Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Στιχομυθία:georgeikos είπε:η υβετ ελεγε το θρυλικο πια "οπως αμερικη"
Γιατί το έβαζε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου... Θυμάμαι που καθόμουν και τον έβλεπα να ξυρίζεται (κι εκείνος πάντα μου έβαζε αφρό στη μύτη! Σε χρόνο dt, ο μπάνιο γινόταν χάλια & η μάνα μου έβαζε τις φωνές!krios είπε:Θυμάμαι επίσης ως παιδί στο σπίτι να κυκλοφορεί αυτό. Το ''κλάπα κλάπα'' after shave aqua velva.![]()
Μπράβο κι εγώ αυτήν θυμάμαι! Μ' ένα τετράγωνο μπουκάλι, που είχε στη μέση κάτι σαν "κέρμα"-σφραγίδα που έγραφε "Denim"...bambinella 100 είπε:Για τον ανδρα που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ. Η κολωνια Ντενιμ, πρεπει να ηταν.
Να και το σποτάκι του Denim, που προβλήθηκε στην Κρατική Τηλεόραση το 1979 / 1980 με ελληνική αφήγηση από γυναικεία αισθησιακή φωνή :bambinella 100 είπε:Για τον ανδρα που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ. Η κολωνια Ντενιμ, πρεπει να ηταν.
Ναι, όντως Denim ήτανε....κλασική διαφήμηση πάντως.D@redevil είπε:Μπράβο κι εγώ αυτήν θυμάμαι! Μ' ένα τετράγωνο μπουκάλι, που είχε στη μέση κάτι σαν "κέρμα"-σφραγίδα που έγραφε "Denim"...
Ε, μα βεβαια! Τετοια κουμπια ηταν. Αφου το πουκαμισο το φοραγε ο αντρας που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ, δεν ηταν για να παιδευεται κουμπωνε - ξεκουμπωνε.D@redevil είπε:Μπράβο κι εγώ αυτήν θυμάμαι! Μ' ένα τετράγωνο μπουκάλι, που είχε στη μέση κάτι σαν "κέρμα"-σφραγίδα που έγραφε "Denim"... Tip: Το πουκάμισο δεν είχε κανονικά "κουμπιά", αλλά είχε στυλ "κόπτσας" να το πώ? Τα πίεζες μεταξύ τους για να κουμπώσουν κάνοντας ένα "τσακ" - δεν περνούσε το κουμπί από κάποια τρύπα, όπως στα στάνταρ πουκάμισα!....
Εμ, ναι!.... Η αλήθεια είναι ότι το άρωμα δε μου είχε μείνει, αλλά το πουκάμισο του παλικαριού έμεινε "φωτογραφικά" στη μνήμη μου! Μέχρι και το χρώμα θυμόμουν! #)bambinella 100 είπε:Ε, μα βεβαια! Τετοια κουμπια ηταν. Αφου το πουκαμισο το φοραγε ο αντρας που δε χρειαζεται να προσπαθησει πολυ, δεν ηταν για να παιδευεται κουμπωνε - ξεκουμπωνε.Με ενα χραααατς ανοιγε ολοκληρο!