Ρετρό άτομα, που νίκησαν τον Σατανά !

exetlaios είπε:
Έχει κανείς άποψη, πώς μπορεί να βρεθεί το βιβλίο του ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ (Έτσι νίκησα το Σατρανά") ;
Έχω "σαρώσει" το Διαδίκτυο, αλλά δε βρίσκω πουθενά να το πουλάνε :(
Oυτε φωτο δεν υπαρχει. Τετοιο διαδικτυακο σκοταδι εχει να πεσει απο τοτε που εξαφανιστηκε η φωτο του γαμου του Κατη, κουμπαρος του οποιου ειναι ο Επιτιμος (ηχητικο εφφε κεραυνου)
 
Κάποια στιγμή το Σατανά "νίκησε" και ο τραγουδιστής-πολιτευτής Γιώργος Γερολυμάτος, μια βραδιά που πήγε με κάτι φίλους του στη γνωστή στοιχειωμένη βίλλα Καλλέργη στο Πικέρμι.

Εκεί έζησε μυστήρια βιώματα, τα οποία αποκάλυψε - πού αλλού; - στην αλήστου μνήμης εκπομπή "Οι Πύλες του Ανεξήγητου", του Κώστα Χαρδαβέλλα...

(και με την ευκαιρία προτείνω thread "Ρετρό φιλολογία περί ανεξήγητου", όπου θα μπορούμε να καταχωρήσουμε από τις εκπομπές Χαρδαβέλλα και το ομώνυμο περιοδικό, μέχρι εικόνες που δακρύζαν, που ματώναν, Αγίες Αθανασίες και άλλα τέτοια πολλά imprime...)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
exetlaios είπε:
Ο Φραγκίσκος Παπαγεωργίου, είχε ένα διάστημα και μια οργάνωση, την "Εθνική Σταυροφορία", που τελικώς "απορροφήθηκε" από το ΕΛ.ΚΙ.Σ. (Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας).Φήμες, θέλανε το στριπτιζάδικο που διατηρούσε (κοντά στο Χίλτον) να έχει και αφίσες, του στυλ "Η Μακεδονία είναι ελληνική" κλπ.

Κρίμα που άργησα να το αντιληφθώ, και δεν το επισκέφτηκα, ώστε να συνδιάσω το τερπνόν μετά του οφελήμου.

Θυμάμαι επίσης, ότι μέλη της ΕΣ, την είχανε πέσει με παλούκια σε κάτι φιλο-σκοπιανούς που περνάγανε δίκη. Το γεγονός το είχαν δείξει πολλά κανάλια.

Ως ηγέτη της οργάνωσης, τον Φραγκίσκο τον είχε δείξει και η Σεμίνα Διγενή, σε μια εκπομπή με θέμα την "ακροδεξιά".

Καλτ μορφή ο Φραγκίσκος, με όπλα στην κάμερα, κλπ.
δεν ηταν στο χιλτον καπου κοντα στη βικτωρια ηταν


[edit]This video is private. Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Stormwatch είπε:
O οποίος παπα-Κατινάς έχει πρωταγωνιστήσει και σε δικιά του βιντεοκασέτα (τουλάχιστον σε μία) όπου ερμηνεύει τον εαυτό του. Τρελή cult-ιλα με Ζέτα Αποστόλου, Σπύρο Καλογήρου και τον Αντώνη Πρέκα (αυτός με τα βραβεία TV Εθνος που βγαίνει και κριτικάρει τις μη ποιοτικές δουλειές...)

 
Μόλις διάβασα μία δυσάρεστη είδηση, πέθανε στα 61 του ο Πητ Παπαδακος, δυστυχώς τον θάνατο δεν τον νικάς.
 
Θυμάμαι τη κλασσική του διαφήμιση ( προβλέπει το μέλλον κλπ ), με τον Τσάκωνα. Έπαιζαν τάβλι και του έλεγε " Ντόρτια θα φέρεις ! " , " Μα καλά, μάγος είσαι; "....
 
κάτι τέτοια καμμένα θέματα με σατανισμό,γραφικές μορφές κτλ έβλεπες στις εκπομπές της Διγενή Made In Greece", "Ιστορίες για αγρίους" εκεί αρχές 90ς
 
Πίσω
Μπλουζα