D@redevil είπε:Προβολή συνημμένου 43453
Θυμάμαι ότι είχα κι εγώ μια μαγνητική, σαν αυτή του JoyToy, σε μαύρο χρώμα (δε θυμάμαι το θέμα που είχε απ' έξω!... )
Επίσης θυμάμαι ότι στην πάνω, εσωτερική θήκη (όπως φαίνεται στη φωτό), νομίζω ότι είχε ένα κουμπάκι, που όταν το πατούσες, άνοιγε άλλη μια θήκη από την πίσω μεριά της κασετίνας, σα συρταράκι!... Το θυμάται άραγε κανείς?
ΑΑααααΑΑ! Ναι, δίκιο έχεις! Κάποιοι συμμαθητές μου είχαν τέτοια θήκη, ενώ εγώ και μερικοί άλλοι, είχαμε αυτήν που άνοιγε ένα συρώμενο κομμάτι, μεγάλο για να χωράνε έξτρα μολύβια ή μπογιές!...zouzou είπε:Ναι, βέβαια με αυτό το κουμπάκι άνοιγε μια μικρή θήκη όπου συνήθως βάζαμε τις γόμες!Μετά όντως βγήκαν κάποιες πιο εξελιγμένες με περισσότερες θήκες.
Πολύ δυσκολο στις μέρες μας. Δεν έχω δει πουθενά να πουλάνε τέτοιες πια. Αν όμως δω, θα το έχω υπ' όψιν μου να ειδοποιήσωsteliospal είπε:Ρε παιδιά που διάολο μπορώ να βρω μία τέτοια μαγνητική κοριτσίστικη κασετίνα με θηκούλες; έχω ρωτήσει μπόλικα παλιά βιβλιοπωλεία αλλά τπτ.Για την ακρίβεια τη θέλω για τη γυναίκα μου γιατί όταν ήταν μικρή, της την έκλεψε ένα κοριτσάκι και θέλω να της πάρω μία καινούρια (μελώ ε; :Ρ )
steliospal είπε:Ναι ρε φίλε (-η μου (και γενικά όποιος δει) ειδοποιήστε με . Έχω φάει τον τόπο
Βάλε φωτογαφιούλα να δούμε! Έχω κι εγώ πάθος με αυτές τις κασετίνες, με γεια σου!!Juanita είπε:Αν γράψεις magnetic pencil case κάτι θα βγάλει..
Πρόσφατα, μου έκαναν μία δώρο με τα little twin stars. Είχα τρέλα με αυτά όταν ήμουν μικρή...
πολυ ωραια η κασετινα σου caprice πρωτη φορα βλεπω κασετινα που να εχει φωτακι,μαλλον για να τη χρησιμοποιεις και τη νυχτα :flower:caprice είπε:Ας βάλω και τη δική μου (αξέχαστα χρόνια)