- Αντιδράσεις
- 1.855
Ολοι (απ'οτι διαβασα σε αυτο το θρεντ) μας εχουμε ρετρο συνηθειες που κανουμε απο πιτσιρικια και μπραβο μας που τις εχουμε κρατησει ακομα.!!!
Αλλα τι θα κανατε αν καποια στιγμη σας ζητουσε καποιος/α να τις "κοψετε" μαχαιρι γιατι πλεον δεν αρμοζουν στην ηλικια σας?
Το ρωταω με αφορμη ενα κρουσμα που μου εγινε προσφατα και λιγο πολυ μου ζητηθηκε να παψω τις συνηθειες μου αν θελω η' αν τυχει κατι καλο (καθωτι ελευθερος) και να μην ξαναασχοληθω ποτε.
Να το θεσω οπως ακριβως μου το ειπε..."Ψηλε,σταματα να ασχολεισαι με πραγματα που ειναι ΟΧΙ της ηλικιας σου".
Δεν ξερω αλλα αυτο το "ΟΧΙ" μου εκατσε στραβα.
Δηλαδη ειναι τοσο κακο που εχω ακομα συνηθειες απο μικρος?
Εσεις τι θα κανατε αν σας ζηταγαν κατι αναλογο?Αν σας ελεγαν κι εσας ενα μεγαλο "ΟΧΙ"?
Προσωπικα δεν κοβω τις συνηθειες μου για κανενα και καμια!
Ειμαι αυτος που ειμαι και δεν αλλαζω!
Με θες κυρα μου? καλως...Δεν με θες? Συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω! :boss:

Αλλα τι θα κανατε αν καποια στιγμη σας ζητουσε καποιος/α να τις "κοψετε" μαχαιρι γιατι πλεον δεν αρμοζουν στην ηλικια σας?
Το ρωταω με αφορμη ενα κρουσμα που μου εγινε προσφατα και λιγο πολυ μου ζητηθηκε να παψω τις συνηθειες μου αν θελω η' αν τυχει κατι καλο (καθωτι ελευθερος) και να μην ξαναασχοληθω ποτε.
Να το θεσω οπως ακριβως μου το ειπε..."Ψηλε,σταματα να ασχολεισαι με πραγματα που ειναι ΟΧΙ της ηλικιας σου".
Δεν ξερω αλλα αυτο το "ΟΧΙ" μου εκατσε στραβα.
Δηλαδη ειναι τοσο κακο που εχω ακομα συνηθειες απο μικρος?
Εσεις τι θα κανατε αν σας ζηταγαν κατι αναλογο?Αν σας ελεγαν κι εσας ενα μεγαλο "ΟΧΙ"?
Προσωπικα δεν κοβω τις συνηθειες μου για κανενα και καμια!
Ειμαι αυτος που ειμαι και δεν αλλαζω!
Με θες κυρα μου? καλως...Δεν με θες? Συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω! :boss: