Λοιπόν, το thread μου ξύπνησε αναμνήσεις!
Το Johnson & Johnson "ντεμέκ-όχι-πια-δάκρυα", ας μην το σχολιάσω καλύτερα! Δε νομίζω ότι έχει υπάρξει μεγαλύτερη διαφημιστική απάτη! Ακόμα και τώρα θυμάμαι το τσούξιμο, αν και ήμουν παιδί!.....
Μια μπούρδα και μισή! (με το παρντόν κιόλας!)
Θυμάμαι τα Madison, κυρίως λόγω της Υβέτ!
Την κολώνια "Μυρτώ" και μάλιστα με άρωμα λεβάντα, κυρίως γιατί την έπαιρνα δώρο στη γιαγιά μου & ακόμα περισσότερο γιατί στην ώριμη ηλικία των 6, την χρησιμοποιούσα και την τελείωνα εγώ!
Τις κολώνιες La Tipa & Clochard (για τη 2η, θυμάμαι και το μπουκάλι! Για την 1η, μόνο το σλόγκαν που μου θύμησε ο / η συμφορουμίτης /-ισσα παραπάνω!)
Κυρίως θυμάμαι αυτό:
krios είπε:
Θυμάμαι επίσης ως παιδί στο σπίτι να κυκλοφορεί αυτό. Το ''κλάπα κλάπα'' after shave aqua velva.
Γιατί το έβαζε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου... Θυμάμαι που καθόμουν και τον έβλεπα να ξυρίζεται (κι εκείνος πάντα μου έβαζε αφρό στη μύτη! Σε χρόνο dt, ο μπάνιο γινόταν χάλια & η μάνα μου έβαζε τις φωνές!
). Όταν τελείωνε κι έβαζε το after shave, με ζητούσε πάντα ένα φιλί, για τον κόπο που έκανε να ξυριστεί!....
Ειδικά λοιπόν το παραπάνω after shave, το αναγνωρίζω σαν μυρωδιά όπου κι αν το συναντήσει η "μύτη" μου... Αυτό & το Pino Silvestro (με το μπουκάλι που μοιάζει με κουκουνάρι - δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα!) για τον ίδιο ακριβώς λόγο!...