διαφημίζουν συνήθως γυναίκες στην εμμηνόπαυση , σαν του sex&the (shity) ,που χαζογελάνε όλο νόημα τρώγοντας την αηδία!

Μετά συζητούν με τις φίλες τους για το αποτέλεσμα του πρεβιωτικού στο πεπτικό τους!!!
 
Πίσω
Μπλουζα