Χμμμμ... προειδοποίηση για το πρώτο άσμα δεν έβαλες. Μην ξεχνάμε ότι το ΡΜ έχει και ανήλικα (κάτι τριαντάρηδες ας πούμε) που δεν ξέρουν τι εστί Je t' aime... mois non plus"
Άσχετο: Πρώτη φορά το άκουσα μαθητής Γ Γυμνασίου, από έναν φιλόλογο (που μας έκανε και Κατηχητικό!! ), σε μια σχολική εκδρομή με τραίνο (έτσι γραφόταν τότε... τρένο έγινε αργότερα). Είχε ένα φορητό κασετοφωνάκι και μου έβαλε ένα τραγούδι να ακούσω, και μου είπε "Ξέρεις ποιο τραγούδι είναι αυτό?" Κάτι ο χάλια ήχος του κασετοφώνου κάτι ο θόρυβος του τραίνου μόλις που άκουγα κάτι φωνές να τραγουδάνε. "Το "Je t' aime mois non plus" μου είπε περιχαρής. Και δεν σκέφτηκα ο μπούφος να το παίξω αθώος και να πω "τι είναι αυτό" να τον κομπλάρω. Και γενικά δεν σκέφτηκα τίποτε το περίεργο που ο καθηγητής που μας έκανε κατηχητικο όχι απλώς ήξερε το άσμα και το είχε, αλλά το έβαλε να το ακούσει ένας μαθητής του. Τώρα βέβαια είμαι πιο πονηρεμένος και υποψιάζομαι διάφορα, αλλά μπορεί να φταίει το βρώμικο μυαλό μου διότι η συμπεριφορά του πάντα ήταν άψογη.