Χάρη σε αυτή τη διαφήμιση έμαθα το όνομά του!BETTY BOOP είπε:Επίσης κατά το φθινόπωρο του 1993 είχαν κυκλοφορήσει σχολικά είδη με ένα μπλε καρτούν (κάμπια) τον sirius...To θυμάστε?
το στυλο replay που ειχα ηταν σε μπεζ χρωμα αλλα αφηνε μουντζουρες μετα το σβησιμο αλλα και σε καθε γραμμα αφηνε και στιγματα απο μελανιzouzou είπε:Το πρώτο μου στυλό γράψε-σβύσε!! Ήταν όντως πολύ καλός ποιοτικά σε σχέση με νεότερους που αγόρασα..
Προβολή συνημμένου 39681
circleag είπε:Χα! Replay! Κορυφή στις διορθώσεις!!!!
Μας τον απαγόρευαν σε τεστ και διαγωνίσματα γιατί και μετά την διόρθωση απο δάσκαλο μπορούσαμε να τα σβήσουμε και να επικαλεστούμε ότι ήταν σωστό το λάθος που πραγματικά είχαμε κάνει.
Ομοίως! Θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο το χρησιμοποιούσαμε στην Δ' Δημοτικού, ώστε να συνηθίσει το χέρι μας, γιατί Ε' & ΣΤ' γίνονταν δεκτά τα πάντα μόνο με στυλό (εργασίες, τεστ κλπ...)katerinak είπε:το στυλο replay που ειχα ηταν σε μπεζ χρωμα αλλα αφηνε μουντζουρες μετα το σβησιμο αλλα και σε καθε γραμμα αφηνε και στιγματα απο μελανι
Χρησιμοποιούσαμε το replay Δ-Ε-Στ τάξη που έπρεπε να γράφουμε με στυλό τα σχολικά μας καθήκοντα. Οι μουντζούρες από το μελάνι του στυλό replay δεν έσβηναν τελείως με καμία γόμα και ετσι προτιμούσα τα στυλό BIC...D@redevil είπε:Ομοίως! Θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο το χρησιμοποιούσαμε στην Δ' Δημοτικού, ώστε να συνηθίσει το χέρι μας, γιατί Ε' & ΣΤ' γίνονταν δεκτά τα πάντα μόνο με στυλό (εργασίες, τεστ κλπ...)
Μου έρχονται στο μυαλό οι μουντζούρες που άφηνε και με πιάνουν και πάλι τα νεύρα μου! (σύνδρομο Mr. Monk! )... Ήταν δε πολλές οι περιπτώσεις, που για να σβήσω τα ίχνη της μουντζούρας με μια νορμάλ σβήστρα, κατόρθωνα να κάνω τρύπα σ' εκείνο το μέρος του χαρτιού... Ε, εκεί να δείτε πώς με πιάναν τα διαόλια μου!
Ωραίες εποχές!
Σε ευχαριστώ!!mytinyworld είπε:Είναι το ίδιο τετράδιο. Η δεύτερη φωτογραφία είναι το οπισθόφυλλό του και είναι η εταιρία που το έβγαζε. Ηταν του μπαμπά μου και το είχε φοιτητής στη Διπλάρειο Σχολή τα έτη 1965-1967, οπότε κάπου εκεί γύρω κυκλοφόρησε.
Δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα! Και εκπλήσσομαι ευχάριστα που τα ντουλάπια και οι αποθήκες στο πατρικό μου, μου χαρίζουν συνέχεια, μέχρι και σήμερα, τέτοια ανεκτίμητα δώρα...circleag είπε:Τρομερή συναισθηματική αξία πραγματικά!