Τη θυμάστε την κολώνια "Αγιακάτσικα" ??? Νομίζω [χωρίς να είμαι σίγουρος] ότι μάς ερχόταν από τη Ρόδο [το επίθετο "Αγιακάτσικας" είναι, αν δεν απατώμαι, συνηθισμένο στη Ρόδο] !!!
Επίσης ... τα αρώματα Lilliane, απ' όπου θυμάμαι το τραγουδάκι στα διαφημιστικά σποτ "
γλυκιά αναστάτωση, μ' αρώματα του Lilliane" ....
Aλλά και το άρωμα Charlie !!! Όταν στα τέλη 70ς/αρχές 80ς είδα αυτήν την υπέροχη διαφήμιση του αρώματος με αυτήν την αιθέρια, πανέμοφη κοπελιά να βγαίνει από το παλιό αυτοκίνητο .... η καρδιά μου κόντευε να "σπάσει" από τα σκιρτήματα :
[επίσης : αν έχετε στη διάθεσή σας το παλιό διαφημιστικό σποτάκι της κολώνιας La Tipa, με τη μουσική επένδυση το In Jeopardy Supertramp .... ανεβάστε την !!! Θα δώσετε χαρά σε πολύ κόσμο !!! ] !!!
Θυμάμαι, επίσης, μια "τσαχπινούλα", νέα σε ηλικία, οικογενειακή μας φίλη στις αρχές των 80ς να μάς δηλώνει : "η αγαπημένη μου κολώνια είναι η Blaze" !!!
Επίσης, διαβάζοντας τα δικά σας ποστ ... θυμήθηκα πόση αίσθηση είχε προκαλέσει το κρεμοσάπουνο "Βιλλανόβα" μόλις είχε βγει !!! Πατάς το μοχλό προς τα κάτω και ... από το μπουκάλι βγαίνει υγρό σαπούνι !!! Πρωτοποριακό, επαναστατικό για εκείνη την εποχή που ... ξέραμε το σαπούνι με την "κλασική" του μορφή !!! Επίσης, θυμήθηκα τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου που, πριν πάω σχολείο, μού έβαζε 2 σταγόνες
4711 κάτω από το λαιμό !!!!