BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.368
Μία παρόμοια κασετίνα - "διαστημόπλοιο" με την δεξιά είχα και εγώ..BETTY BOOP είπε:
BETTY BOOP είπε:ρετρο κασετίνες και μολύβια με ανταλλακτικές μύτες
Προβολή συνημμένου 134061Προβολή συνημμένου 134062
εικόνες από Διαδίκτυο
κι εγώ στην Α' τάξη είχα μια κασετίνα παρόμοια με τις παραπάνω, σε κόκκινο χρώμα αλλά δεν θυμάμαι τι απεικόνιζε...ήταν απλή χωρίς τα κουμπάκια που άνοιγαν συρταράκια...κλπ...είχε στη μία πλευρά ένα μεγάλο άνοιγμα για μολύβια και στην άλλη πλευρά ένα μικρότερο άνοιγμα για μολύβια και ένα ξεχωριστό θηκάκι για γόμα και ξύστρα...cloud είπε:Μία παρόμοια κασετίνα - "διαστημόπλοιο" με την δεξιά είχα και εγώ..Και αν θυμάμαι καλά, ήταν όλη μαύρη, και πρέπει να είχε επάνω μία κόκκινη φόρμουλα.
Πρέπει να την είχα πάρει στην έκτη δημοτικού, και τα κουμπιά άνοιγαν διάφορα εξαρτήματα και συρταράκια..BETTY BOOP είπε:κι εγώ στην Α' τάξη είχα μια κασετίνα παρόμοια με τις παραπάνω, σε κόκκινο χρώμα αλλά δεν θυμάμαι τι απεικόνιζε...ήταν απλή χωρίς τα κουμπάκια που άνοιγαν συρταράκια...κλπ...είχε στη μία πλευρά ένα μεγάλο άνοιγμα για μολύβια και στην άλλη πλευρά ένα μικρότερο άνοιγμα για μολύβια και ένα ξεχωριστό θηκάκι για γόμα και ξύστρα...
cloud είπε:Πρέπει να την είχα πάρει στην έκτη δημοτικού, και τα κουμπιά άνοιγαν διάφορα εξαρτήματα και συρταράκια..Είχε θερμόμετρο, μεγεθυντικό φακό, ξύστρα, η θέση για τα μολύβια σηκωνόταν προς τα επάνω για να έχεις εύκολη πρόσβαση στα μολύβια, στο πλάι είχε κάτι στηρίγματα και ένα σιδεράκι που γινόταν σταντ για βιβλία, κλπ.
Και τώρα που το σκέφτομαι, κάπου πρέπει να την έχω ακόμα και σήμερα... Το θέμα όμως είναι ΠΟΥ την έχω....; :xm:
H δεύτερη εικόνα δεν είναι γενικά κι αόριστα απ το "διαδίκτυο". Είναι από αυτό εδώ το thread και την έχω και ανοιχτή.BETTY BOOP είπε:ρετρο κασετίνες και μολύβια με ανταλλακτικές μύτες
Προβολή συνημμένου 134061Προβολή συνημμένου 134062
εικόνες από Διαδίκτυο
Χαίρομαι που σου αρέσει!spirtoulis είπε:DINO, πολύ ωραία η κασετίνα που αγόρασες. :dribble::dribble:
κατι θυμαμαιBETTY BOOP είπε:
Αφιερωμένες οι φωτογραφίες στις κυρίες και στις δεσποινίδες του φόρουμ...DINO είπε:Σε λίγες μέρες θα φωτογραφήσω άλλη μια, που "'έπεσε στα χέρια μου"....