Λοιπόν κυρίες και κύριοι, να και κάποιες διαφημίσεις που εκνευρίζουν:
-11870 (μην νομίζετε, αριθμός τηλεφωνικού καταλόγου ελλάδος είναι κι αυτός), παίζεται στον Sentra FM και γι' αυτό αλλάζω ακαριαία σταθμό (ο ραδιοσταθμός και ο αριθμός τηλεφωνικού καταλόγου, είναι ιδιοκτησία του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία κ. Μπόμπολα), όταν ακούω αυτό το ηλίθιο jingle την ώρα του ύπνου μου, ακούγωντας ραδιόφωνο, μου έρχεται να κάνω μήνυση στο ΕΣΡ (το ραδιοτηλεοπτικό δηλαδή), ή καλύτερα στους δημιουργούς και να τους εκτελέσω.
-Ηλεκτρονική με την Πετρούλα, αυτή η άκρως αντιπαθητική κοπέλα που παλαιότερα την είδαμε στο δελτίο του STAR, διαφημίζει και αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών; Θέλω κάτι να της ρίξω και να πάθει τροφική δηλητηρίαση.
-Jumbo, ναι τις ξέρουμε αυτές τις διαφημίσεις, πρόσφατα βγήκε και μία τηλεοπτική και μία ραδιοφωνική που διασκευάζουν με βλάχικο τρόπο, το τραγούδι "Touch me" της Samantha Fox, θα πετάξω κανα δυο μολότωφ, έξω από την διαφημιστική, να δείτε που θα 'ναι ωραία.
-Κωτσόβολος, με κάτι βλακέντιους ηθοποιούς, που επαναλβάνουν φράσεις, κάνενα ΑΚ - 47 που τους χρειάζεται στους δημιουργούς.
-Για να μη πω βέβαια για τις υπόλιπες HOL, 11888 κ.λπ., και σχολιάσω πολλά γι' αυτές.
-Ας έλεγα βέβαια και για την πρόσφατη διαφήμιση της WIND, με τον αγαπημένο μας κ. Βαλαβανίδη, ένας καιάδας που τους χρειάζεται επίσης στους δημιουργούς της.
Και τώρα λοιπόν, η σειρά σας.