caprice
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 203
Με αφορμή το ακατάπαυστο γέλιο της D@aredevil για το ανεκδοτάκι που διάβασε στο φύλλο ενός ημερολογίου τοίχου - ίδιο με αυτά, είπα να ανοίξω το θέμα μήπως και ανασύρουμε από τη μνήμη μας ανέκδοτα του παρελθόντος. Ναι αυτά με τον Μπόμπο και τον Τοτό (ένα θυμάμαι μόνο) και γελούσαμε στο σχολείο ή αυτά που τα χαρακτηρίζαμε «κουφά» (ρετρό λέξη) ή αυτά που όταν τα ακούγαμε, λέγαμε «γαργάλισέ με»,«παγώσαμε» κ.λπ.
Η δασκάλα στο σχολείο βάζει έκθεση με θέμα «Μάνα είναι μόνο μία». Οι συμμαθητές του Τοτού έγραφαν ότι η μαμά τους προσέχεις, τους αγαπάει, τους φροντίζει και έκλειναν την έκθεση γράφοντας «Μάνα είναι μόνο μία». Ο Τοτός περιγράφει την επίσκεψη μίας φίλης της μαμάς του. Η μαμά μου ρώτησε τη φίλη της «τι θα πιεις» και εκείνη απάντησε «μία coca cola». Με στέλνει η μαμά μου στο ψυγείο να φέρω 2 μπουκάλια. Και εγώ ανοίγοντας το ψυγείο βλέπω τι έχει μέσα και της φωνάζω: «Μάνα είναι μόνο μία»
ή
Ήταν ένα φορτηγό και κουβαλούσε τρύπες. Στο δρόμο του έπεσε η μία, σταμάτησε να τη μαζέψει και ο οδηγός έπεσε μέσα
Ρίξτε μια ματιά και εδώ: Ποντιακά ανέκδοτα και Κωμικός σημαίνει γέλιο
Η δασκάλα στο σχολείο βάζει έκθεση με θέμα «Μάνα είναι μόνο μία». Οι συμμαθητές του Τοτού έγραφαν ότι η μαμά τους προσέχεις, τους αγαπάει, τους φροντίζει και έκλειναν την έκθεση γράφοντας «Μάνα είναι μόνο μία». Ο Τοτός περιγράφει την επίσκεψη μίας φίλης της μαμάς του. Η μαμά μου ρώτησε τη φίλη της «τι θα πιεις» και εκείνη απάντησε «μία coca cola». Με στέλνει η μαμά μου στο ψυγείο να φέρω 2 μπουκάλια. Και εγώ ανοίγοντας το ψυγείο βλέπω τι έχει μέσα και της φωνάζω: «Μάνα είναι μόνο μία»
ή
Ήταν ένα φορτηγό και κουβαλούσε τρύπες. Στο δρόμο του έπεσε η μία, σταμάτησε να τη μαζέψει και ο οδηγός έπεσε μέσα
Ρίξτε μια ματιά και εδώ: Ποντιακά ανέκδοτα και Κωμικός σημαίνει γέλιο
Ελεγα να μην googlάρουμε ρε παιδιά, ό,τι θυμόμαστε
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: