ΦΖΠ1
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 917
Το λίγο πιο πάνω ανέκδοτο με τις καρφίτσες, εγώ το θυμάμαι με πινέζες, και μ' έναν τύπο κάπως διανοητικά καθυστερημένο. Όταν στο τέλος, από στάδιο σε στάδιο, είχε φτάσει μέχρι το εργοστάσιο που φτιάχνει τις πινέζες, και μι στοίβα με εκατομμύρια πινέζες, όπως ζητούσε, αναφώνησε : "Μπω Μπω πινέζεεεες !"
Και στα ανέκδοτα Τοτού, ένα ακόμα :
- Τοτέ, θα πάμε το απόγευμα επίσκεψη στους Παπαδόπουλους. Έχουν ένα μικρό παιδάκι, που δεν έχει αφτιά. Πρόσεξε να μην πεις καμιά μ@.... θα σε μαυρίσω στο ξύλο !
Πράγματι, η επίσκεψη εξελίσσεται κανονικά, ώσπου, λίγο πριν φύγουν, ο Τοτός αρχίζει κάποιες ερωτήσεις :
-Δε μου λέτε, το παιδάκι σας βλέπει καλά; (Ο πατέρας του Τοτού αρχίζει να στραβοκοιτάει)
-Ναι Τοτέ, μια χαρά βλέπει !
-Κι άμα μεγαλώσει, θα βλέπει καλά; (Ο πατέρας του αρχίζει ν' αφρίζει)
-Ε ναι, Τοτέ, γιατί να μη βλέπει καλά;
-Κι άμα γεράσει, Πάλι θα βλέπει καλά; (Ο πατέρας του έξω φρενών, αλλά μέσα του είναι καθησυχασμένος γιατί ο Τοτός το έχει ρίξει στην όραση, κι όχι στην ακοή).
-Ρε συ Τοτέ, γιατί να λη βλέπει καλά; Ε, κι αν δε βλέπει καλά, το πολύ πολύ θα φορέσει γιαλιά;
-Και πού στο δ@@@ θα τα στηρίξει;
Και στα ανέκδοτα Τοτού, ένα ακόμα :
- Τοτέ, θα πάμε το απόγευμα επίσκεψη στους Παπαδόπουλους. Έχουν ένα μικρό παιδάκι, που δεν έχει αφτιά. Πρόσεξε να μην πεις καμιά μ@.... θα σε μαυρίσω στο ξύλο !
Πράγματι, η επίσκεψη εξελίσσεται κανονικά, ώσπου, λίγο πριν φύγουν, ο Τοτός αρχίζει κάποιες ερωτήσεις :
-Δε μου λέτε, το παιδάκι σας βλέπει καλά; (Ο πατέρας του Τοτού αρχίζει να στραβοκοιτάει)
-Ναι Τοτέ, μια χαρά βλέπει !
-Κι άμα μεγαλώσει, θα βλέπει καλά; (Ο πατέρας του αρχίζει ν' αφρίζει)
-Ε ναι, Τοτέ, γιατί να μη βλέπει καλά;
-Κι άμα γεράσει, Πάλι θα βλέπει καλά; (Ο πατέρας του έξω φρενών, αλλά μέσα του είναι καθησυχασμένος γιατί ο Τοτός το έχει ρίξει στην όραση, κι όχι στην ακοή).
-Ρε συ Τοτέ, γιατί να λη βλέπει καλά; Ε, κι αν δε βλέπει καλά, το πολύ πολύ θα φορέσει γιαλιά;
-Και πού στο δ@@@ θα τα στηρίξει;