Eγω μαλωνα σχεδον καθε φορα που πηγαινα στα ηλεκτρονικα και της περισσοτερες φορες με τους ιδιοκτητες των μαγαζιων που με ηξεραν κιολας παρα με αλλα ατομα που ηταν εκει.Ποτε δεν ημουνα ησυχος και ποτε δεν καθομουνα ηρεμα και απλα να παιξω το παιχνιδι γιατι παντα τραβουσα κατι ξεγυρισμενα κλωτσιδια της καμπινες,μπουνιες τα τζαμια και μαλιστα πρεπει να εχω και ρεκορ σπασμενων τζαμιων απο καμπινες (τα μπροστα τα προστατευτικα πριν την οθονη) μεχρι και ροχαλες στην οθονη και sorry αν σας ακουγεται καπως αυτο αλλα αφου γεινοταν δεν γεινεται να μην το αναφερω
Φυσικα δεν κατηγορω τους ιδιοκτητες γιαυτο γιατι εννοοιται πως θα μαλωναν με αυτον που θα κλωτσουσε την περισουσια του και θα τους εσπαζε τα τζαμια απο της καμπινες αλλα εκει που με γυρνουσαν τα μυαλα ηταν οταν καποιοι χρονομετρουσαν ποση ωρα επαιζα και ερχοταν μετα και εβγαζαν την καμπινα απο την πριζα για να μην παιζω αλλα και σε οποια καμπινα καθομουνα ερχοταν και το ξαναεκαναν.Δεν μπορουσαν να ανεχτουν με τιποτα οποιον ηξερε καλα καποιο παιχνιδι και επαιζε με της ωρες και στο συγκεκριμενο μαγαζι ειχε μεσα τα Pacman,shinobi,cabal,wonder boy,wonder boy in monsterland,new zealand story,The punisher,Ghost's n Goblins,Rainbow island,Bubble Bobble και Χain'd sleena.Εγω τα τερματιζα ολα και αν τυχον και καθομουν να παιξω πχ pacman,Ghost's n Goblins,Bubble Bobble και Wonder boy Που το καθε ενα διαρκουσε αρκετη ωρα θα ετρωγα πανω κατω 6 με 7 ωρες με μολις 4 κερματα οποτε τον τυπο που ειχε το μαγαζι του γυριζε το ματι και εβγαζε καπνους απο τα αυτια και την μυτη απο τα νευρα.Αλλες φορες που μαλωναμε χοντρα και δεν με εβγαζε απο την πριζα την καμπινα εκανε κατι πιο υπουλο και φωναζε αυτον που εφερνε τα ηλεκτρονικα και τα εβαζε ολα στην μεγαλητερη δυσκολια με αποτελεσμα με αποτελεσμα μολις το επαιζα και το επερνα χαμπαρι να πεφτουν παλι τα μπινελικα της αλεπους.Ενας αλλος παλι που ειχε μαγαζι σε κομωπολη διπλα στο χωριο μου ειχε αλλο συστημα και σε οποιον δεν φεροταν καλα μεσα στο μαγαζι λειτουργουσε με κανονες ποδοσφαιρου και εβγαζε κιτρινες και κοκκινες καρτες.Οταν επερνες δυο κιτρινες δεν σε αφηνε να μπεις στο μαγαζι για 2 μερες και οταν ετρωγες δευτερη κιτρινη οποτε κοκκινη για μια βδομαδα.Εγω ημουνα αυτος με της περισσοτερες απευθειας κοκκινες που ισοδυναμουσε σε δυο βδομαδες μακρια απο το μαγαζι κατι που δεν υπηρχε περιπτωση να κανω γιατι αυτος ειχε ηλεκτρονικα που δεν τα ειχαμε στο χωριο οποτε εμπαινα στα κρυφα οταν ηταν η γυναικα του μια αξιαγαπητη και ησυχη κυρια και οταν ερχοταν ο αλλος και με εβλεπε με κυνηγουσε μεσα στο μαγαζι και γυρω γυρω απο το μπιλιαρδο για να με βγαλει εξω κατι που ποτε δεν το καταφερε βεβαια μεχρι που αγανακτησε και αφου καταλαβε οτι οσες κοκκινες και να με βγαλει εγω εκει θα ημουνα σταματησε να ασχολειται και γω σταματησα να κοπαναω της καμπινες
Το καλο ηταν οτι εσπαγα τα τζαμια απο της καμπινες μετα δεν τα αλαζαν της περισσοτερες φορες και γω εχωνα το χερι μου μεσα επιανα την βελονα και εβαζα δεκαδες παιχνιδια.Τυφλα να χει η πετονια
