8)που τη θυμηθηκες...απιστευτη διαφημιση, σαν τωρα τη θυμαμαι.christos84 είπε:Μια διαφήμιση που με τρόμαζε λίγο λόγω ατμόσφαιρας καθότι τις αρχές του '90 ήμουν μικρούλης ήταν μια κοινωνικού περιεχομένου που αφορούσε ναρκωτικά. Κάτι λυκειόπαιδα μπαίναν μπουλούλι στο σχολείο.Μετά έδειχνε μια τάξη. Ο καθηγητής φώναζε ένα ένα τα ονόματα.Φωνάζει ένα όνομα κανείς δεν απαντά.Το όνομα αντηχεί στους διαδρόμους του σχολείου.Το ξαναφωνάζει.Μια σγουραμάλλα γυρνά κι αντικρίζει μια κενη καρέκλα.Είχε και μια γνωστότατη μουσική υπόκρουση.
αν δεν κανω λαθος,εννοεις την διαφημιση του sterminio!!!ο αντρας κοιμοταν στην αιωρα μεχρι που εβγαινε η γυναικα του εξω και τον ξυπνουσε.τον ρωτουσε,τι κανεις εξω νυχτιατικα χριστιανε μου?και απαντουσε αυτος τι να κανω βρε γυναικα,κλειστα παραθυρα ζεστη,ανοιχτα παραθυρα,κουνουπια!!και επεφτε το jingle κουνουπια κουνουπια ,sterminio sterminio...Alucard είπε:Μήπως θυμάται κανείς μια διαφήμιση κάποιου αντικονωπικού όπου παρουσίαζε ένα ζευγάρι να κοιμάται σε μια αιώρα κάτω από το φεγγάρι;
Κοτανίδης, ΓιώργοςGeorgia Fotiadi είπε:Για καλό και για κακό...ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!
Ο τύπος που πάει να κάνει βουτιά στην πισίνα...μόνο που η πισίνα δεν έχει νερό!! το θυμάστε???? αν δε κάνω λάθος αυτός που έκανε τις διαφημίσεις είναι ηθοποιός αλλά δεν μου έρχεται το όνομά του....
vosporos ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σήμερα μόλις την είδα.vosporos είπε:αν δεν κανω λαθος,εννοεις την διαφημιση του sterminio!!!ο αντρας κοιμοταν στην αιωρα μεχρι που εβγαινε η γυναικα του εξω και τον ξυπνουσε.τον ρωτουσε,τι κανεις εξω νυχτιατικα χριστιανε μου?και απαντουσε αυτος τι να κανω βρε γυναικα,κλειστα παραθυρα ζεστη,ανοιχτα παραθυρα,κουνουπια!!και επεφτε το jingle κουνουπια κουνουπια ,sterminio sterminio...βοηθησα καθολου η εννοω αλλη διαφημιση και εγω????