Αυτή είναι πήλινη; Πρέπει να μας είχαν κάνει δώρο μια που της μοιάζει πολύ, αλλά έχω χρόνια να την δω για να είμαι σίγουρη.
Τον είχα κι εγώ.Αν θυμάμαι καλά και μιλάμε για τον ίδιο Άγιο Βασίλη έχει ένα κουμπί κάτω απο το σκούφο του, που όταν το πατάς παίζει τη μελωδία 'τρίγωνα κάλαντα' και φωτίζουν τα μαγουλάκια του...Είναι του 80η τσάμπα η χαρά μου αποψε
Προβολή συνημμένου 254886
Ναι είναι έτσι ακριβώς μόνο που πλέον έχει χαλάσει ο μηχανισμός. Πω πω βρήκα πράγμα ρετροΤον είχα κι εγώ.Αν θυμάμαι καλά και μιλάμε για τον ίδιο Άγιο Βασίλη έχει ένα κουμπί κάτω απο το σκούφο του, που όταν το πατάς παίζει τη μελωδία 'τρίγωνα κάλαντα' και φωτίζουν τα μαγουλάκια του...
Τον είχα αγοράσει κάπου στις αρχές των 90'ς και κόστιζε 2000 δρχ.
Τι λες τωραΠροβολή συνημμένου 254904
Προβολή συνημμένου 254905
Προβολή συνημμένου 254906
Και άλλα ρετρό από τον πάγκο του πλανόδιου
Και πολύ εκανεςΠροφανώς είναι stock σε παλιές αποθήκες κι τα πουλούν οι πλανόδιοι στους πάγκους επειδή είναι "παλιά".
Ομολογώ ότι μπήκα στο πειρασμό κι πήρα 3 (τα πουλούσε με το κομμάτι).
Τον αγ.Βασίλη
Προβολή συνημμένου 254907
Το "σταλακτίτη" κι το "κουκουνάρι"
Προβολή συνημμένου 254908
ΤελειοςΚαι ένας Άγιος Βασίλης από τις αρχές των '90ς που ξέθαψα πρόσφατα. Παίζει χριστουγεννιάτικη μουσική, κινεί τα χέρια και το κεφάλι, ενώ παράλληλα ανάβει το κεράκι που βαστάει. Έχει και ρύθμιση για κίνηση με αναμένο κερί, χωρίς να παίζει μουσική.
Προβολή συνημμένου 254916Προβολή συνημμένου 254917