Οπως ειπα δεν μαλωνα μονο με τους ιδιοκτητες αλλα και καποιες φορες με αλλα ατομα και συγκεκριμενα με εναν που με εκνευριζε αφανταστα παρα πολυ.Ο συγκεκριμενος τυπος καθοταν σε διπλανη αποσταση απο το μαγαζι και το μπαλκονι τους ηταν ειχε φατσα καρτα το μαγαζι με τα ηλεκτρονικα οποτε εβλεπε με την ανεση του ποιος εμπαινε και ποιος εβγαινε.Ετσι λοιπον βαρουσε σκοπια και μολις με εβλεπε να μπαινω ερχοταν και αυτος μεχρι και της ωρες που πηγαινα ηξερε.Απο την στιγμη που θα καθομουνα σε μια καμπινα για να παιξω καθοταν απο πισω μου και λιγο στα πλαγια για να βλεπει εβγαζε ενα στιλο και ενα μπλοκακι και σημειωνε συνεχως σε ολη την διαρκεια που εγω επαιζα και μολις το τερματιζα και πηγαινα σε αλλο δεν εχανε ουτε λεπτο και ερχοταν και αυτος.Μιλαμε για απιστευτο σπασιμο νευρων γιατι δεν φτανει που εγραφε αλλα με ρωτουσε συνεχεια για το πως κανω το ενα πως κανω το αλλο κλπ μεχρι που μια μερα τον αρπαξα τον κολησα στον τοιχο τον τρομοκρατησα και μετα για λιγο καιρο ησυχασα μεχρι να ξαναεμφανιστη.Η πλακα ειναι πως πολλα χρονια μετα του ειχε ανοιξη καφετερια ο μπαμπας του που ειχαν πολλα λεφτα σαν οικογενεια και ειχε μεσα και 4 καμπινες με τα πολλα παιχνιδια και μολις μπηκα τυχαια μεσα και τον ειδα επαθα την πλακα μου.Μολις τον καταλαβα και πηγα να κανω πενηνταλεπτα να παιξω του λεω ασε το τεφτερι τωρα και παρε το λαπτοπ και ελα κατσε διπλα μου να γραφεις σαυτο και μετα γελωντας ηρθε διπλα μου καθως επαιζα και μιλουσαμε.Δευτερη πλακα επαθα οταν με ειπε πως ειχε μαζι στο μαγαζι ενα χαρτινο κουτι με ολα τα μπλοκακια που εγραφε πιτσιρικας οταν με παρακολουθουσε να παιζω και μιλαμε οταν τα ειδα δεν πιστευα στα ματια μου με ποσες λεπτομερειες και ποσο αναλυτικα εγραφε τα παντα μεσα.Μιλαμε για απιστευτα πραγματα.
Μια αλλη περιπτωση που επεσε χοντρο ξυλο ηταν με εναν που το επαιζε μαγκας και καλα και σε οποιον ηταν του χεριου του η νομιζε πως ηταν πηγαινε εφτυνε στα κουμπια της καμπινας και αυτος που επαιζε συχαινοταν να συνεχισει να παιζει οποτε ο καθοταν και επαιζε ο τυπος που τα ειχε φτυσει.Σε μια φαση εκανε το ιιο στον κολητο μου που ο ανθρωπος ηταν κοντος και πολυ αδυνατος και τοτε αλλα και τωρα ειναι λες και δεν μεγαλωσε αυτος ο ανθρωπος
και ετυχε να μπω εγω στο μαγαζι και να του ζητησω τον λογο που το εκανε.Αρχισε λοιπον να με βριζει και να το παιζει τσαμπουκας και μαλιστα πηγε να με χτυπησει στα υπουλα και το ψιλοκαταφερε και στη συνεχεια εγειναι μυλος και τον εκανα μαυρο στο ξυλο και ξεθαρεψε και ο κολητος μου και κοπανουσε κιαυτος.Μολις της εφαγε καλα και ξεκινησε τρεχοντας για να φυγει πηγε εξω και πηρε μια πετρα χωρις να το ξερουμε εμεις και εκει που ειχαμε γυρισμενη πλατη μπηκε μεσα στο μαγαζι και την πεταξε.Το αποτελεσμα ηταν να αστοχυσει εντελως και να σπασει το τζαμι απο ενα φλιπερακι που ηταν διπλα απο μας και συγκεκριμενα ηταν το Addams Family Που το ειχε σαν τα ματια του ο ιδιοκτητης.Μετα απο κι εγειναι χαμος τον κυνηγησαμε και τον πιασαμε και μεχρι και την αστυνομια φωναξε ο ιδιοκτητης.Μιλαμε για πολυ χοντρο σκηνικο.