Ρετρό κασετίνες '80s

zouzou

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
180
Κι εγώ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Δε νομίζω να κυκλοφορούν πια.

Αν και κατά τη γνώμη μου δεν ήταν τόσο πρακτικές. Ήταν ογκώδεις και δεν είχαν πολύ χώρο για μολύβια κλπ απλώς ήταν εντυπωσιακές για μας τότε!

D@redevil

Retired Admin
Αντιδράσεις
549
2.jpg

Θυμάμαι ότι είχα κι εγώ μια μαγνητική, σαν αυτή του JoyToy, σε μαύρο χρώμα (δε θυμάμαι το θέμα που είχε απ' έξω!... :( )

Επίσης θυμάμαι ότι στην πάνω, εσωτερική θήκη (όπως φαίνεται στη φωτό), νομίζω ότι είχε ένα κουμπάκι, που όταν το πατούσες, άνοιγε άλλη μια θήκη από την πίσω μεριά της κασετίνας, σα συρταράκι!... Το θυμάται άραγε κανείς?

BETTY BOOP

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
4.615
Θυμάμαι όταν άρχισα το σχολείο είχα μαγνητική κασετίνα η οποία με είχε εντυπωσιάσει ακριβώς επειδή ήταν μαγνητική! Από κασετίνες αυτού του είδους θυμάμαι κάποιες να έχουν θηλάκια για τα μολύβια και κουμπάκια για να ανοίγουν οι επιμέρους θήκες (πιο εξελιγμένα μοντέλα!).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

zouzou

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
180
D@redevil είπε:
Προβολή συνημμένου 43453
Θυμάμαι ότι είχα κι εγώ μια μαγνητική, σαν αυτή του JoyToy, σε μαύρο χρώμα (δε θυμάμαι το θέμα που είχε απ' έξω!... :( )

Επίσης θυμάμαι ότι στην πάνω, εσωτερική θήκη (όπως φαίνεται στη φωτό), νομίζω ότι είχε ένα κουμπάκι, που όταν το πατούσες, άνοιγε άλλη μια θήκη από την πίσω μεριά της κασετίνας, σα συρταράκι!... Το θυμάται άραγε κανείς?

Ναι, βέβαια με αυτό το κουμπάκι άνοιγε μια μικρή θήκη όπου συνήθως βάζαμε τις γόμες!

Μετά όντως βγήκαν κάποιες πιο εξελιγμένες με περισσότερες θήκες.

D@redevil

Retired Admin
Αντιδράσεις
549
zouzou είπε:
Ναι, βέβαια με αυτό το κουμπάκι άνοιγε μια μικρή θήκη όπου συνήθως βάζαμε τις γόμες!Μετά όντως βγήκαν κάποιες πιο εξελιγμένες με περισσότερες θήκες.
ΑΑααααΑΑ! Ναι, δίκιο έχεις! :) Κάποιοι συμμαθητές μου είχαν τέτοια θήκη, ενώ εγώ και μερικοί άλλοι, είχαμε αυτήν που άνοιγε ένα συρώμενο κομμάτι, μεγάλο για να χωράνε έξτρα μολύβια ή μπογιές!... :)

Ευχαριστώ - φαίνεται ότι κι άλλοι το θυμούνται! Όταν το ποστάριζα, δεν το θυμόμουν πολύ καλά - περισσότερο σαν σε όνειρο!

hhmaria

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
7
και η δικιά μου...

attachment.php

η πρώτη μου κασετίνα είχε επάνω την μάγια μέλισσα... ήταν καφέ ανοικτο και είχε αναγλυφη την μαγια μελισσα..μεσα ειχε λαστιχακια όπου εμπαιναν με σειρά τα μολυβια η ξυστρα και η γόμα...

λυπάμαι που δεν την εχω πια!... αν ήμουν ζωγράφος θα την σχεδίαζα...την θυμαμαι ομως πολύ καθαρα!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

zouzou

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
180
Πολύ όμορφη η κασετίνα-τσαντάκι! Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Χαρά που μας δίνανε κάτι τέτοια απλά πραγματάκια...

Mygdala

RetroN00b
Αντιδράσεις
5
sunglasses.jpg

Flomo Japan - Κοριτσίστικη καλοκαιρινή κασετίνα- 1980.

