Καλησπέρα,
Ζητώ συγγνώμη για το ελαφρώς εκτός θέματος σχόλιο, αλλά έχω φάει τον κόσμο να βρω κάτι συγκεκριμένο και αυτό το νήμα είναι η καλύτερη ευκαιρία μου. Δεν θυμάμαι το έτος ακριβώς, (πρέπει να ήταν μετά το 2005 και λογικά πριν το 2009) αλλά μαζί με τις συσκευασίες νουνού που είχαν 6 μεταλλικά κουτάκια γάλα είχε δοθεί δώρο ένα διαδραστικό cd-rom που νομίζω είχε ως χορηγό τη νουνού. Το cd ήταν εκπαιδευτικού περιεχομένου, με κάθε είδους θέματα (μηχανική, αστρονομία, φυτά κ.λ.π.). Είχε τουλάχιστον 3 γλώσσες διαθέσιμες, δύο εκ των οποίων ήταν τα Αγγλικά και τα Ελληνικά. Στην κεντρική ''σελίδα'' υπήρχε στο κέντρο ένας μεγάλος κύκλος, από τον οποίον ξεκινούσαν γραμμές ακτινωτά που οδηγούσαν σε μικρότερα κυκλάκια με τις επιμέρους κατηγορίες-θέματα. Πατώντας ένα από αυτά το έφερνε στο κέντρο και γύρω του εμφανίζονταν κυκλάκια με υποθέματα (π.χ. το κυκλάκι Τρόφιμα οδηγούσε σε άλλα όπως Λαχανικά, Μπαχαρικά και έτσι). Οι πληροφορίες του καθενός ήταν σε μορφή διαφανειών με λεπτομερή σκίτσα και τίτλους δίπλα, τους οποίους μπορούσες και να ακούσεις.
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να το είχε και να θυμάται τον τίτλο ή τη χρονιά που είχε βγει;