Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έχω ακόμα ένα πορτοφόλι με αυτή την μασκότ! Ήταν μια προσπάθεια της ΕΕ να γνωρίσει στα παιδιά την Ευρώπη, τις χώρες της κλπ κλπ .BETTY BOOP είπε:Επίσης κατά το φθινόπωρο του 1993 είχαν κυκλοφορήσει σχολικά είδη με ένα μπλε καρτούν (κάμπια) τον sirius...To θυμάστε?
ειχα χαρακα και μολυβοθηκη της σειρας " Little twin stars " δεν ξερω ομως αν επιβιωσαν μετα απο τοσα χρονια... θυμαμαι οτι οταν μου τα εφεραν δωρο (μαλλον στη γιορτη μου) εβλεπα τον " ταο ταο " στην τηλεορασηCandy4ever είπε:Αυτές οι φωτογραφίες (σετ ομορφιάς Little twin stars) δεν ξέρω κατά πόσο "κολλάνε" εδώ, όμως πραγματικά δεν ήξερα πού να τις παραθέσω!
Προβολή συνημμένου 1374 Προβολή συνημμένου 1375
πανεμορφα και διατηρουνται ακομη σε αριστη κατασταση,συγχαρητηρια!!!ειχα κι εγω αυτο το μολυβι που ειχε μυτη με διαφορα χρωματα και ειχε κρεμασμενο ενα σακουλακι με μολυβακια που ειχαν κι αυτα πολυχρωμη μυτη(ηταν τα αγαπημενα μου).Θυμηθηκα και τη γομολαστιχα με τα ματακιαzouzou είπε:Μολύβια, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, σελιδοδείχτες, ετικέττες και γόμες, όλα από τα συρτάρια της παιδική μου ηλικίας στις οθόνες σας!Υπάρχει κι άλλο υλικό..
Προβολή συνημμένου 36546Προβολή συνημμένου 36550 Προβολή συνημμένου 36549 Προβολή συνημμένου 36548 Προβολή συνημμένου 36547