DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.283
Ο Clayton Norcross... Ο πρώτος από τους τρεις ηθοποιούς που έπαιξαν τον "Thorne Forrester"...
Αραβικό κόμι ήταν αυτό; Ήταν τόσο ωραία! Αυτή που θυμάμαι είχε κόκκινο καπάκι. Το σχήμα του μπουκαλιού μου άρεσε τόσο πολύ!manos311 είπε:Επίσης την κόλλα από αραβικό κόμμι τη θυμάται κανείς? Ήταν μπουκάλι μαλακό διαφανές όπως στη φωτογραφία, αλλά κυλινδρικό, με σχέδιο με κάθετες γραμμές γύρω γύρω, και καπάκι όπως στη φωτογραφία, αλλά σε κόκκινο χρώμα.
Προβολή συνημμένου 143566
Πηγή
Πάντα μου άρεσαν οι σχολικές τσάντες polo αλλά δεν είχα πάρει...στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχαν πολλά παιδιά, κλασσικό χρώμα το μαύρο για τα αγόρια αλλά και για μερικά κορίτσια.manos311 είπε:Τσάντα σχολική Polo κανείς? Παρόμοια είχα στο γυμνάσιο.Προβολή συνημμένου 143564
Πηγή
Στο δημοτικό είχα σάκα τέτοιου στυλ, λίγο πιο μοντέρνα πάντως και πιο καινούρια.
Προβολή συνημμένου 143565
Πηγή
Επίσης την κόλλα από αραβικό κόμμι τη θυμάται κανείς? Ήταν μπουκάλι μαλακό διαφανές όπως στη φωτογραφία, αλλά κυλινδρικό, με σχέδιο με κάθετες γραμμές γύρω γύρω, και καπάκι όπως στη φωτογραφία, αλλά σε κόκκινο χρώμα.
Προβολή συνημμένου 143566
Πηγή
Κι εμένα μου άρεσαν αλλά δεν μου έπαιρναν οι δικοί μου γιατί δεν τους άρεσαν. Στάθηκα τυχερή όμως γιατί κέρδισα μία στη Σούπερ Κατερίνα! Δεν ήταν βέβαια σε μοδάτο χρώμα που είχαν όλοι (σκούρο μπλε ή μπορντώ ή μαύρο) αλλά σε royal blue. Τη χρησιμοποίησα μέχρι που έγινε κουρέλι το εσωτερικό πλαστικό κάλυμμά της και αναγκάστηκα να την αλλάξω αφού δεν προστάτευε πλέον τα βιβλία από τη βροχή!BETTY BOOP είπε:Πάντα μου άρεσαν οι σχολικές τσάντες polo αλλά δεν είχα πάρει...στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχαν πολλά παιδιά, κλασσικό χρώμα το μαύρο για τα αγόρια αλλά και για μερικά κορίτσια.
Διάφανες όχι. Συνήθως ήταν τενεκεδένιες, και ειδικά ήταν της μόδας η ξύστρα-τενεκεδάκι coca-cola. Ήταν σίγουρα μονή, αλλά υπήρχαν και διπλές, για δύο διαφορετικά μεγέθη μολυβιών. Απλά δεν ήταν τόσο συνηθισμένες (αν και μπορούσες να πετύχεις απλή μεταλλική διπλή) γιατί δεν ήταν και χρήσιμη η μεγάλη ξύστρα για το δημοτικό, αλλά για επαγγελματικούς λόγους.BETTY BOOP είπε:θυμάστε μήπως αν υπήρχαν τη δεκαετία του 90 ξύστρες-βαρελάκια με δύο υποδοχές για μολύβια ή εμφανίστηκαν πολύ αργότερα;
οπως αυτή
Προβολή συνημμένου 145975 (από το διαδίκτυο)