Flomo Dragon 1980.jpg

steliospal

RetroN00b
Αντιδράσεις
5
Ρε παιδιά που διάολο μπορώ να βρω μία τέτοια μαγνητική κοριτσίστικη κασετίνα με θηκούλες; έχω ρωτήσει μπόλικα παλιά βιβλιοπωλεία αλλά τπτ.

Για την ακρίβεια τη θέλω για τη γυναίκα μου γιατί όταν ήταν μικρή, της την έκλεψε ένα κοριτσάκι και θέλω να της πάρω μία καινούρια (μελώ ε; :Ρ )

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.728
Οριστε και η δικη μου.... :)

attachment.php

attachment.php

zouzou

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
180
steliospal είπε:
Ρε παιδιά που διάολο μπορώ να βρω μία τέτοια μαγνητική κοριτσίστικη κασετίνα με θηκούλες; έχω ρωτήσει μπόλικα παλιά βιβλιοπωλεία αλλά τπτ.Για την ακρίβεια τη θέλω για τη γυναίκα μου γιατί όταν ήταν μικρή, της την έκλεψε ένα κοριτσάκι και θέλω να της πάρω μία καινούρια (μελώ ε; :Ρ )
Πολύ δυσκολο στις μέρες μας. Δεν έχω δει πουθενά να πουλάνε τέτοιες πια. Αν όμως δω, θα το έχω υπ' όψιν μου να ειδοποιήσω :)

steliospal

RetroN00b
Αντιδράσεις
5
Ναι ρε φίλε (-η ;) μου (και γενικά όποιος δει) ειδοποιήστε με . Έχω φάει τον τόπο :(

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
316
steliospal είπε:
Ναι ρε φίλε (-η ;) μου (και γενικά όποιος δει) ειδοποιήστε με . Έχω φάει τον τόπο :(

Σ' αυτόν τον τόπο δεν ξέρω αν θα βρεις... :p στο e-bay όμως σίγουρα...

Αν το ψάξεις, υπάρχουν αρκετές και ίσως βρεις και με το σχεδιάκι που είχε η κασετίνα της γυναίκας σου...
:)

steliospal

RetroN00b
Αντιδράσεις
5
Καλή ιδέα. Σε ευχαριστώ. Πως να το ψάξω όμως;;; (αγγλικό όνομα δηλ ;)

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
316
Αν γράψεις magnetic pencil case κάτι θα βγάλει.. ;)

Πρόσφατα, μου έκαναν μία δώρο με τα little twin stars.
:) Είχα τρέλα με αυτά όταν ήμουν μικρή...

steliospal

RetroN00b
Αντιδράσεις
5
Bρήκα κάτι όντως. 1000 Ευχαριστώ Juanita. Θα παραγγείλω απο αύριο . Ελπίζω να προλάβει να έρθει. Να είσαι καλά :)

Deathshadow

RetroAdept
Αντιδράσεις
202
Ειχα τις εξης μαγνητικες σε ολη τη σχολικη ζωη μου:1)Διαστημικο λεωφοριο Κολουμπια μονη, 2)Διαστημικο λεωφοριο Κολουμπια τριπλη-αναδιπλωμενη, 3)Star Wars:A New Hope και τεταρτη και καλυτερη μια σουπερ ντουμπερ Mobile Shuit Gundam με κουμπακια και πολλα γκατζετς.Ποιο κακο χερακι αραγε τα ''σουταρε'';;;:mad::mad::mad:

Cococinel

Retro Member
Αντιδράσεις
27
Juanita είπε:
Αν γράψεις magnetic pencil case κάτι θα βγάλει.. ;)  

Πρόσφατα, μου έκαναν μία δώρο με τα little twin stars.
:) Είχα τρέλα με αυτά όταν ήμουν μικρή...
Βάλε φωτογαφιούλα να δούμε! Έχω κι εγώ πάθος με αυτές τις κασετίνες, με γεια σου!!

caprice

RetroMasteR
Αντιδράσεις
179
Ας βάλω και τη δική μου (αξέχαστα χρόνια)

Kasetina.jpg

katerinak

Expert
Αντιδράσεις
2.757
caprice είπε:
Ας βάλω και τη δική μου (αξέχαστα χρόνια)
πολυ ωραια η κασετινα σου caprice :) πρωτη φορα βλεπω κασετινα που να εχει φωτακι,μαλλον για να τη χρησιμοποιεις και τη νυχτα :flower:

Μπλουζα